Określenie "maszkaro" było by dla Ciebie bardziej schlebiające?
Najwidoczniej wszystkie Sophie mnie kochają i nie mogą beze mnie wytrzymać
To Sophia była bardzo pracowitą kobietą, która wychowała piątkę dzieci, jedno szczególnie wymagało jej uwagi, bo było bardzo chore... I najgorsze jest to, że jeszcze nie do końca wiem jak na mnie działa. A wszyscy wokoło narzekają, że te duchy na nich jakoś wpływają, a ja tego nie wiedze. NA RAZIE.
Gabrielle Levasseur
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 171 cm
C. szczególne : długie, blond włosy, w okresie letnim - piegi na nosie i policzkach, tatuaż kwiatu niezapominajki na prawym obojczyku
Komplementów mam aż nadto, ale Twoje są wyjątkowe :*
Że podbój? Że ty? A co z plotkami? Słyszałam, że kolejni ślizgońscy przystojniacy padają ofiarą pięknych dziewcząt xD Jak dobrze, że Ty jesteś brzydalem <3
hm... Właściwie jeszcze nie bardzo, ale słyszałam o nielegalnym rytuale, który ma się odbyć za kilka dni, wchodzisz w to?
Bo widzisz, moja droga szkarado, moje komplementy po prostu są szczere
W moim przypadku jest wręcz odwrotnie, to śliczne dziewczyny stają się ofiarą takiego Quasimodo jak ja. Plotki? W sensie Alise i ja? Mało kto wie, ale my sobie nazwajem tylko pomagamy... odpocząć od "wrażeń związkowych" XD
Nielegalny... Uważaj bo Cie podkabluje. Albo może jednak się skuszę? Może być zabawnie, co?
Gabrielle Levasseur
C. szczególne : długie, blond włosy, w okresie letnim - piegi na nosie i policzkach, tatuaż kwiatu niezapominajki na prawym obojczyku
Nie wiem dlaczego, ale zawsze jak próbuje być w ten sposób szczery, to dostaje w pysk, nie wiesz może dlaczego?
Nie, no plotki poniekąd są prawdziwe, bo oficjalnie jesteśmy parą, ale Alise nie widzi we mnie facetanie chce żebym był jej prawdziwym chłopakiemwoli, zebym udawał poprosiła mnie, żebym udawał jej faceta, żeby na razie nie kręcili się wokół niej dupki. Nie żebym sam sie do nich nie zaliczał... Ale skoro sama chciała
Levasseur, niech Cię nie obchodzi mój celibat albo jego brak. Związki to ogólne określenie. Chyba wspominałem Ci kiedyś, że ja nie bawię się w poważne rzeczy nigdy.
Jak mówisz, że kozacko, to wchodze w to!
Gabrielle Levasseur
chyba po prostu nie każda dziewczyna gotowa jest na tak szczere kompletny
dupki? Hm.... Czemu piszesz to o czym ja myślę zanim zdążę ci odpisać? Pffff.. A ty jako przykładny chłopak na wszystko się zgodziłeś? Od tak? Jaki ty masz w tym interes?
tak, tak. Ale jeśli tyle czasu żyjesz w celibacie to ci współczuję. Chociaż zawsze możesz "jechać na ręcznym"
Znany się już trochę, więc udaje mi się czasami wyprzedzać Twoje słowa. A to, że jestem dupkiem to wiedzą wszyscy, niektórym wystarczy tylko argument to, że jestem Ślizgonem.
Bo ja mam dobre serducho A tak serio, to też miałem dość tych lasek, które i tak po pewnym czasie "musiały zniknąć". A teraz przynajmniej nikt nie ucierpi. Mamy czarno na białym, że to nie jest prawdziwe, a pomimo to możemy zachowywać się jak para. Uwielbiam ją całować! I uwielbiam jej towarzystwo, więc... dlaczego nie?
A no tak, zapomniałem, że jak się jest ćwierć wilą to nie wie się nawet co to celibat. Jak jest Ci mnie tak żal to możesz mi czasami pomóc
To kiedy wyjaśnisz mi szczegóły tego podziemnego nielegala?
Gabrielle Levasseur
ja nie mam cię za dupka! Uważam, że nawet słodziak z ciebie...zwłaszcza kiedy śpisz!
Bo takie układy nigdy nie są tylko zwykłym układem? Nie wiedziałam, że jesteś taki naiwny, Sinclair
Ej! Wypraszam sobie! Ja żyje w celibacie już dobre osiemnaście lat! Ty rzadko kiedy wytrzymujesz tydzień, więc w sumie powinnam ci pogratulować! Twój pierwszy w życiu sukces! :D
i ugjrhry nie! :mlotek: Chociaż wiem, jak bardzo tego pragniesz
wtedy kiedy sama je poznam po prostu tam pójdziemy i zobaczymy co się stanie
Miło, że tak sądzisz, zwłaszcza, że tak często mnie widzisz jak śpie
Nie nazywaj mnie naiwnym! Przecież siebie znam. I Argent też troche znam. Widze, że żadnemu z nas chyba nie zależy.
