|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : Burza brązowych loków na głowie i uśmiech przyklejony do twarzy, tatuaż z runą algiz na lewej kostce
| @THE & @nans Pią Maj 08 2020, 20:49; | |
| Tadziuuu! Ratuj! Tadziu, ja nie dam rady... Przecież ja na zawał zejdę przed wyjściem na boisko... ... Przykleisz mnie do miotły jak umrę, żeby nie było, że nie wyszłam? @Thaddeus H. Edgcumbe- Kod:
<div class="wizchat">tekst</div>
Ostatnio zmieniony przez Nancy A. Williams dnia Nie Sie 30 2020, 22:12, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
C. szczególne : Zaraźliwy uśmiech, szkocki akcent, drobna blizna obok ust, wielkie dłonie i jeszcze większa muskulatura
Dodatkowo : Kapitan Drużyny Puchonów
| Re: @THE & @nans Pią Maj 08 2020, 21:11; | |
| Nan! Nan, jasne, że dasz radę! Skąd w ogóle pomysł, że nie? Już ogarnęłaś tą borsuczą bandę, słyszałem o twoim treningu. Jeśli będzie potrzeba, to Cię własnoręcznie wyniosę na boisko Wzbijesz się w powietrze i zapomnisz o wszystkim, zobaczysz Quidditch uzależnia, zwłaszcza graczy |
|
| |
C. szczególne : Burza brązowych loków na głowie i uśmiech przyklejony do twarzy, tatuaż z runą algiz na lewej kostce
| Re: @THE & @nans Pią Maj 08 2020, 21:45; | |
| No właśnie nie wiem czy ogarnełam... Boję się, że mnie nie zaakceptują, bo jestem nowa Teraz wróciło tyle dobrych graczy! Ty, Silvia... Ktoś bardziej doświadczony powinien tym zająć... Po chwili Przepraszam, niepotrzebnie ci głowę zawracam... Zapomnij, ogarnę się jakoś! A ty jak się trzymasz? |
|
| |
C. szczególne : Zaraźliwy uśmiech, szkocki akcent, drobna blizna obok ust, wielkie dłonie i jeszcze większa muskulatura
| Re: @THE & @nans Sob Maj 09 2020, 10:40; | |
| Czasem potrzeba świeżej krwi A to, że się tym przejmujesz tylko pokazuje, że Ci na tym zależy Nan. Pamiętaj, że w razie dymów, ja zawsze Ci pomogę Właściwie jak każdy Puchon... Daj sama sobie szansę Nie przepraszaj Wiem, że nie było mnie trzy miechy, ale nie straciłem umiejętności rozmowy Stabilnie, chociaż tęskniłem za tym kurwidołkiem. Czeka mnie trochę nadrabiania |
|
| |
| Re: @THE & @nans Sob Maj 09 2020, 12:18; | |
| Jesteś najlepszy, wiesz? Nie straciłeś, ja straciłam... No, wszyscy się teraz nagle sobie przypomnieli, że rok się kończy... Jak coś to dawaj znać, ogarniemy razem te zaległości! Szczególnie te miotlarskie! Chociaż po ostatniej lekcji miotlarstwa wciąż ledwo się ruszam... |
|
| |
| Re: @THE & @nans Sob Maj 09 2020, 15:02; | |
| Wiem ale w niczym nie ustępuję Tobie, Nan Wyrobimy Cię na nowo Nie mów mi o końcu roku, chcę jeszcze trochę poczuć się studentem... Miałem za dużo rzeczy na głowie ostatnio. Na pewno skorzystam, chociaż póki co to Viks ciąga mnie na lekcje, a Colton zaopatruje w notatki. Jestem borsukiem niańczonym przez dwa kruki |
|
| |
| Re: @THE & @nans Sob Maj 09 2020, 21:42; | |
| Wyróbmy mnie! Ty to masz czas jeszcze się nacieszyć studentem... Nie to co niektóre stare baby... No tak, opłaca się mieć znajomości u kruków ... Przynajmniej u większości... |
|
| |
| Re: @THE & @nans Sob Maj 09 2020, 23:05; | |
| Się robi Na kulawą bahankę, nie zdawałem sobie sprawy Nan, no nie, nie może być, nie opuszczaj nas! Komu ja będę skrzydłował na boisku? :smut: ... Hm? Masz kogoś konkretnego na myśli? |
|
| |
| Re: @THE & @nans Nie Maj 10 2020, 20:05; | |
| Jak sobie pomyślę, że zaraz będzie ostatni rok... Ym... Nic nie mowiłam... |
|
| |
| Re: @THE & @nans Nie Maj 10 2020, 21:01; | |
