Tori co było to było i tak nie wiesz jednej najważniejszej rzeczy przez którą chyba byś bardziej uwierzyła, że to co się stało między nami to tylko i wyłącznie przypadek.
Na ten moment nie jestem w stanie się z Tobą spotkać, ale jak tylko się ogarnę musimy się spotkać, musisz znać o mnie całą prawdę.
Vittoria Sorrento
Rok Nauki : I
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 166 cm
C. szczególne : Tatuaż dinozaura na szyi i koszulki z różnymi napisami
Tori na pewno potrzebujemy czasu, dobrze nam to zrobi.
Znamy się tyle lat, w życiu tak o Tobie nie myślałem jak tego dnia. To coś albo ktoś nad nami manipulował, o zdrowych zmysłach by to nie miało miejsca.
Bać nie, najwyżej mnie znienawidzisz...
Vittoria Sorrento
Nigdy o tym nie rozmawialiśmy, ale byłam rok temu z kimś na prawdę dla mnie ważnym. Rozstaliśmy się, ale ja nadal coś do niego czuję... A teraz dowiedziałam się, ze ma dziewczynę.
I jeszcze facet, którego polubiłam naskoczył na mnie, bo uwierzył w plotki, które rozsiewa Kath.
Tak strasznie potrzebowałam czyjejś bliskości... I chyba padło na Ciebie.
Nie wiem Adrian. Nie wiem co myślę. Mam jeszcze większy burdel w głowie niż zwykle.
Nie jesteś złą osobą. Nic złego nie zrobiłeś. Nie wierze, że coś co ukrywasz ma aż takie znaczenie...
Adrian Von Neuhoff
Rok Nauki : VII
Czystość Krwi : 10%
Wzrost : 181
C. szczególne : Blizna na nadgarstku po opaleniu papierosem. Długie do ramion kręcone blond włosy.
No tak Tori tylko co ja mam z tym wspólnego. Nie chce być tylko i wyłącznie Twoim pocieszeniem w ten sposób. Jestem w stanie Ci to wybaczyć i na pewno wybaczę tylko potrzebuję trochę czasu.
Wiesz, że zawsze możesz na mnie liczyć, ale nie w taki sposób. Nie chce być aż takim pocieszycielem. Wiem, że i ja jestem tutaj winny ale dlaczego to w ogóle miało miejsce. Przecież tylko się przyjaźnimy. W przyjaźni nie ma takich sytuacji.
Ja też. Muszę sobie to wszystko poukładać. Nie obraź się na mnie, ale naprawdę potrzebuję trochę więcej czasu żeby to wszystko ogarnąć. Nie chce Cię stracić, a to co się stało jest dowodem, że coś między nami jest nie tak.
Jak dla kogo, dla mnie i podejrzewam że dla Ciebie, ogromne!
Vittoria Sorrento
Nigdy nie podejrzewałem, że tak się potoczy nasza przyjaźń, nigdy w ten sposób na Ciebie nie patrzyłem. Jesteś przepiękną dziewczyną i pewnie nie jeden Ci to mówił, ale pocałunek z Tobą był rewelacyjny i tego się najbardziej obawiam.
Spotkamy się jeżeli naprawdę będziemy wiedzieć wszystko na swój temat.
Pytaj.
Powiem Ci, ale cholernie się tego boję, jednakże muszę znaleźć na to odwagę.
Vittoria Sorrento
Tori nigdy nie zaznałem tak pięknych chwil jak wtedy z Tobą. Ale wiedz, że nigdy nie będziemy razem. To się wydarzyło, czasu się nie cofnie, ale to nic nie znaczyło.
Postarasz się to dojdziesz do jakiegoś porozumienia.
Obiecuję Ci, że nie zajmie mi to zbyt wiele czasu...
Vittoria Sorrento