Zimnych, jesteśmy w zimnych warunkach, to na pewno... Ale podobno tu bardzo bezpiecznie, znają się na smokach i w ogóle... I dostaliśmy takie bransolety, żeby nas ogrzewały dodatkowo! I mieszkamy w lodowcu
No akurat pokoje tooooo no, ładne są faktycznie dość, minimalistyczne, bardzo
Vincent I. Beaulieu-Émeri
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 188
C. szczególne : Francuski akcent, spokojny głos, zapach (szampan, ananas, bursztyn, goździki)
Myślę, że za dwa tygodnie będę mógł wrócić do Londynu. Może nawet szybciej. Podpisałem już umowę z firmą budowlaną, która deklaruje doświadczenie z naprawą zniszczeń od ognia.
Muszę nadzorować tylko początek renowacji ośrodka, póki nie skończy się sezon na smoczą ospę i nie wróci główny menadżer.
Bee May Valentine
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 0%
Wzrost : 177cm
C. szczególne : Słodki zapach - miód, kwiaty i owoce;
Jeszcze nic nie jadłem, ale jest jadalnia i mają być trzy posiłki dziennie zapewnione, więc chyba trochę to ogarnęli... Chociaż nie wiem co się tu niby je!
Dwa tygodnie tooooo w sumie dobrze, zdążę wrócić z ferii, pewnie będę strasznie stęskniony
za naszym zimnem, a nie tym absurdalnym tutejszym zimnem
C. szczególne : Francuski akcent, spokojny głos, zapach (szampan, ananas, bursztyn, goździki)
Jaaaaaaa chyba też tak trochę zakładam, tak, chociaż to dalej niezręczne. Dla nich chyba też, bo od początku jest dyskusja jak mamy spać... No ale to jest spore łóżko
Trochę nie mam planów jeszcze... Podobno jest obok zagroda fomisiów, takich misio-fok, na których można jeździć, więc może się gdzieś wybiorę, ale nie wiem co tu jest blisko do zobaczenia, a eee nie chcę zginąć na Antarktydzie jednak tak w samotności
A, aktualny plan to impreza! Już ktoś zdążył rozkręcić imprezę...
Wolałbym być z panem we Francji.
We Francji nie jest teraz bezpiecznie, Mon Mignon. I miałabym dla Ciebie nawet mniej czasu, niż mam normalnie. Jakkolwiek sceptyczny do pomysłu wyjazdu na Antarktydę bym nie był, to jeśli ma tam być bezpiecznie, to cieszę się, że spędzisz tam czas ze znajomymi.
Nie pij tylko za dużo i jedz tłusto, bo inaczej wrócisz wychudzony. Potrzebujesz dodatkowych galeonów na atrakcje?
Bee May Valentine
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 0%
Wzrost : 177cm
C. szczególne : Słodki zapach - miód, kwiaty i owoce;
Wiem, wiem, ja też się cieszę, będzie fajnie na pewno! Chyba nic nie potrzebuję, nie wiem ile może być tu atrakcji większych… jeśli jakimś cudem wydam cały hajs na eee śnieżki czy coś, to się na pewno pochwalę!