| Może właśnie przez ten ostatni rok poprowadzisz Puchonów do zwycięstwa w szkolnych rozgrywkach? Kłamiesz Williams, aż tutaj to czuję!!! Prędzej czy później to z Ciebie wyciągnę. |
|
| |
| Re: @THE & @nans Nie Maj 10 2020, 21:32; | |
| Odeszłabym w chwale! To jest plan na przyszły sezon! Ależ nie ma co wyciągąć... ... Dlatego nie lubię wizzengera! Palnie coś człowiek bez pomyślunku i potem, o! Byłeś na celtyckiej? |
|
| |
| Re: @THE & @nans Nie Maj 10 2020, 22:22; | |
| To już teraz bierzmy się za wykonanie! Jak odejść to tak, żeby zapamiętali Może do Izby Pamięci trafisz? ... Spokojnie, niczego nie wykorzystam przeciwko Tobie A tak. Byłem, byłem... |
|
| |
| Re: @THE & @nans Nie Maj 10 2020, 22:33; | |
| DO BOJU PUSZKI! Bo ten... Jakoś tak wyszło zupełnym przypadkiem Że ta jej wstążka to mnie zaatakowała... Sama mi wpadła w ręce... |
|
| |
| Re: @THE & @nans Nie Maj 10 2020, 22:34; | |
| ... Chwila, chwila Nan Łapałaś wstążkę? Na Merlina KOGO? |
|
| |
| Re: @THE & @nans Nie Maj 10 2020, 22:38; | |
| *Przez dłuższy czas widać pojawiające się i znikające kropeczki* Muszę lecieć, mam kociołek na gazie! |
|
| |
| Re: @THE & @nans Nie Maj 10 2020, 22:48; | |
| NAN! No po prostu nie wierzę Ja też łapałem wstążkę ... Również kogoś ciekawego Przynajmniej dla mnie... |
|
| |
| Re: @THE & @nans Nie Maj 10 2020, 23:13; | |
| *zerka z zaciekawieniem* Jak ty mnie znasz... Kogooo? |
|
| |
| Re: @THE & @nans Nie Maj 10 2020, 23:16; | |
| Mam Cię! Coś za coś Nan! Zgaduj! Podpowiem: to dziewczyna |
|
| |
| Re: @THE & @nans Nie Maj 10 2020, 23:21; | |
| Ha Ha Ha Też ci podpowiem, ma dwie ręce i głowę Merlinie, byłam, ekhem, zajęta i nawet cię nie widziałam! :c Czy to jakaś urocza puchonka? |
|
| |
| Re: @THE & @nans Nie Maj 10 2020, 23:29; | |
| Jesteśmy na dobrym tropie! Czyli... to może nawet być centaur Nie tylko Ty, Nan Wręcz przeciwnie. Nie Puchonka... ale też urocza, na swój sposób Młodsza czy starsza? Bo już wiem, że dziewczyna |
|
| |
| Re: @THE & @nans Nie Maj 10 2020, 23:36; | |
| Tak, centaur... Przeciwnie? Ślizgonka? Kurcze, nie znam za dużo ślizgonek, będzie ciężko... Może jest w drużynie? Młodsza! |
|
| |
| Re: @THE & @nans Nie Maj 10 2020, 23:42; | |
| Bingo, Ślizgonka Jest w drużynie... Bardzo trafne pytania zadajesz ... Jest w drużynie? |
|
| |
| Re: @THE & @nans Nie Maj 10 2020, 23:49; | |
| No tak, jakże mogłoby być inaczej... Dobrze, że mają mało dziewczyn w składzie! Na pewno nie Khat, pani kapitan też nie podejrzewam... Pozostaje nam Theresa i Sophie o ile się nie mylę ... Tak... |
|
| |
| Re: @THE & @nans Nie Maj 10 2020, 23:54; | |
| Mówisz tak, jakbym życia poza boiskiem nie miał! Na pewno nie Kath i na pewno nie Heav, racja Strzelaj! Albo pytaj dalej ... Jak to było... Jakże mogłoby być inaczej? Ścigająca? |
|
| |
| Re: @THE & @nans Nie Maj 10 2020, 23:56; | |
| Na Merlina, Tadziu! No nie spodziewałam się! Strzelam! Tereska!? ... Mhmmmm... |
|
| |
| Re: @THE & @nans Pon Maj 11 2020, 00:07; | |
| To chyba przebiegło za szybko Jestem aż tak przewidywalny? Tak, chodzi o Peregrine. Jej wstążkę złapałem ... wiesz, że oboje jesteśmy z Hamilton? Przyjaźniliśmy się w dzieciństwie Ba, pierścionki jej z trawy plotłem... Puchonki odpadają, zauważyłbym. Ślizgonki też, sama je wykluczyłaś Z Hemah ani Sol bym Cię nie widział... Alise była z Elio... Na Merlina, tylko Meluzynę i Strauss pamiętam z Krukonek. To któraś z nich? |
|
| |
| |
| |
|