Kojarzycie mnie może z meczów Gryfonów? Ten jeden gość, który oberwał i dalej już mu było ciężko grać? Wiecie co się dzieje zarówno dwudziestego marca? Tak, początek wiosny, a to oznacza, że są też i moje urodziny. No dobra, urodziny dzień później, ale kto by tak naprawdę robił imprezę w niedzielę, prawda? No więc wstęp już mamy z głowy, a teraz przejdźmy do konkretów.
Pokój Rozrywki, sobota (20.03) godzina 19, załóżcie lepiej coś wygodnego. Aha... Lepiej uważajcie co wam wyrośnie na twarzy po... a zresztą, sami zobaczycie.
Aha, jak potrzebujecie osoby towarzyszącej z ulubionego domu, chłopaka, dziewczyny to... Naprawdę, mało mnie obchodzi z którego domu jest twój partner, bo mam anty-domową zasadę - ważne, żeby była zabawa, co nie? Przywitajmy wiosnę z przytupem.
Zefek
Darren Shaw
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 184cm
Dodatkowo : Mistrz Pojedynków I Edycji Profesjonalnej Ligi
Jak pewnie zdążyliście zauważyć, nie tylko zniknął księżyc, ale też wszędzie zaczęli panoszyć się dementorzy (przypominam o zakazie wchodzenia do Zakazanego Lasu, w którym także widziano tychże kapturzystów).
Biorąc więc pod uwagę nie tylko podwyższony stan zagrożenia, ale też chęć zapobiegania bardziej radykalnym rozwiązaniom, jak zakaz odwiedzania Hogsmeade i okolic, poprosiłem dyrektor Wang o udostępnienie jednej z klas w celu pomocy chętnym osobom w opanowaniu Zaklęcia Patronusa.
Jeśli takie osoby się znajdą, zapraszam do sali treningowej na piątym piętrze (trzecie drzwi po lewej za męską łazienką, naprzeciw obrazu z mandragorą). Spotkanie odbędzie się o 18, 3 kwietnia.