C. szczególne : wyjątkowo niski i zachrypnięty głos | tatuaż z runą algiz na wnętrzu lewego nadgarstka | na palcu prawej dłoni zawsze obrączka Bruhavena, a nad nią krwawy znak | blizny: na palcach i wierzchu lewej dłoni oraz jedna biegnąca w poprzek jej wnętrza, na łydce po ugryzieniu inferiusa, w okolicach zregenerowanego lewego ucha
Obczaj tę sytuację - byłem w stajni, kojarzysz, tej mugolskiej za Londynem gdzie trzymam Strada. Czyszczę go i nagle coś dziwnego się zaczyna dziać, a po chwili za mną teleportuje się jakaś ruda laska. W MUGOLSKIM MIEJSCU. Dzięki Merlinowi, że nie wylądowała po środku korytarza i trafiłą na mnie. Od słowa do słowa wyszło, że coś jej nie wyszło w trakcie, że nazywa się Wanda i że mnie kojarzy ze szkoły, a ja TOTALNIE NIE WIEM KTO TO JEST. Zachowywała się dziwnie. Chyba była w szoku.
W sensie wiesz, to nic takiego, że ludzie znają mnie, a ja ich nie, ale i tak poczułem jakiś dziwny niepokój typu, że powinienem ją kojarzyć.
*kolejne 2 minuty później*
Aha, zapomniałbym. Teleportowała się w ręczniku. W samym ręcz-ni-ku, który ciągle poprawiała, bo jej zjeżdżał. Byłem dzielny, patrzyłem jej w oczy.
Jak tak Ci to teraz opowiadam, to zastanawiam się, czy mi się to nie przyśniło albo nie miałem halucynacji po ostatniej imprezie ligowej.
Violetta Strauss
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 168cm
C. szczególne : wyjątkowo niski i zachrypnięty głos | tatuaż z runą algiz na wnętrzu lewego nadgarstka | na palcu prawej dłoni zawsze obrączka Bruhavena, a nad nią krwawy znak | blizny: na palcach i wierzchu lewej dłoni oraz jedna biegnąca w poprzek jej wnętrza, na łydce po ugryzieniu inferiusa, w okolicach zregenerowanego lewego ucha
Ale teraz jakoś tak mi chodzi po głowie i się zastanawiam kto to jest i czemu mnie zna.
Violetta Strauss
Może masz rację, faktycznie. Dobra, dzięki, wybacz, że zawracałem Ci głowę! To chyba faktycznie dość nieistotna sprawa, było, minęło, te sprawy.
Violetta Strauss