Ta lista powstała wyłącznie w celach edukacyjnych i ma na celu pomóc nowym użytkownikom w dobraniu sobie koloru, tak, aby się nie powtarzał. Jeżeli nie ma Cię na liście - napisz do mnie priv lub tutaj posta (później zostanie usunięty), a na pewno się pojawisz. Jeśli padnie pytanie "po co to robisz i tak się zmienią" odpowiadam "bo mogę, chcę i lubię".
Nie wszyscy jeszcze są przypisani, bo nie ma ich aktualnie na CB i nie mogę pobrać koloru.
SPIS
Ważne info: lista jest dzielona na grupy kolorystyczne wg mojego widzimisię (pewnie to zmienię), alfabetycznie od imienia postaci. Nie wpisuję multikont, bo nie ma chyba sensu skoro kolor niezmienny.
Będzie mi niezmiennie miło, jeśli kolory nie będą zmieniane w trakcie, a jeśli tak - proszę o informację. Zostawcie lajka, subskrybujcie i wpłacajcie donejty na konto. A na serio to nie oddawajcie kasy obcym Alexom z internetu.
Kolory chłodniejsze
Aleksander Cortez
66CC00
Aleksandra Krawczyk
CC99FF
Arleigh Armstrong
3A5E75
Camael Whitelight
0099FF
Christina Grim
FFFFFF
Christopher O'Connor
CCFFFF
Darren Shaw
0099CC
Éléonore E. Swansea
BABAE8
Enrico Wespucci
66FF99
Gabrielle Levasseur
666699
Irène Ouvrard
999900
Joshua Walsh
9966FF
Julius Rauch
0066FF
Lara Burke
008080
Lucas Sinclair
66CC99
Mefistofeles E. A. Nox
00A88A
Procrastination McGregor
339999
William S. Fitzgerald
336633
Violetta Strauss
3366CC
Kolory cieplejsze
Alexander D. Voralberg
CC6633
Caine Shercliffe
FF6666
Elijah J. Swansea
996666
Emily Rowle
CC9933
Ezra T. Clarke
996699
Fillin Ó Cealláchain
FFCCCC
Isabelle Cortez
FF6666
Julia Brooks
FF99FF
Maximilian Felix Solberg
A47C64
Morgan A. Davies
BB6666
Nancy A. Williams
FFFF99
Nessa M. Lanceley
CC3366
Perpetua Whitehorn
FA8072
Rasmus Vaher
CEBBA5
Skyler Schuester
FF9900
Sophie Sinclair
FF66FF
Talia L. Vries
FFCCCC
Vittoria Sorrento
FFCCFF
Wiktor Krawczyk
FF9933
Ostatnio zmieniony przez Alexander D. Voralberg dnia Pon Sty 18 2021, 00:23, w całości zmieniany 2 razy
Alexander D. Voralberg
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 198
C. szczególne : wysoki i wychudzony | blady | blizny wokół ust i na twarzy | nienaturalnie białe oczy i mogące wywołać niepokój spojrzenie
C. szczególne : Jest drobna i wygląda zdecydowanie młodo. | Na lewym barku ma blizny po Sectumsemprze, a pomiędzy łopatkami ma tatuaż. | Posiada kolczyk w nosie. | Końcówki włosów pofarbowane są na żółto.
C. szczególne : Wiecznie obecny, promienny uśmiech (SeaverSmile™). Często chodzi z łyżwami przewieszonymi przez ramię. Bransoletka z charmsami. Tatuaż na lewym przedramieniu - fiolka zamknięta zwojem, z którego wypływa syrenka, otoczona falami. Blizna w kształcie kluczy nad sercem.
Veronica H. Seaver Benjamin Auster Antonio Díaz Persephone Aniston
F9B874
Ostatnio zmieniony przez Benjamin Auster dnia Sro Mar 20 2024, 16:54, w całości zmieniany 2 razy
Eli Rosley
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 0%
Wzrost : 164
C. szczególne : Charakterystyczne pieprzyki rozmieszczone symetrycznie pod oczami. Nieproporcjonalnie długie i nieco krzywe palce. Niezwykle bogata mimika twarzy, bo i łatwiej mu się tak komunikować.
Się dopisuję (mam nadzieję, że już ostatecznie...) # 9FE4C8
Nicholas Seaver
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 185cm
C. szczególne : Zawsze ubrany na czarno w strój zakrywający wszystko prócz dłoni i głowy. Prawie nigdy się nie uśmiecha, za to wiele emocji można wyczytać z jego spojrzenia.
C. szczególne : Mańkut, Rude włosy, centymetrowa blizna na udzie w kształcie smoka. Na policzkach i nosie ma piegi, które według rodzeństwa dodają mu uroku. Amulet Uroborosa zawsze na szyji +1 ONMS