Autor Wiadomość C. szczególne : lekka wada wzroku; zmuszona jest przez nią nosić okulary, wąskie usta, gęste i długie włosy
Oli & Mia Pon 8 Mar 2021 - 15:37; Cześć, piękna!
Jak to jest, że jako twoja najlepsza, najwspanialsza i najcudowniejsza przyjaciółka ostatnia dowiaduje się i to jeszcze od OBCYCH, że bujasz się z jakimś Gryfonem?!
@Mia Marcello
C. szczególne : Czarna skóra, oraz długie czarne, gęste włosy.
Re: Oli & Mia Pon 8 Mar 2021 - 21:59; Czeeeeść!!
Bujam się? Ledwo co się tak naprawdę znamy.
Nie no coś tam się chyba dzieje, ale nic nie zakładam.
C. szczególne : lekka wada wzroku; zmuszona jest przez nią nosić okulary, wąskie usta, gęste i długie włosy
Re: Oli & Mia Pon 8 Mar 2021 - 22:06; Ledwo znamy, jasne jasne
Musisz mi koniecznie o wszystkim opowiedzieć!
Ale dzieje tak na poważnie czy tak "typowo dla Mii"??
Re: Oli & Mia Pon 8 Mar 2021 - 22:11; No tak, naprawdę. Przecież wiesz, że ja nie kłamię.
Już się tego nie mogę doczekać!
"Typowo dla Mii?" Jak mnie podejrzewają o aseksualizm, a Ty takie coś...
C. szczególne : lekka wada wzroku; zmuszona jest przez nią nosić okulary, wąskie usta, gęste i długie włosy
Re: Oli & Mia Wto 9 Mar 2021 - 7:05; no, dobra. Jestem skłonna ci uwierzyć :)
asekualizm?
kto?!
Re: Oli & Mia Wto 9 Mar 2021 - 11:32; Nie no słyszałam pogłoski, że taka jestem, ale chyba nie...
Przynajmniej mam taką nadzieję.
A wracając do gryfona to tak, coraz lepiej się dogadujemy.
Re: Oli & Mia Wto 9 Mar 2021 - 15:32; naprawdę dajesz wiarę jakimś pogłoskom? Na mój temat też krąży wiele plotek, zignoruj to
to Gryfon? Jeden z naszych, no proszę!
to ile już randek macie za sobą?
Re: Oli & Mia Wto 9 Mar 2021 - 15:54; Przecież wiesz, że ja się plotkami nigdy nie przejmowałam i nie przejmuję.
Olivio proszę Cię to nic pewnego, nie jaraj się tak!
Poznaliśmy się na feriach i spędziliśmy je praktycznie razem, ale nie ma co się niepotrzebnie napalać, zobaczymy co z tego wyniknie.
Re: Oli & Mia Wto 9 Mar 2021 - 19:07; A zresztą... Zatem ciesz się!
Dałam, nie dałam... Olivia nie wiem... To tak wszystko się szybko dzieje.
Re: Oli & Mia Wto 9 Mar 2021 - 19:39; Od razu lepiej!
ej, ej a to nie ty jesteś tą u której zawsze wszystko szybko się działo?
coś mi tu nie pasuje... Marcello czy ten chłopak naprawdę, ale tak naprawdę ci się podoba?
Re: Oli & Mia Sro 10 Mar 2021 - 1:26; No tak. Nie mogę powiedzieć bo mi się podoba.
Ale on chyba już o tym wie, przynajmniej tak mi się wydaje.
Re: Oli & Mia Sro 10 Mar 2021 - 10:03; Wiesz o ile kobiety to myślący gatunek, to faceci mają z tym problem
Potrzebują namacalny h dowodów zainteresowania
Re: Oli & Mia Sro 10 Mar 2021 - 10:39; Zobaczymy jak to się potoczy...
Ale powiem Ci, że nie mam zamiaru koło niego skakać będzie coś to będzie, nie to nie.
Re: Oli & Mia Sro 10 Mar 2021 - 10:47; Zdziwiłabym się gdybyś zaczęła xd
Ale jeśli to Gryfon, to po prostu daj mu do zrozumienia, że Ci się podoba, wiesz jacy oni są. To nie Ślizgoni
Re: Oli & Mia Sro 10 Mar 2021 - 14:30; No też właśnie.
Dlatego będę cierpliwie czekała.
Jak wróciliśmy z ferii jeszcze się nie widzieliśmy więc zobaczymy czy w ogóle o mnie pamięta...
Re: Oli & Mia Sro 10 Mar 2021 - 17:24; Byłby idiotą gdyby zapomniał
A kiedy się widzicie?
Re: Oli & Mia Sro 10 Mar 2021 - 19:14; Coś wspominał o weekendzie, nie wiem coś pisał o jakieś wspinaczce.
Normalnie aż się zaczynam bać.
Re: Oli & Mia Sro 10 Mar 2021 - 19:53; Wspinaczka? Zimą? To nie brzmi bezpiecznie :c
Uważaj na siebie, misia.
Re: Oli & Mia Sro 10 Mar 2021 - 20:12; No przecież idę ze swoim rycerzem, nie?
Zawsze uważam!
Re: Oli & Mia Sro 10 Mar 2021 - 20:55; Wiem, że zawsze uważasz! Ale i tak będę to zawszeć powtarzała
Dobrze, że to rycerz, a nie jakiś książę Czaruś
Re: Oli & Mia Sro 10 Mar 2021 - 21:00; A co Ty chcesz od Czarusiów?
A u Ciebie jak tam?
Re: Oli & Mia Sro 10 Mar 2021 - 21:19; Oni tylko ładnie wyglądają, nic więcej xd
Teraz już w porządku, dużo się działo....
Dobrze, że jest już spokojnie
Musimy zrobić sobie damski wieczór w dormitorium, jak już cię twój rycerz odstawi do szkoły
Re: Oli & Mia Sro 10 Mar 2021 - 22:23; Tak, tak!
Brakuje mi spędzenia z Tobą czasu, więc jak najprędzej!
Re: Oli & Mia Czw 11 Mar 2021 - 8:21; Mi też!
I wspólnych wypadków do Miodowego Królewstwa :)
W takim razie odezwij się jak wrócisz!
Re: Oli & Mia Czw 11 Mar 2021 - 8:37; Ok. Odezwę się na pewno!
Trzymaj kciuki! <3