C. szczególne : czarny tatuaż armband na prawym przedramieniu || zapach miodu, szpitala i kawy
| @tsheartling i @noreenf Nie Gru 03 2023, 17:41; | |
| - Kod:
<div class="wizchat">tekst</div>
Dawno Cię nie widziałam w szpitalu Trochę za długo, żeby to był urlop No chyba, że macierzyński? ______________________ In your hands, there's a touch that can heal But in those same hands, is the power to kill |
|
C. szczególne : często w towarzystwie kruka
| Re: @tsheartling i @noreenf Nie Gru 03 2023, 17:45; | |
| Nawet tak nie myśl... Wypluj to, proszę! Tak w ogóle cześć, przepraszam, że dopiero teraz daję jakiś znak życia. Wszystko jest nie tak jak powinno. Wybacz, że zniknęłam tak bez słowa. Dużo się działo... @Thalia S. Heartling |
|
C. szczególne : czarny tatuaż armband na prawym przedramieniu || zapach miodu, szpitala i kawy
| Re: @tsheartling i @noreenf Nie Gru 03 2023, 17:49; | |
| Zawsze dużo się dzieje Zdarza się, przynajmniej wiem, że nie muszę - dzięki Merlinie - się szykować na baby shower, to nie do końca mój klimat W każdym razie - wszystko ok? ______________________ In your hands, there's a touch that can heal But in those same hands, is the power to kill |
|
C. szczególne : często w towarzystwie kruka
| Re: @tsheartling i @noreenf Nie Gru 03 2023, 17:51; | |
| Tak Nie, w sumie to nie. Taki 50/50. Trochę dużo, żeby pisać. Po ok. 5-10 minutach: Może masz ochotę na kawę? Albo wino? |
|
| Re: @tsheartling i @noreenf Sob Gru 09 2023, 23:08; | |
| na wino zawsze, byle nie czerwone ______________________ In your hands, there's a touch that can heal But in those same hands, is the power to kill |
|
| |