C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
I thought that I could walk away easily But here I am, falling down on my knees
Autor
Wiadomość
Maximilian Felix Solberg
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 194 cm
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem
Widząc zieloną ikonkę przy profilu Maxa przygryzła dolną wargę, odrobinę się wahając, nim otworzyła czat z ich rozmową i napisała:
Hej
Maximilian Felix Solberg
Dlaczego nie potrafiła trzymać się swoich postanowień? Zaledwie kilka dni temu sama mu oznajmiła, że nie chce ingerować w jego życie, a co robiła? Głupia!
Tak, kilka dni temu
A Ty jak się trzymasz?
Jak Twoja pamięć?
Maximilian Felix Solberg
O, to podobnie jak ja! To chyba ostatnio jakieś zaraźliwe, a na czym się skupiasz? Eliksiry?
Myślę, że w końcu wszystko wróci. To pewnie kwestia czasu i pomocy ze strony innych
Maximilian Felix Solberg
Blizny to jeszcze nie koniec świata. Sam mam kilka, więc wiem, że da się z tym żyć. Chyba, że faktycznie są w jakimś niefortunnym miejscu i wyjątkowo szpecą to można się zastanowić nad usunięciem...
Nic dziwnego. Egzaminy już za miesiąc! Tak naprawdę to wszystko, ale głównie eliksiry, transmutacja, uzdrawianie i runy. No i zielarstwo.
Może to dziwne, ale dużo wspomnień wraca dzięki znajomym zapachom
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 173
C. szczególne : lekka wada wzroku; zmuszona jest przez nią nosić okulary, wąskie usta, gęste i długie włosy
Ale ja wcale nie wspomniałam, że to koniec świata. Dodają mi charakteru Poza tym nie wygląda to tak tragicznie, trzeba dobrze się przyjrzeć, żeby je zobaczyć, a mało kto będzie to robił
całkiem sporo tego, chociaż eliksiry to pewnie najmniejszy problem u ciebie, bo masz do nich talent. Gorzej jak się do żadnego z tych przedmiotów nie ma predyspozycji - każda moja wolna chwila to wizyta w czytelni xD
Zapachom? A to ciekawe, więc jakie masz już zapachy i z czym ci się kojarzą?
Maximilian Felix Solberg
Haha, musiałabym wtedy wystawić swoje skarby na wokandę publiczną, więc raczej odpada wolę je zachować dla siebie
Eliksiry to zawsze była trudna dziedzina, łączy ze sobą też inne, jak chociażby zielarstwo, dlatego rzadko kto jest w nich dobry, albo chociaż przeciętny xd a lenie mojego pokroju, modlą się, żeby po prostu przez to przebrnąć, chociaż! Ostatnio trochę więcej się do nich przykładam i do transmutacji.
Wiem, że tego nie pamiętasz, ale jak zrobiliśmy sobie w pokoju życzeń wesołe miasteczko a ktoś wyrządził mi psikusa i mogłam zmieniać się w zwierzę, to zainteresował mnie ten temat bardziej.
To super! Bardzo się cieszę, że powoli zapełniasz luki w pamięci, chociaż sama o twoim domu nie wiem za dużo, więc nawet nie bardzo wiem co napisać.
Maximilian Felix Solberg
Tak, ale lekko się ciągnie. Niemniej daleko przed obnażaniem się publicznie xd
To bardzo trafne wrażenie, w dodatku ważna jest też organizacja, z którą u mnie ciężko.
było ekstra! Byłam nawet lwem :D gorzej było, jak zmieniłam się w kruka, ale równie zabawnie
Nie do końca, zdarzały ci się momenty, stąd wiem co najbardziej cię przeraża i dlaczego. Ale nie otwierałeś się przed każdym, to fakt. Poza tym, kto chętnie gada o rodzinie? Z nią najlepiej wychodzi się na zdjęciach, chociaż to też zależy xd
Maximilian Felix Solberg
Organizacji da się nauczyć. Tak mi się wydaje przynajmniej...
Chyba wolałbym być ptakiem, ale domyślam się, że mogło to być osobliwe uczucie. Taka wieloraka animagia byłaby jeszcze lepsza od normalnej, nie sądzisz?
Oh...
Sam chyba nie jestem gotów się tego dowiedzieć. Ale co do kwestii rodziny to chyba masz rację.
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 173
C. szczególne : lekka wada wzroku; zmuszona jest przez nią nosić okulary, wąskie usta, gęste i długie włosy