Autor | Wiadomość |
---|
Dodatkowo : Mistrz Pojedynków I Edycji Profesjonalnej Ligi
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 10:38; | |
| Gdybym wiedział, to bym to zrobił :/ A w środku chyba nie ma nic groźnego nie powinno być* |
|
| |
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : Biały znak Zorzy łączący wewnętrzne kąciki oczu | Złote okulary (tłumaczki) | Krwawa 'obrączka' na lewej dłoni | Rude włosy | Brisingamen, Ijda Sufiaan i druidzki amulet na szyi | Delikatny zapach frezji
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 11:01; | |
| Hmm, a więc spytam inaczej masz pomysł jak ją otworzyć? może ma jakiś znak rzemieślniczy...? łatwiej wtedy byłoby dojść do specyfiki mechanizmu A może działa jak zamek Theomerasa? |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 11:03; | |
| Jest otoczona po bokach czymś a'la łapacze snów A na skrzydłach drzwiczek ma miedzioryt z Hypnosem i drzeworyt z... hmm, nie wiem, czymś co wygląda na jakąś nordycką kobietę Dziurek od klucza brak |
|
| |
C. szczególne : Biały znak Zorzy łączący wewnętrzne kąciki oczu | Złote okulary (tłumaczki) | Krwawa 'obrączka' na lewej dłoni | Rude włosy | Brisingamen, Ijda Sufiaan i druidzki amulet na szyi | Delikatny zapach frezji
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 11:21; | |
| Brzmi zupełnie jak coś... ... niepodobne do niczego Ewidentnie nawiązuje do snów, bo jednak łapacze i Hypnos... Ech, nie jestem specjalnie zorientowana w magicznych artefaktach Podpytać Łamaczy w Biurze? Może ma jakieś inskrypcje? Jakiekolwiek? Coś, co mogłabym odczytać |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 11:22; | |
| Jeśli znasz chiński Albo japoński Nie potrafię rozróżnić Ale ma nóżki pokryte takimi napisami |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 11:36; | |
| Japoński to nie problem Chiński najwyżej skonsultuję z innymi, jak przepiszę Musiałbyś mi pokazać tę szafkę Hypnos i nordycka kobieta... Dałeś mi teraz zagwostkę |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 11:40; | |
| Oczywiście, że ci pokażę Choć to raczej "szafa" Poszukam o niej jakichś informacji Na listwie na szczycie jest też pełno jakichś maczek i zamkniętych oczu, ale nie wiem czy to nie tylko abstrakcja |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 12:12; | |
| Też zasięgnę języka w takim razie Mogę, prawda...? Hmm, wiesz, biorąc pod uwagę spójność elementów o których pisałeś To możliwe, że te macki i oczy jednak mają jakieś znaczenie |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 12:19; | |
| A czemu miałabyś nie móc? Sam na pewno Ci pomoże >.< Może Ale nigdy się z niczym takim nie spotkałem Kupić chińszczyznę czy odgrzać coś? |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 12:29; | |
| W sensie, nie chcę Ci zesłać na Priory jakichś łowców artefaktów A tych w Gringottcie nie brakuje ... Sam jest po prostu miły Zobaczymy w każdym razie Możesz coś odgrzać i podgrzać galerię, mam dość siedzenia w zamknięciu |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 12:39; | |
| Łowcy artefaktów? Pfff Nie przejdą przez pierwszą warstwę barier (...w przeciwieństwie do śniegu) No dobrze, dobrze, przecież go nie aresztuję Choć mógłbym spróbować Uprzedzę Juniora, że będzie miał białogłową jako gościa C: |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 13:15; | |
| Na szczęście śniegu coraz mniej Więc i najazdy na Exham się skończą Pfff, chciałabym zobaczyć jak kogoś aresztujesz Tak naprawdę to nie, ale... Używacie Orbis czy macie jakieś specjalne kajdanki? Ciekawe czym tym razem mnie uraczy... Um. Czy on zagląda do WSZYSTKICH pokojów? |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 13:19; | |
