|
Autor | Wiadomość |
---|
C. szczególne : Burza rudych włosów, piegi, lawendowy tatuaż za lewym uchem, krwawa obrączka na palcu
| Basil & Irvette Pon Paź 17 2022, 21:32; | |
| Dobry wieczór :) Widziałam Twoje ogłoszenie na tablicy i tak się zastanawiam, czy jeszcze szukasz kogoś, kto nauczy Cię języka obcego? Masz jakieś preferencje? - Kod:
<div class="wizchat">tekst</div> @Basil Kane______________________ A star becomes a sun, under the pressure of darkness. |
|
| |
C. szczególne : heterochromia, wiecznie pogryzione wargi
| Re: Basil & Irvette Wto Paź 18 2022, 11:07; | |
| No hej Pewnie, ze szukam Powiem Ci tak, byle nie niemiecki, ale w ministerstwie chyba nie maja preferencji Nie pogardzę czymś melodyjnym, przyjemnym i łatwym w nauce, jak mam być wybredny Ale wezmę cokolwiek zaorujesz! - Kod:
<div class="wizchat">tekst</div> @Irvette de Guise |
|
| |
C. szczególne : Burza rudych włosów, piegi, lawendowy tatuaż za lewym uchem, krwawa obrączka na palcu
| Re: Basil & Irvette Wto Paź 18 2022, 11:10; | |
| W Ministerstwie? Mogę zaoferować rosyjski lub francuski Ostrzegam tylko, że ze mną nie będzie łatwo ;) ______________________ A star becomes a sun, under the pressure of darkness. |
|
| |
| Re: Basil & Irvette Wto Paź 18 2022, 11:18; | |
| A wiesz, mam ambicje dostać tam staż i wymagają języka To wole francuski O nie... a jak trudno jest trudno? ...bo może mi sie to jeszcze spodobać |
|
| |
| Re: Basil & Irvette Wto Paź 18 2022, 11:20; | |
| Oooo, no proszę. Będę trzymać kciuki w takim razie! Widać, że jesteś ślizgonem i ambitnie podchodzisz :D Język sam w sobie jest trudny, a ja jestem wymagająca, więc lepiej zastanów się dwa razy, czy jesteś gotów. ______________________ A star becomes a sun, under the pressure of darkness. |
|
| |
| Re: Basil & Irvette Wto Paź 18 2022, 11:23; | |
| Kciuki sie zawsze przydadzą lol Nie no nie mam wyboru, a francuski brzmi rozsądnie i użytkowo Pytanie co byś chciała w zamian, bo u mnie średnio z kasa |
|
| |
| |
| |
| Re: Basil & Irvette Wto Paź 18 2022, 11:28; | |
| No i super, to kiedy masz czas sie spotkać? Jest takie fajne miejsce w Londynie, bardzo lubie tam czytać, załączam pinezkę |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|