|
Autor | Wiadomość |
---|
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : Burza brązowych loków na głowie i uśmiech przyklejony do twarzy, tatuaż z runą algiz na lewej kostce
| |
| |
C. szczególne : Blizna na nadgarstku po opaleniu papierosem. Długie do ramion kręcone blond włosy.
| Re: @nans & @Adrian Czw Lut 18 2021, 00:03; | |
| O Bosh! Nancy Ty żyjesz?! Po treningach czuję się coraz to lepiej, co prawda to już trochę dawno było, ale mogę uznać, że obdarzyłaś mnie zauroczeniem do tego sportu. |
|
| |
C. szczególne : Burza brązowych loków na głowie i uśmiech przyklejony do twarzy, tatuaż z runą algiz na lewej kostce
| Re: @nans & @Adrian Czw Lut 18 2021, 10:40; | |
| No jakimś cudem jeszcze tak... Naprawdę?! Mega się cieszę, o to chodziło! To może czas podwyższyć poprzeczkę? |
|
| |
C. szczególne : Blizna na nadgarstku po opaleniu papierosem. Długie do ramion kręcone blond włosy.
| Re: @nans & @Adrian Czw Lut 18 2021, 13:12; | |
| Kiedyś pewnie powiedziałbym Ci NEVER, ale teraz... Kapitanie brakuje Ci kogoś w drużynie, że to proponujesz? |
|
| |
| |
| |
| Re: @nans & @Adrian Czw Lut 18 2021, 14:21; | |
| Przewidywalna może nie, ale coraz częściej ostatnio o tym myślałem. To my będziemy na tym samym stanowisku? |
|
| |
| Re: @nans & @Adrian Czw Lut 18 2021, 14:26; | |
| Nie ma co myśleć - trzeba działać! Tak! Co ty na to? |
|
| |
| Re: @nans & @Adrian Czw Lut 18 2021, 15:39; | |
| Myślę, że poważnie się nad tym zastanowię. Mam nadzieję, że nie będziesz tego żałowała. |
|
| |
| Re: @nans & @Adrian Czw Lut 18 2021, 17:48; | |
| Aaaaa! Kocham cię! Będzie super, zobaczysz! We wszystkim ci pomogę, także spokojnie! |
|
| |
| Re: @nans & @Adrian Czw Lut 18 2021, 18:49; | |
| Kochasz mnie?! O matko, ja Cię też <3 Jak coś to wiesz gdzie mnie szukać. Mam nadzieję, że mnie zaakceptują w drużynie. |
|
| |
| Re: @nans & @Adrian Pią Lut 19 2021, 22:18; | |
| Pewnie, że cię zaakceptują! Wszystkie Borsuki to jedna rodzina! |
|
| |
| Re: @nans & @Adrian Sob Lut 20 2021, 12:17; | |
| No wiesz co, po tylu latach to mogę stwierdzić, że nie zawsze tak było. Ale pewnie dołączę! <3 |
|
| |
| |
| |
|