| \o/ JEDYNY raz kiedy kogoś aresztowałem To jakoś tak, em, wyszło Że użyłem Incarcerous ¯\_(ツ)_/¯ Oczywiście, że nie zagląda do mojego Zagroziłem mu, że go zaklnę w taniej pudernicy i zostawię w Szwajcarii Nie wiem jak to zrobić, ale on też nie wie, że ja nie wiem |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 13:27; | |
| ... Incarcerous??? (O_O;) Kto to był i czym sobie zasłużył? Sprytnie. Cieszę się, bo z jego peruką wystającą gdzieś ze ściany ciężko byłoby... zasnąć Ciche demony to nic przy Juniorze |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 13:34; | |
| Te urwisy z SLM Na Pokątnej Jeden związany, drugi... nie pamiętam, Atrapoplectus? Coś w ten deseń. ...a może Arresto Momentum? Nieważne Ale tak, zwykle używamy Orbis *przezroczyste igloo to nic przy Juniorze ...jeszcze mu nie powiedziałem, nawiasem mówiąc |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 13:58; | |
| Achh, SLM... Te podpalenia, dobrze kojarzę? (Ha, tak myślałam) *Racja No tak, Exham nie ma murów ze szkła... A już się przyzwyczaiłam do żurawi zapuszczanych z rana... Chwila... nie powiedziałeś??? Musisz to zrobić! Albo lepiej nie. Nie wiem |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 14:08; | |
| Te same Naprawdę? Nie spodziewałem się, że tak łatwo znosisz podglądanie Też nie wiem Powiem mu Przy okazji Jak wpadniesz |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 14:26; | |
| Tam nie miałam wyboru Przynajmniej kołdra była normalna. NIEPRZEZROCZYSTA Poza tym to i tak twoja piżama cieszyła się największym zainteresowaniem Umm Jeśli uważasz to za dobry pomysł... Nie żebym martwiła się tym co pomyśli sobie martwy od 300 lat markiz. |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 15:47; | |
| Uwaga Też nie mam przezroczystej pościeli Mojej piżamie było bardzo miło Masz pięćdziesiąt procent szans na to, że przestanie cię podrywać ...i pięćdziesiąt na to, że będzie wzdychał i pisał serenady o złamanym sercu |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 16:55; | |
| Wow, teraz to mnie zaskoczyłeś Oh, no cóż... W każdym razie chyba idzie wyciszyć ducha, prawda? Tak, żeby się nie zorientował...? Ojej. Weszłam z rozpędu na Obserwatora... Jak mam rozumieć określenie 'Power Couple'? Bo wzięto nas na języki |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 16:58; | |
| Aż tak głupi nie jest Niestety, moja krew Skoro wszyscy jesteśmy w Ravenclawie To pewnie chodzi o to, która para zrobi więcej PD w semestrze |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 19:46; | |
| ... ale na pudernicę się nabrał? Przewrotne. To chyba nie o Ravenclaw chodzi A o to, że Ty i Frela jesteście Prefektami Chyba Ależe Obserwator dorwał moje dane... |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 19:51; | |
| Ach Nie wiem, zwykle nie czytam Obserwatora Ale teraz zadingało mi powiadomienie >.< A co do odpowiedzi na pytanie o lepszy power couple To nie wiem, ale się domyślam |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 21:30; | |
| Ja też nie Zapomniałam, że istnieje coś takiego jak oznaczanie na wizzbooku... Khm Chciałabym napisać, że nie wiem skąd Obserwator o nas wie Ale igloo były przezroczyste I obawiam się, że na morsotece jednak tak dobrze nas nie schowałam... |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 21:33; | |
| Mi to nie przeszkadza Chyba że Ty lubisz tajne schadzki To już chyba po ptakach :/ Apropo morsoteki, wszystko w porządku? ...choć chyba już pytałem |
|
| |
| Re: @bookworm & @shawd Wto 23 Lut - 21:47; | |
| Jakbym lubiła To nie ciągałabym Cię po całym Torsvårg pod rękę Przywykłam raczej do anonimowości, przynajmniej względnej W porządku, bardziej bałam się twojej reakcji na... ... mnie? |
|
| |
| |
| |
|