Autor Wiadomość Re: Do kogo pasujesz? Wto Wrz 20 2022, 15:35; wasze inicjały składają się w Evil M(other)f(ucker)s więc... no trzeba was sparować.
Diego I. Lucero-Fernández Dodatkowo : Animag (czarny jaguar)
C. szczególne : Resting sad face. Bardzo subtelne cytrusowo-lawendowe perfumy.
Re: Do kogo pasujesz? Nie Paź 09 2022, 21:49; wszyscy mówią Sal, a ja proponuję plot twist i odbicie Maxia!
C. szczególne : Ruchome tatuaże, drobna przerwa między lewą jedynką a dwójką, melodyjny głos, lekko włoskie zaciąganie, zapach (figa, cytryna, czarna porzeczka, cedr)
C. szczególne : tęczówki w kolorze oceanu; bransoletka z morskiego szkła i syrenia bransoleta; zapach Lordków i drzewa sandałowego; tatuaż z Oazy Cudów na łopatce; pierścień kameleona
C. szczególne : Niezwykle jasne i mocno pomalowane oczy, styl vintage, taneczna gracja przy każdym ruchu, wiecznie perfekcyjnie pomalowane paznokcie
Dodatkowo : Metamorfomagia
C. szczególne : owocowe perfumy | elegancki ubiór | łagodny, delikatny głos
C. szczególne : Ruchome tatuaże, drobna przerwa między lewą jedynką a dwójką, melodyjny głos, lekko włoskie zaciąganie, zapach (figa, cytryna, czarna porzeczka, cedr)
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : golden retriever energy | irlandzki akcent | duże oczy | zapach cytrusów
Dodatkowo : kapitanka drużyny Gryfonów
Re: Do kogo pasujesz? Czw Paź 20 2022, 18:01; nie Archie JA
Diego I. Lucero-Fernández Dodatkowo : Animag (czarny jaguar)
C. szczególne : krwawa obrączka na serdecznym prawym palcu, tatuaż chińskiego smoka na lewej ręce, runa jera na karku, blizny na łydce i na plecach, łagodny uśmiech
C. szczególne : mam piękne, wypielęgnowane loki i prawnicze powiedzonka na podorędziu
Re: Do kogo pasujesz? Pon Paź 31 2022, 18:18; hariel albo junpei, a najlepiej to bawcie sie razem
C. szczególne : Przekłute uszy; czasem noszony kolczyk w nosie; drobne i mniej drobne tatuaże; pomalowane paznokcie; bardzo ekspresyjny sposób bycia; krwawy znak
Re: Do kogo pasujesz? Pon Paź 31 2022, 18:49; Tbh River to by mi do prawie każdego pana na forko pasował XD Zrób listę i zalicz wszystkich. (Zaczynając ofc ode mnie)
C. szczególne : Słodki zapach - miód, kwiaty i owoce;
C. szczególne : luźne ubrania | wzrost | miętówki | kolorowy tatuaż z mieniącymi się gwiazdami na całym przedramieniu
Dodatkowo : Półwil, prefekt
C. szczególne : owocowe perfumy | elegancki ubiór | łagodny, delikatny głos
C. szczególne : szeroki uśmiech, koścista sylwetka, bardzo ekspresyjny sposób bycia, irlandzki akcent, często wplata kolorowe apaszki we włosy
C. szczególne : Rytualny krwawy znak na wskazującym palcu lewej dłoni
Re: Do kogo pasujesz? Czw Lis 03 2022, 18:32; Zdecydowanie Jinx, moja droga, bierz go
______________________ I come from where the wild
wild flowers grow
Dodatkowo : Półwil, prefekt
Re: Do kogo pasujesz? Czw Lis 10 2022, 11:47; książki
No ale dobra, z Hunterem byłoby ciekawie
______________________ Cleanse my soul free me of this anger that I hold and make me whole