Możesz mi powiedzieć jak Ty to wytrzymujesz? Osiemnaście lat to kupa czasu, aż trudno uwierzyć, że dałaś rade tyle się powstrzymywać Tak, dokładnie, bo jak kiedyś jakimś cudem dobija tydzień bez "wrażeń łóżkowych" (jak to ładnie określiłaś) to zawsze szukałem sobie ofiary, żeby tylko wyrobić norme
Przypominam Ci, że to Tobie szkoda biednego przyjaciela, który musi "jechać na ręcznym". Co z Ciebie za przyjaciółka?
Dobry plan :lubie:
Gabrielle Levasseur
Dlatego jeszcze uważam cię za słodziaka, bo jeśli bym to zobaczyła to pewnie szybko zmieniłabym zdanie. Pewnie gdy śpisz to chrapiesz i się ślinisz xD
Sinclair z własnego doświadczenia wiem, że to naiwność! Nie wmówisz mi, że jest inaczej. Przykro mi
W przeciwieństwie do ciebie mam silną wolę. Poza tym nie zjawił się jeszcze taki, który by na mnie zasłużył zastanawiam się, jaka teraz będzie "norma" Ślizgonów, bo słyszałam że pojawił się jakiś nowy demon seksu
Najlepsza! Po prostu wiem, że wtedy byś się ode mnie za bardzo uzależnił! Chronię cię! <3
Rowle przechodzi samego siebie, wiesz, że ostatnio tuż przed wakacjami mnie porwał?! Z mojego rodzinnego domu! I nie żebym unikała tematu moich uczuć do niego
Widzisz tylu próbował... Cóż ponieśli klęskę. Okazuje się, że jestem zbyt nieokiełznana!
absolutnie nie! Po prostu nie czuje, żeby było o czym mówić. Jesteśmy po prostu przyjaciółmi. Taki był plan od początku :D Udawane? A w Meksyku byliście? Jeśli tak, to średnio to udawanie wam wychodzi
nie czuje żeby ktoś mógłby być moją konkurencją! Ja jestem wyjątkowa, my love
Spokojnie któremuś na pewno się uda. Tylko musisz trafić na tego cierpliwego niemowe, coby nie mógł Ci się sprzeciwić i robił to co pozwolisz mu robić.
Myślę, że zbyt formalnie do tego podchodzisz. Niektóre spraw nie można określić w kategoriach czarno-białych. Czasami to jest po prostu: "skomplikowane".
Bo mimo wszystko jesteśmy przyjaciółmi. I chciałem, żebyśmy oboje odpoczęli od egzaminów i tych wszystkich problemów. Jaki w tym widzisz problem?
To w sumie mogę z czystym sumieniem potwierdzić <3
Nie, moja lista jest aż tak prosta do osiągnięcia Ale wolę to sobie rozkładać w czasie, żeby za szybko nie stracić celu w życiu
Gabrielle Levasseur
W połowie pasujesz, szkoda tylko, że tyle gadasz xD
skomplikowane to moje ulubione słowo! Prawie każda moja relacja z chłopakami - poza Tobą i Skylerem! - taka była, chyba powinnam zacząć gustować w dziewczynach. Wtedy dopiero miałbyś konkurencję
Ja widzę? To ty mnie o to pytasz xD widocznie ty jakiś widzisz, ale jaki hm??
Nie,nie. Ja nie jestem właśnie cierpliwy. W kolejce po kanarkowe kremówki, gryze paznokcie, tak nie moge się doczekać...
Mówicie, że to faceci komplikują, a wtedy dopiero byś sie przekonała jak to fajnie jest gadać do ściany Ale fakt, jak Ty zaczęła byś czaić się na laski, to z pewnością, nie miałbym szans w tych wyścigach.
Nie! Mnie pasuje tak jak jest. A jest miło, bez nie potrzebnych komplikacji. Idealnie. Tylko czemu tak boli mnie ta myśl, że jej nie zobacze przez te dwa miesiące...?
Obrabować Miodowe Królestwo. Ale wtedy musiałbym jakos oszołomić Rowla, jakby był na zmianie... Albo jakos go przekonać do współpracy. Ale znowu miałabym się dzielić z nim łupem, co zbytnio mi się nie podoba.
Gabrielle Levasseur
Ty brzydka istota, chodząca po ludzkim padole. Powiedz mi tak szczerze, dlaczego ja zawsze o wszystkim dowiaduje się ostatnia i to jeszcze ze źródeł, których prawdomówność poddaję się w wątpliwość?!