|
Autor | Wiadomość |
---|
| @g_ollie & @elcabron Nie 24 Wrz - 19:34; | |
| - Kod:
<div class="wizchat">tekst</div>
Niezła nazwa. Chciałbym, żebyś był obok. Czy to wystarczająco nagły wypadek? |
|
| |
C. szczególne : Wielka rana na plecach, rana po poparzeniu na ramieniu
| Re: @g_ollie & @elcabron Nie 24 Wrz - 19:43; | |
| Nie Ale jesteś bezczelny Ale za to jaki piękny Lepiej wyślij fotkę tego pieprzonego eseju |
|
| |
| Re: @g_ollie & @elcabron Nie 24 Wrz - 19:48; | |
| Obawiam się, że jeszcze go nie napisałem. Na razie ćwiczyłem i muszę wziąć prysznic. Chcę już piątek. PS Tylko wiesz, że nadal nie mam kasy, a lubię sobie pojeść, nie? |
|
| |
| Re: @g_ollie & @elcabron Nie 24 Wrz - 19:54; | |
| Ktoś tu bardzo nieładnie zachowuje. Albo nieważne, tak trzymaj Cierpliwość jest cnotą, pamiętaj. Nawet ja czasami muszę być rozsądny Ale wiesz, że ja mam pracę i to ja zapraszam? Masz jakieś szczególne prośby? Peruwiańskie na przystawkę? |
|
| |
| Re: @g_ollie & @elcabron Nie 24 Wrz - 20:01; | |
| 15 minut później: Tak trzymać? Niezdecydowany jesteś. Nie chciałbyś, żebym był cnotliwy. Zjadłbym gritsa. Podają go w kociołku? |
|
| |
| Re: @g_ollie & @elcabron Nie 24 Wrz - 20:07; | |
| Trochę mi mieszasz w głowie, mi querido To prawda, ale mógłbyś byś nieco bardziej rozsądny. Piękne zdjęcia, ale w niepowołanych rękach mogą zrobić wiele krzywdy. Jeśli nie, to idziemy gdzieś indziej. A co, doskwiera ci jesienny chłód? |
|
| |
| Re: @g_ollie & @elcabron Nie 24 Wrz - 20:15; | |
| Lubię Ci mieszać w głowie... Wierzę, że nie roześlesz ich dalej. Tylko dla Twoich dłoni i oczu. Bardzo. Zwłaszcza wieczorami. |
|
| |
| Re: @g_ollie & @elcabron Nie 24 Wrz - 20:26; | |
| Nie roześlę. I dziękuję. To smutne siedzieć samemu w takim dużym, okropnie zimnym zamku. Powinieneś pomyśleć podnajęciu czegoś z kumplami. Ale nie za ładnymi. |
|
| |
| Re: @g_ollie & @elcabron Nie 24 Wrz - 20:39; | |
| Mam takich dużo więcej. Żeby coś wynająć, musiałbym mieć kasę. Nie mógłbym zatrzymać się na trochę u Ciebie? Dopóki nie stanę na nogi. |
|
| |
| Re: @g_ollie & @elcabron Nie 24 Wrz - 20:48; | |
| To zacznij zbierać Nie. Uwierz mi, nie zniósłbyś mnie na dłuższą metę. Daj stanąć na nogi najpierw mnie Muszę kończyć, robota wzywa. Do zobaczenia w przyszły piątek. P.S. Nie odpuszczę tego eseju |
|
| |
| |
| |
|