Jak się ma mój ulubiony członek roku Swansea? Wiem, że minęło już trochę czasu, ale chciałem spytać, czy wszystko już w porządku, w związku z morderstwem Ministra.
Chciałem jednocześnie spytać - jedziesz może na wakacje razem z Hogwartem jako opiekun?
Ostatnio zmieniony przez Joshua Walsh dnia Czw Lip 02 2020, 23:34, w całości zmieniany 1 raz
Autor
Wiadomość
Joshua Walsh
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 193cm
C. szczególne : runa algiz za lewym uchem, obrączka z bladoróżowej muszli, bransoletki na lewym nadgarstku
Powiedzmy, że nie chcę od razu zrazić Ciebie moją osobą i dziwnym żartem. Ani zdradzić Alexa.
Jak dla mnie to, że jest opiekunem Kruków to świetna sprawa. Idealny test na materiał na przyszłego ojca, czy tam wujka. Jedno woleć. Przynajmniej tak zawsze twierdziła moja babcia, a jej należy słuchać.
Nie mam może zbyt wielkiego doświadczenia w tym temacie, ale jeśli waszej dwójce to nie przeszkadza, a skoro się spotykacie to tak jest, to nie ma co przejmować się innymi. Nawet rodzeństwem. Elijah ma syndrom brata, który musi dbać o siostry, więc pewnie każdego kandydata krytykowałby, a Alex...
Hogwart? Prawie sześć lat temu. Czas strasznie szybko leci.
Długi język, a nadal nie mogę wyciągnąć kilku informacji. I wydawać by się mogło, że takich podstawowych, jak data urodzin. O byłe partnerki nawet nie pytam...
Joshua Walsh
C. szczególne : runa algiz za lewym uchem, obrączka z bladoróżowej muszli, bransoletki na lewym nadgarstku
Ach, sześć lat temu... To nie mogę się jednak śmiać, że moglibyście mieć profesorsko-studencki romans
Była partnerka Alexa to temat, którego nawet on nie chce ze mną poruszać. Ty też. Są sprawy, o których się zapomina, jak o kiepskich sezonach ukochanej drużyny.
Za to mógłbym opowiadać o moich byłych partnerach i partnerkach, ale prawdę mówiąc niewiele pamiętam
Cóż, mój przyjaciel ze szkolnej ławki dopiero teraz kończy Hogwart - różne są sytuacje w życiu i wszystko jest możliwe
A więc była tylko jedna czarownica i w dodatku wydarzyło się coś poważnego, skoro jest to kolejną tajemnicą? No ok, nie będę drążyć ani ciągnąć Cię za pufkowy język.
Ale możesz za to opowiedzieć coś o swoich zanikach pamięci
Joshua Walsh
Nie mówię, że była jedna i nie mówię, że było ich więcej zwyczajnie ta konkretna wiedźma w moich oczach jest... Jak najgorszy sezon najgorszej drużyny. Nie wart nawet sekundy poświęconych myśli.
o moich?
No więc... Był Zmiatacz na początku... W połowie studiów pojawił się Nimbus, ale rzuciłem go dla Błyskawicy, która ostatecznie została spalona... Znów mam Nimbusa