Autor Wiadomość C. szczególne : grzywka, tatuaże, pedantyzm, wisiorek z osą, pierścień działania na palcu,pachnie lawendą
Dodatkowo : (ex)Kapitanka Krukonów
Re: A&J Pon Gru 07 2020, 22:53; Wracam do dormitorium, baw się dobrze, gdziekolwiek jesteś
Re: A&J Pon Gru 07 2020, 22:55; ejjj
ale tu jst ciemnooo
i PustO
Duże okna są one sie paczą na mnje ddd
C. szczególne : grzywka, tatuaże, pedantyzm, wisiorek z osą, pierścień działania na palcu,pachnie lawendą
Re: A&J Pon Gru 07 2020, 22:58; Siedź na dupie i weź mi napisz, co jeszcze widzisz, BO OKNA TO SĄ WSZĘDZIE
Re: A&J Pon Gru 07 2020, 23:01; takie z witrażami w smoki chya
gramofon
tu jes gramofon lol
cho potańczymyy
Re: A&J Wto Gru 08 2020, 22:34; Hej piękna \o/
Myślałaś już o tym, kiedy chcemy pójść na miotlarski?
Ogarniam se kalendarz na styczeń i nie wiem, czy robimy to tuż po nowym roku? Czy wgl jeszcze w tym?
C. szczególne : grzywka, tatuaże, pedantyzm, wisiorek z osą, pierścień działania na palcu,pachnie lawendą
Re: A&J Sro Gru 09 2020, 21:08; Panno Armstrong, gratuluję. Po raz pierwszy w życiu wstała Panna przede mną i nie wiem, jak się z tym czuję, chyba się rozleniwiłam! :D Szkoda, że cię wywiało, bo chciałam cię po śniadaniu zabrać na testowanie odpimpowanego Bodzia
*5 minut później VIDEO
Re: A&J Sro Gru 09 2020, 21:54; Chyba posiedzę dzisiaj w Londynie
Chcesz potem wpaść na jakiś obiad?
Re: A&J Sro Gru 09 2020, 22:04; W Londynie? Czemu?
Dam ci znać później, ok? Właśnie idę do Gwizdka na kawę, a potem spadam polatać. Wciąż się do końca nie przyzwyczaiłam do nowego balansu.
A właśnie. Zarwałam wczoraj nockę, ale skończyłam tę książkę o miotełkach, którą mi kupiłaś!
Re: A&J Sro Gru 09 2020, 23:34; Odwiedzam mamę.
Jakby co na 13 będę szła coś zjeść.
Jak coś to wpadaj do
Tamesis , jest niezły seafood.
Re: A&J Sro Gru 09 2020, 23:50; To jakaś fancy restauracja? Wpuszczą mnie tam w jeansach i polarze?
Re: A&J Czw Gru 10 2020, 00:01; ...
Nie zmuszaj mnie do rzucenia confundusa na kelnera.
Możesz coś pożyczyć z mojej szafy, mamy ten sam rozmiar xd
Re: A&J Czw Gru 10 2020, 00:03; Czyli rozumiem, że polar odpada
Mam ładne rzeczy we własnym kuferku, ale są niewygodne. I JEST ZIMNOOOO
Re: A&J Czw Gru 10 2020, 00:17; W Londynie jest 7 stopni skarbie.
Nie dramatyzuj.
Re: A&J Czw Gru 10 2020, 10:16; Na 13, Armstrong.
Jak się spóźnię to wpadaj, bo jestem z mamą w Brockwell Park, a nie chcę się tepać po mieście.
Re: A&J Czw Gru 10 2020, 10:17; Pozdrów mamę, baw się dobrze i do zobaczenia o 13 <3
Re: A&J Sob Gru 12 2020, 19:15; HA HA HA. Jutro rano! Znalazłam dwa mieszkania i umówiłam nas na wizytę. Jedno w centrum, obok Hydeparku. Drugie w Kensington, też blisko parku :P
Re: A&J Sob Gru 12 2020, 19:40; kEnSiNgToN jEsT w hP...
Mam na myśli dzielnicę, Pani Mądralińska
Re: A&J Sob Gru 12 2020, 19:45; To jak już o dzielnicach mowa, to pamiętaj, że Londyn ich nie ma.
Miasto składa się z samodzielnych miejscowości-okręgów i dystryktów administracyjnych. Np. City to City, a Westminster to okręg.
Oj plumpko, mamy sporo nauki przed sobą.
Ale będziemy mieć na nią dużo czasu