O 22 kończę zmianę, chcesz się widzieć dziś, czy już jutro?
Ah, bo wzięłam nadgodziny, a potem urwałam się z Lucasem na kilka dni. Jak wyjazd? Musisz mi wszystko opowiedzieć, umieram z tęsknoty i ciekawości Jess.
Jessica Smith
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 0%
Wzrost : 176cm
C. szczególne : Biały znak Zorzy łączący wewnętrzne kąciki oczu | Złote okulary (tłumaczki) | Krwawa 'obrączka' na lewej dłoni | Rude włosy | Brisingamen, Ijda Sufiaan i druidzki amulet na szyi | Delikatny zapach frezji
Na Merlina! To nie może czekać w takim razie. Skończę zmianę i teleportuję się, tylko napisz mi gdzie.
Są w życiu priorytety xD
Ahh bo wiesz, mamy nowy miot psidwaków w klinice i matka ma mało pokarmu, więc o dziesiątej jeszcze je karmię z butelki.
Czyżby wyjazd był udany przez pewnego prefekta z niebieskim krawatem? Takiego całkiem przystojnego? :> Zabije mnie ciekawość teraz.
Może dobrze, że to zrobisz! Ostatnio nie mogę znaleźć umiaru i zaniedbuje inne rzeczy, ludzi i nawet Muffina i Wafla, o czym przypominają mi, gdy tylko wrócę do domu :(
Jessica Smith
C. szczególne : Biały znak Zorzy łączący wewnętrzne kąciki oczu | Złote okulary (tłumaczki) | Krwawa 'obrączka' na lewej dłoni | Rude włosy | Brisingamen, Ijda Sufiaan i druidzki amulet na szyi | Delikatny zapach frezji
Jak podrosną, możesz wpaść pomóc mi je socjalizować, bo teraz to ledwo oczy otwierają dopiero ;>
AH
Czyli Norwegia była najgorętszym krajem świata podczas trwania ferii.. Mrrrr, czekam na wszystkie szczegóły.
Uważaj, o co prosisz, bo jak obydwie się zerwiemy z przysłowiowego łańcucha obowiązków i tego, co powinnyśmy.. To nasze nocne spotkanie może przybrać nieoczekiwany obrót :>
Jessica Smith
Oczywiście, że wierzę. Byłabym idiotką, gdybym zrobiła inaczej, przecież widzę ile pracy i serca w to wkładasz
Załatwimy Ci smoka. Jakoś, kiedyś... Rozgryzę to
Oj nie, to nie rodzeństwo. Kruczopiór jest z hodowli w Kornwalii, Różoszponka spod Londynu, sprawdzałam, czy nie są jakkolwiek spokrewnieni, ale... Hodowla brzmi super poważnie, nie wiem czy się uda
Oboje kończą w tym roku 3 lata, więc... młodzi dorośli