Autor Wiadomość C. szczególne : Blizna na nadgarstku po opaleniu papierosem. Długie do ramion kręcone blond włosy.
Re: Adrian&Tan Pon Maj 25 2020, 09:46; Jakbym i chciał wpędzić to przecież z moją pomocą to robiłeś...
C. szczególne : Blizny na wnętrzach dłoni, stwardniałe opuszki, tatuaż na plecach.
Re: Adrian&Tan Pon Maj 25 2020, 10:01; Może po prostu pogadajmy jak trzeba... Na żywo.
C. szczególne : Blizny na wnętrzach dłoni, stwardniałe opuszki, tatuaż na plecach.
Re: Adrian&Tan Pon Cze 08 2020, 14:22; Dzisiaj Czy Ty też dostałeś zaproszenie na tą potrójna imprezę urodzinową?
C. szczególne : Blizna na nadgarstku po opaleniu papierosem. Długie do ramion kręcone blond włosy.
Re: Adrian&Tan Pon Cze 08 2020, 19:38; Słyszałem o niej, ale nie, nie dostałem żadnego zaproszenia. Stety bądź niestety.
C. szczególne : Blizna na nadgarstku po opaleniu papierosem. Długie do ramion kręcone blond włosy.
Re: Adrian&Tan Pon Cze 08 2020, 19:49; A dlaczego to Cię w ogóle interesuję?
Re: Adrian&Tan Pon Cze 08 2020, 19:50; Myślałem, że będziesz chciał pójść.
Re: Adrian&Tan Pon Cze 08 2020, 19:51; A jakie to ma znaczenie czy ja chce czy nie chcę, skoro nie dostałem żadnego zaproszenia, a nikt mnie na nią jeszcze nie zaprosić. Na krzywy ryj się nie wpraszam.
Re: Adrian&Tan Pon Cze 08 2020, 19:52; Ja wiem. Poszedłbym tam z Tobą, ale jest bez osoby towarzyszącej.
Re: Adrian&Tan Pon Cze 08 2020, 19:53; Spoko, nie ma problemu. Pójdziesz sam. Na pewno będziesz się doskonale bawił.
Re: Adrian&Tan Pon Cze 08 2020, 19:57; No widzisz... A może sprawię Ci niespodziankę i niespodziewanie się tam pojawię. Czas pokażę...