Autor Wiadomość C. szczególne : Kilka pieprzyków na lewym policzku, randomowe blizny/obtarcia/zadrapania
Baby i Caesar Pon Paź 25 2021, 20:09; Hej, Baby!
Jak będziesz miała chwilkę to mam takie małe pytanko o Olivera, tylko nie mów mu, bo to ma być niespodzianka!
C. szczególne : Kilka pieprzyków na lewym policzku, randomowe blizny/obtarcia/zadrapania
Re: Baby i Caesar Pon Paź 25 2021, 20:13; Wiesz może czy ma jakieś ulubione magiczne zwierzę albo coś?
Najlepiej coś trochę strasznego! Bo taki na przykład jednorożec to trochę może być słabo
Ale pomyślałem ooo porobieniu czegoś na Noc Duchów!
Re: Baby i Caesar Pon Paź 25 2021, 20:36; A po co chcesz to wiedzieć?
Wystraszyć go? To nie jest dobry pomysł
Jaki to konkretnie plan?
C. szczególne : Kilka pieprzyków na lewym policzku, randomowe blizny/obtarcia/zadrapania
Re: Baby i Caesar Pon Paź 25 2021, 21:21; Aaa nie, spoko! Już gadaliśmy kiedyś i mówił, że takie serio straszenie to nie jego bajka
Ale! Mam pomysł, żeby zrobić mini imprezę
I jak już pewnie się domyślasz, też jesteś zaproszona!!!
Re: Baby i Caesar Pon Paź 25 2021, 21:22; Imprezę?
Sama nie wiem, a kto by tam był?
Pewnie Oliverowi by się podobało...
Re: Baby i Caesar Pon Paź 25 2021, 22:20; Nooo może "impreza" to trochę za mocne słowo
Myślałem po prostu, żeby się spotkać w jakiejś Komnacie Wspólnej, żeby sobie razem posiedzieć! Moja siostra zawsze przysyła mi słodycze na Noc Duchów
A, i mój brat planuje wypad do Hogsmeade, więc chciałem pokminić jakieś właśnie drobiazgi, może nawet przebrania!
No i chciałem zrobić jakąś niespodziankę Oliverowi
Re: Baby i Caesar Pon Paź 25 2021, 22:23; Może to dobry pomysł
Tylko jego ulubione zwierzęta raczej są średnio straszne
Ale możemy pomyśleć nie wiem, o jakichś grach czy coś. To by się mu pewnie spodobało
I zrobić jakieś dekoracje, mogę coś z tym pokombinować
Re: Baby i Caesar Pon Paź 25 2021, 22:26; Dobra! Mogę na pewno załatwić Durnia i Gargulki
I zajmę się też jedzeniem! Dobrze się dogadywałem ze skrzatem na zajęciach z kiszenia ogórków, więc w kuchni też powinno być spoko...
Ej, a dasz radę go też przyprowadzić jakoś tak wiesz, żeby nie wiedział o co chodzi?
Myślisz, że trzeba kogoś jeszcze zaprosić, czy po prostu zobaczymy kto się podczepi?
Re: Baby i Caesar Pon Paź 25 2021, 22:28; Okej, Oliver chyba lubi większość słodyczy
Tak, dam radę, tylko potem ustalimy godzinę
Hm, nie wiem, a chcesz kogoś?
Wolałabym raczej mało ludzi, ale Oliver pewnie ucieszyłby się na większe grono, więc jak chcesz to zapraszaj
Re: Baby i Caesar Pon Paź 25 2021, 22:31; Ok, pomyślę! Może Ruth będzie chciała, albo Emrys
Ooo mogę też spróbować załatwić tablicę Ouija! Tylko to taka trochę oszukana, bo moja siostra sama ją zrobiła... ale pewnie będzie działać i tak, nie?
To byłoby IDEALNE na Noc Duchów!
Re: Baby i Caesar Pon Paź 25 2021, 22:33; NIE Emrys
Zapraszaj kogo chcesz poza nim, i tak się aż tak z Oliverem nie trzymają, więc przeżyje
Brzmi spoko, jak coś to mogę z tym pomóc
Re: Baby i Caesar Pon Paź 25 2021, 22:46; No spoko!
Hmm, a jak myślisz, robimy to w Noc Duchów? W sensie czy tak serio w niedzielę
Bo może będzie jakaś uczta albo coś? Chyba są różne niespodzianki w Hogwarcie czasami!
Co powiesz na sobotę?
Re: Baby i Caesar Pon Paź 25 2021, 22:56; No właśnie nie wiem, zawsze można by to było zrobić po uczcie i jakoś się wymknąć, może nawet posiedzielibyśmy po ciszy nocnej? Wtedy wszyscy będą rozproszeni
Ale jeśli nie to chyba faktycznie sobota ma najwięcej sensu
Tylko wtedy co, przed ucztą, czy po? Trochę dziwnie robić halloweenową imprezę w dzień
Re: Baby i Caesar Pon Paź 25 2021, 22:57; Hmm, może spróbujmy w sobotę po kolacji
I w niedzielę zobaczymy czy coś się będzie działo w zamku! Zawsze możemy poimprezować dwa razy
Re: Baby i Caesar Pon Paź 25 2021, 23:04; Dobra, to w takim razie sobota
Daj znać jak pomoc bedzie potrzebna z czymś jeszcze
Ja wymyśle coś, żeby zmylić Olliego