Autor | Wiadomość |
---|
C. szczególne : Ruchome tatuaże, drobna przerwa między lewą jedynką a dwójką, melodyjny głos, lekko włoskie zaciąganie, zapach (figa, cytryna, czarna porzeczka, cedr)
| Re: @RiverTheRacoon & @BeMyValentine Sro Gru 14 2022, 22:08; | |
| Czekaj Jak chcesz i typ jest hot i są na coś szanse, to w czym właściwie problem? Jak na pierwszy raz to walnij kielona a potem daj mu działać i staraj się nie przeszkadzać No chyba, że nie wiesz czy on ogarnie |
|
| |
C. szczególne : Słodki zapach - miód, kwiaty i owoce;
| Re: @RiverTheRacoon & @BeMyValentine Sro Gru 14 2022, 22:11; | |
| Nie no, on ogarnie Boże, on zdecydowanie ogarnie, ale co jeśli JA nie ogarnę I wszystko zepsuję? Jeszcze on jest taki spokojny ciągle, taki stonowany, a ja, eeeeee, ja się bardzo szybko ekscytuję i to pewnie też wszystko wyjdzie źle Złe wyczucie czasu albo coś I nie napiję się, jestem okropny po alkoholu, nie chcę przesadzić w żadną stronę ...co rozumiesz jako "przeszkadzanie"? |
|
| |
C. szczególne : Ruchome tatuaże, drobna przerwa między lewą jedynką a dwójką, melodyjny głos, lekko włoskie zaciąganie, zapach (figa, cytryna, czarna porzeczka, cedr)
| Re: @RiverTheRacoon & @BeMyValentine Czw Gru 15 2022, 21:55; | |
| o nie, nie Ekscytuj się do woli Ty byś się nie cieszył, gdyby ktoś się ekscytował w takim momencie przy Tobie? To jest hot, trust me Noo jak się zaczniesz wiercić nie do taktu nagle To będziesz przeszkadzać Jeśli będzie wiedział co robi, to Cię poprowadzi Więc po prostu... nie spinaj się i nie myśl za dużo |
|
| |
| Re: @RiverTheRacoon & @BeMyValentine Czw Gru 15 2022, 22:30; | |
| Okej, okej Myślę, że nie wiesz o jak żałosną ekscytację chodzi, ale okej Trochęę myślałem, żeby może, nie wiem, jakoś zacząć tak wiesz Tak trochę czymś innym, żeby on też się tak mocniej podekscytował i żebym ja w międzyczasie nie skończył za szybko i w ogóle Ale może masz rację, lepiej zobaczyć jak on to poprowadzi i w ogóle, to on się tu zna |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| @RiverTheRacoon & @BeMyValentine | |
|