Autor Wiadomość Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : Biały znak Zorzy łączący wewnętrzne kąciki oczu | Złote okulary (tłumaczki) | Krwawa 'obrączka' na lewej dłoni | Rude włosy | Brisingamen, Ijda Sufiaan i druidzki amulet na szyi | Delikatny zapach frezji
Re: Dżesika i Bogdan Pią Lip 29 2022, 21:34; E?
Też nieelegancko rzuciłeś Darrena?
Przepraszam, nie mogłam się powstrzymać. Rozumiem
Może to sentyment przez to, że latałyśmy krótko razem w drużynie Ravu
OTRUĆ? Boyd, bez przesady, Julka to jednak nie Ślizgonka...
Jeśli miałaby się mnie pozbyć to jak na prawdziwą Krukonkę przystało - byłaby nawet poza kręgiem podejrzanych, a nie, że sama mi truciznę podsuwa.
To przez tę... jedną akcję po meczu, jakiś rok temu?
Rok Nauki : III studencki
Dodatkowo : bardzo kocha Fillina
Re: Dżesika i Bogdan Pią Lip 29 2022, 21:44; tak! bardzo mi przykro, darren leciał z nami na dwa fronty:/
z fredką się kumpluje
...kiedy ty latałas w drużynie i czy jest coś czego NIE robiłaś?
XDDDD RACJA, pewnie zrobiłaby tak żeby mnie za to zamknęli w pierdlu
a no tak myślałem ale okazało się ze nie
tylko tak o za całokształt
C. szczególne : Biały znak Zorzy łączący wewnętrzne kąciki oczu | Złote okulary (tłumaczki) | Krwawa 'obrączka' na lewej dłoni | Rude włosy | Brisingamen, Ijda Sufiaan i druidzki amulet na szyi | Delikatny zapach frezji
Re: Dżesika i Bogdan Pią Lip 29 2022, 21:52; TO WIELE WYJAŚNIA XD
Oh, uśmiałam się
Bardzo dużo rzeczy nie robiłam! Słodka książko, za kogo Ty mnie masz
Latałam chyba... nie w tym roku szkolnym, tylko w poprzednim, krótko, jakieś pół roku?
Braki kadrowe.
Ojej, to tym gorzej
W sensie, dziwne, jesteś raczej... przystępny, o
Re: Dżesika i Bogdan Pią Lip 29 2022, 23:25; no...na razie to wiem ze nie bylas na dachu w hogu i nie pływałaś nocą w jeziorze, a wszystko inne o czym gadamy to juz tak.jak jakaś nie wiem czarownica renesansu
A to się minęliśmy? Moze dobrze, jeszcze byś mnie znielubiła za wpierdol tłuczkiem
no
XDDDDD dzięki, staram się
ty też jesteś nawet... ok
ej
bo z tą akcją na boisku tooo nie wiem co dokładnie słyszałaś ALE tak chciałem uscislic ze nie wszystko co rozpowiadała Brooks to była prawda
Re: Dżesika i Bogdan Pią Lip 29 2022, 23:42; Albo głupiomądra cipa...
Nigdy nie upiekłam żadnego ciasta na przykład. Totalnie nie umiem gotować, ani piec. Nie prowadziłam motocykla, nie grałam w butelkę, nie grałam na innej pozycji niż ścigająca, nigdy nie dostałam tłuczkiem, nie uwarzyłam sama eliksiru, ani nie eeee... nie śpiewałam pod prysznicem
Aye, minęliśmy. Kiedy Ty latałeś to ja nie potrafiłam oderwać miotły z ziemi
ok jest ok
Boyd...
Jestem tak zasłuchana w ploty
że te dwa lata temu, kiedy pisałam do Ciebie na wizzie kompletnie nie ogarniałam po jakim wypadku jesteś
także tak, to się nie zmieniło
Re: Dżesika i Bogdan Sob Lip 30 2022, 00:03; nie, na pewno nie jesteś głupiomądrą cipą, zorientowałbym się jakbys była
skąd ten pojebany pomysł w ogóle!!
o chuj, faktycznie mnóstwo rzeczy
totalnie powinnaś zacząć je nadrabiać no bo aż wstyd z niektórymi. np na repertuar prysznicowy najbardziej polecam moją idolkę celestynę wareback
chociaż jak tak patrzę to sam połowy z tego co wymieniłaś nie robiłem
o bardzo dobrze okej super niech tak zostanie
im mniej plot tym lepiej
Re: Dżesika i Bogdan Sob Lip 30 2022, 10:03; Kamień z serca
Widzisz, ja po prostu dużo gadam, a mało robię XD
Założę się, że nigdy jeszcze nie oswajałeś kulinga. Masz więc niepowtarzalną ku temu okazję.
