C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Ani mi się waż więcej z nim widywać. I przestań wypisywać na jego wizbooku jak jakiś creep. Znajdź sobei znajomych w swoim wieku. Może być trudno, ale wierze w ciebie, powiedzmy
Maximilian Felix Solberg
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 194 cm
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Tak? Ciekawe co powiedzą w Hogwarcie, jak zgłosze, że jakiś zboczeń wypisuje do mojego brata!
Nie masz powodu, żeby gadać z obcym dzieckiem, to nie jest normalne. Skoro masz znajomych, to po pierwsze im współćzuje, ale skoro już się na to godzą, to wypisuj sobie do nich.
Maximilian Felix Solberg
Wybacz, że nie uwierze w twoją super reputacje w Hogwarcie
To nie jest zabawne, Olivera traktuje poważnie i nie pozwole mu na coś takiego, to głupie, niebezpieczne, ryzykowne, a z tobą to nawet żadne ryzyko. Po prostu wiem, że jesteś złym towarzystwem. Nie ma nawet może. Czego ty od niego chcesz?
Maximilian Felix Solberg