rozumiem, że ty sobie będziesz smacznie spać, a ja trwał w bezśnie czy nie chrapiesz aby na pewno
niedoczekanie twoje, poproś kogoś innego, nie zabierzesz mi snu
poza tym nie wiem czy chrapanie na głos jakoś działa, może skonsultuj to z jakimś uzdrowicielem, bo jak już wcześniej uzgodniliśmy - ze mnie żaden medyk XD
Archie N. Darling
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 175cm
C. szczególne : Bardzo jasne oczy, kolczyk w języku, dużo biżuterii, kokosowy zapach, irlandzki akcent, dźwięczny głos
...dokładnie tak, ja bym poszedł spać, a Ty nie, proste! Tak jak czasamij a idę spać, a Ty jeszcze nakurwiasz na gitarze, aleeee tym razem byś był cicho, żeby mnie słyszeć
Albo raczej NIE słyszeć, bo NIE CHRAPIĘ!!!
Nie pójdę do uzdrowiciela, bo "może" chrapię, to głupie...
Po co my do siebie piszemy po rady? Nikt nic nie wie :///
Anthony 'Moose' Grant
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 1,83
C. szczególne : burza loków; ciemne i długie rzęsy; krzaczaste i nieuporządkowane brwi; kilka magicznych tatuaży; zgrubienia na palcach od strun
a to fakt, ale nie rzucę dla ciebie Monici, nie licz na to
WIESZ A WIDZIAŁEM OSTATNIO TAKĄ PIĘKNĄ GITARĘ
ale taką naprawdę PIĘKNĄ
WSPANIAŁĄ
IDEALNĄ
i wiem, że mówiłem tez tak ostatnio, ale musisz mi uwierzyć, to jest arcydzieło
powinienem mieć kartę stałego klienta i w ogóle jakąś złotą vip w każdym sklepie muzycznym, ty jestem większą gwiazdą, załatwiłbyś mi jakiś kod rabatowy ://
Archie N. Darling
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 175cm
C. szczególne : Bardzo jasne oczy, kolczyk w języku, dużo biżuterii, kokosowy zapach, irlandzki akcent, dźwięczny głos
Myślę, że to już uzależnienie, a ja chyba nie chcę Cię wspierać w uzależnieniach
Już wystarczy, że palisz papierosy :/
Jak byś ją nazwał? Jakie imię jest godne tak PIĘKNEJ gitary?
Swoją drogą, można byłoby się kiedyś wybrać do Lanceley'ów i spróbować coś wyżebrać... Sprawiłbym sobie jakiś porządny fortepian wreszcie, brakuje mi odpowiednich klawiszy