Ostatnio zmieniony przez Lockie I. Swansea dnia Sob Paź 12 2024, 00:59, w całości zmieniany 1 raz
Autor
Wiadomość
Maximilian Felix Solberg
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 194 cm
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Mi? Jak niby? Poza tym to chyba się mija z celem charytatywności?
Myślisz jakoś konkretnie, czy tak po prostu?
Ta a potem trafię do Azkabanu za otrucie kogoś koglem-moglem
Przyjmę co masz. Serio. Już samo nazwisko zrobi furorę, a talentu niestety też nie mogę wam odmówić. Nawet jakbym chciał xD
No teraz to musisz pokazać nie ma opcji!
Powiem Ci, że to brzmi zajebiście. Jak coś jest ładne i jeszcze użyteczne, to na bank przyciągnie klientów. A i pewnie niezłego galeona z tego też wyciągniesz.
Ja to bym został przy AŻ. Nie każdy jest w stanie rzucić Protego w każdej sytuacji.
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 192
C. szczególne : zawsze długi rękaw, nosi bransoletkę z ayahuascą, zapach cytrusowo-drzewny, piżmowy, ziemisty, jest *duży*, mówi z akcentem
Myślę, że zajęcie sie takim projektem pomoże Ci na głowę.
Nie będziesz mniej jebnięty, bez obaw, na to nie ma ratunku ;p ale wiesz o co mi chodzi, będziesz mógł czymś zająć łeb...
Spoko, jestem pewien, że Carly coś przygotuje dobrego i nikt nie będzie musiał męczyć się z Twoim toksycznym jajem
nawet ja policytuje a co mi tam
Jedyne, do czego się moje nazwisko przydaje XD
Jestem już na etapie kończenia projektu, będziemy musieli przetestować
Może uda się nawet protego maxime....
Maximilian Felix Solberg
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Udowodnili to nie raz, a jednak i tak się nie poddajemy.
Nawet jakby to miało pomóc jednej osobie - warto
Ja może napisze też do Adeli, to skołuje coś od Honeycottów
Dla Ciebie oddałbym ostatni grosz :*
Sterczałem jak debil na fancy spędach w Holandii bo musiałem robić za słupa mojego ojca, którego nie było albo mojej matki, która wolała rezać runy w ścianach naszego domu
Omg, nie wiedziałem, że zdobycie czyjejś ręki jest takie proste. Kurwa, a ja taki zesrany że single forever...
Tak Ci pierdolne, że nie będziesz pamiętał co robiliśmy <3
[/i]
Ostatnio zmieniony przez Lockie I. Swansea dnia Pon Paź 28 2024, 17:22, w całości zmieniany 1 raz
Maximilian Felix Solberg