Autor Wiadomość Ollie & Racoon Nie Mar 26 2023, 21:46; Pssst, mordo!
Co ty się ostatnio tak często z Basilem szlajasz?
C. szczególne : Ruchome tatuaże, drobna przerwa między lewą jedynką a dwójką, melodyjny głos, lekko włoskie zaciąganie, zapach (figa, cytryna, czarna porzeczka, cedr)
Re: Ollie & Racoon Nie Mar 26 2023, 21:50; ...żartujesz?
To jest jakby
Prawie
No niemalże formalnie
Mój mąż.
Tylko tak bez ślubu
Re: Ollie & Racoon Nie Mar 26 2023, 21:53; Oh... fuck. Fail.
Czy to nie Ty czasem tłumaczyłeś mi kiedyś co to poliamoria?
Szybko Ci się zmienia, szopie. Dziwisz się, że nie nadążam.
No to mamy chyba sporo do nadrobienia przy piwie.
C. szczególne : Ruchome tatuaże, drobna przerwa między lewą jedynką a dwójką, melodyjny głos, lekko włoskie zaciąganie, zapach (figa, cytryna, czarna porzeczka, cedr)
Re: Ollie & Racoon Nie Mar 26 2023, 21:59; Słuchaj
Czy to było w moich planach na życie? Nie.
Czy przez bycie w związku mam mniej seksu niż miałem z poligamicznym podejściem? Też nie.
No więc jak dla mnie wynik równania jest dość oczywisty i niczego nie żałuję, a na pewno nie mniejszej ilości chujów pokroju Moralesa w moim życiu
Jak postawisz mi kolejkę w Lumos, to chętnie podzielę się pikantnymi szczegółami monogamii chyba że sam masz jakies interesujące informacje na wymianę?
Re: Ollie & Racoon Nie Mar 26 2023, 22:02; Ej, właśnie! W sumie o tym Moralesie to też mi niewiele opowiedziałeś.
Sorry, trochę ostatnio odpłynąłem myślami. Nie jestem na bieżąco. ALE nadrobimy.
Eee... nie. Nie rozmawiam o łóżkowych sprawach. Jestem dżentelmenem. Nie wiem czy znasz w ogóle takie słowo, River.
Re: Ollie & Racoon Nie Mar 26 2023, 22:08; Oczywiście, że znam.
To synonim takich słów jak:
Nudziarz, starzec, truchło.
Re: Ollie & Racoon Nie Mar 26 2023, 22:09; Masz mnie za nudziarza?
Eh, może po prostu marny ze mnie casanova, dobra?
Re: Ollie & Racoon Nie Mar 26 2023, 22:14; Musimy wyjść kiedyś razem do klubu!
Załatwimy Ci jakieś rwanie nawet na dżentelmena
Tylko będziesz potrzebował trochę hajsu.
Re: Ollie & Racoon Nie Mar 26 2023, 22:16; Trochę hajsu.
Jesteś pewien, że chcesz mnie zabrać do klubu, a nie do burdelu?
Wiesz, takie wytapetowane MILFy jednak trochę mnie przerażają.
Ale do klubu spoko, Tylko jakiś bifor przed, żebyśmy mogli pogadać.
Re: Ollie & Racoon Sob Kwi 01 2023, 20:42; No elo, to co z tym piwem?
Trzy Miotły? O 19 w Prima Aprilis?
Re: Ollie & Racoon Sob Kwi 01 2023, 20:46; Pytasz centaura czy sra w lesie
No pewnie, że tak
Tylko wiesz, jak zawsze bądź gotów wziąć pod uwagę jakiś kwadrans akademicki