Autor | Wiadomość |
---|
C. szczególne : Kilka tatuaży, burza loków na głowie, silny amerykański akcent
| Re: Aurora&Zeph Pon Wrz 06 2021, 20:06; | |
| Szczerze? Nie wiem, chyba nie potrafię o tym racjonalnie myśleć… Chciałabym być dobrą znajomą i napisać coś co byłoby na miejscu, ale nie umiem. Wole nic nie pisać, bo boje się, że Cię zranię, a mimo wszystko nie chce tego robić |
|
| |
C. szczególne : Tatuaż z łapą nundu na przedramieniu, Blizny i uszczerbki na zdrowiu: Dziennik
| Re: Aurora&Zeph Pon Wrz 06 2021, 20:08; | |
| czyli rezygnujesz ze mnie? znaczy ja nie mam nic zlego na mtsli mam ci dać jeszcze czas? czy co |
|
| |
| Re: Aurora&Zeph Pon Wrz 06 2021, 21:24; | |
| Co? Hmm, nie. Dziwne pytanie…czemu miałabym rezygnować? Przecież nie jest to coś co sobie sam wybrałeś. Po prostu… Czemu napisałeś akurat teraz? Oczekujesz czegoś? |
|
| |
C. szczególne : Tatuaż z łapą nundu na przedramieniu, Blizny i uszczerbki na zdrowiu: Dziennik
| Re: Aurora&Zeph Pon Wrz 06 2021, 21:30; | |
| Nie wiem... Jesteś po prostu inna... Mało ludzi znam... Nie wiem co mam oczekiwać, ale chyba coś oczekuję. Nie wiem. Może potrzebuję kogoś innego niż psychiatry. Chociaż do niego już mnie Williams wysłał. kurwa, to wszystko popierdolone jest potrzebuję wsparcia, a póki co to mam problemy z zaufaniem każdemu. ...jestem zbyt wylewny? |
|
| |
| Re: Aurora&Zeph Pon Wrz 06 2021, 22:26; | |
| Inna? Do psychiatry? Hmmm… nie wiem co siedzi w Twojej głowie, ale może warto spróbować? Napewno Ci pomoże uporządkować pewne sprawy. Psychika ludzka jest krucha, lepiej jej nie doprowadzać do stanu, w którym będzie za późno na jakiekolwiek pomoce… A ja…ja postaram się być. Po prostu. Nie Zeph, nie jesteś… |
|
| |
| Re: Aurora&Zeph Pon Wrz 06 2021, 22:35; | |
| Chcialabys o tym porozmawiać gdzieś? Mógłbym się lepiej wytłumaczyć. |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
|