Jak się ogarniesz, to wpadnij po mnie!
Re: Dżesika i Bogdan Nie Lip 31 2022, 21:50; Another one BOYD!
Nie było Cię w domku, zostawiłam Ci notkę na łóżku
Zerknij koniecznie w wolnej chwili
Re: Dżesika i Bogdan Nie Lip 31 2022, 21:54; OCHUJ rytuał krwi???
jakie creepy gówno
wygląda jak coś z czego można nie wrócić w jednym kawałku albo wcale
........idziemy obczaić?
Re: Dżesika i Bogdan Nie Lip 31 2022, 21:57; Jakiś kruk mi to zrzucił na głowę jak byłam na spacerze z Wargiem...
Więc bardzo adekwatne określenie
A v a l o n
Bardzo liczyłam, że o to zapytasz, żeby nie było, że ja Cię wszędzie ciągam XD
Re: Dżesika i Bogdan Nie Lip 31 2022, 22:04; o, totalnie nie brzmi to podejrzanie, ani trochę
A V A L O N
albo jakiś zjebany żart XD
W TAKIM RAZIE ZAPRASZAM
a jak to przeżyjemy to od razu zapraszam gdzieś jeszcze na zapas, żeby nie było że za mało cię ciągam
Re: Dżesika i Bogdan Nie Lip 31 2022, 22:16; Sama nie wiem co o tym sądzić
Już Ci mówiłam, że krwawe rytuały średnio mi pasują do Avalonu
Więc chyba mogę stwierdzić, że WYKRAKAŁAM i wszystko próbuje mi udowodnić, że byłam w błędzie
O
To ten, w takim razie muszę polegać na twoim episkey
Re: Dżesika i Bogdan Nie Lip 31 2022, 22:23; widzisz
nawet mądre krukonki nie są nieomylne
wiesz co na ten rytuał to ja moze lepiej se przypomnę jakieś... interiory depletury i inne takie XD
ale potem powinniśmy iść dla odmiany w jakieś miłe miejsce
a nie tak ciągle po krzakach i grobach się rozbijamy
Re: Dżesika i Bogdan Nie Lip 31 2022, 22:38; Cóż, zawsze mogłam czegoś nie doczytać, skoro Avalon przez ostatnie kilka wieków był poza czyimkolwiek zasięgiem
Tym bardziej się cieszę, że się mylę
(zobaczymy, czy do czasu)
Interiory depletury? XDD
Chciałabym zobaczyć jak rzucasz takie zaklęcie.
Miłe miejsce brzmi... miło
Jakieś sugestie? Bo nie wiem na co się nastawiać i czy chcę wrócić z rytuału w jednym kawałku
Re: Dżesika i Bogdan Nie Lip 31 2022, 22:44; albo... po prostu nie wszystko można wyczytać
ććććśśś
na pewno będzie SUPER.
ja bym nie chciał bo żebym je rzucił to musiałabyś mieć KRWOTOK WEWNĘTRZNY
więc nie byloby ci wtedy do śmiechu:// ale jasne, śmiej się póki możesz
nie no kurwa co ty nic ci nie powiem
NIESPODZIANKA
Re: Dżesika i Bogdan Pon Sie 01 2022, 08:17; Oh. I tu wychodzi moje zacofanie jeśli chodzi o uzdro
Ale dobrze wiedzieć, że i z tym w razie czego sobie poradzisz! Ja Ci co najwyżej mogę kieckę w portki zmienić, jeśli znów postanowisz świecić nieelegancko kolanami
Powinniśmy w ogóle ogarnąć jakieś, nie wiem, specjalne ubrania na tę super zabawę?
Re: Dżesika i Bogdan Pon Sie 01 2022, 08:38; zamiana kiecki w portki to jest bardzo przydatna umiejętność
yyy
ja to bym ubrał coś czego nie szkoda ujebać i w czym w razie czego można szybko spierdalać???
Re: Dżesika i Bogdan Pon Sie 01 2022, 09:43; Ludzi w fotele jeszcze nie potrafię, ale to kwestia czasu
Czyli nici z barw wojennych i przepasek biodrowych, ech
W ogóle: SUPER ZABAWA XD coś czuję, że kolejny raz wykraczę
Szykuj więc dres waćpanie