Autor Wiadomość Re: Sophie & Lucas Sro Paź 14 2020, 10:12; gdzieś jeszcze we wrześniu @Lucas Sinclair Wiesz jak zajebiście jest mieszkać na wieży?
Jak to się stało, że trafiłeś do pucholandu? Byłabym pewna, że trafisz miedzy krukonów. Czy to dlatego, że wolisz mieszkać w lochach?
A nie, czekaj, przecież ty mieszkasz w Hogsmeade
Swoim własnym DOMU
beze mnie
Ciekawe kiedy czy w ogóle miałeś zamiar mnie zaprosić
Re: Sophie & Lucas Sro Paź 14 2020, 12:44; Przez chwilę grzałem sypialnie u Puszków
I nie moim własnym. Wynajmuje pokój od Charliego
Na razie chciałem trochę go urządzić, a potem dopiero sprowadzać gości. Ale w sumie to już prawie skończyłem i mam wszystko czego potrzebuję, więc możesz wpaść na mini parapetówkę
Re: Sophie & Lucas Sro Paź 14 2020, 12:52; Dobra dobra, wychodzi na to samo
i tak jestem obrażona
jakieś 10 minut później to kiedy mam przyjść?
mam się nastawić bardziej na malowanie ścian czy wybieranie zasłonek?
Re: Sophie & Lucas Sro Paź 14 2020, 12:58; Jak Cię poczęstuje jakimś dobrym alko, to też będziesz obrażona?
Ścian nie dałbym Ci do malowania, bo skończyłbym z jakimiś kompromitującymi wzorkami
Kiedy chcesz. Ostatnio praktycznie wszystkie wieczory mam wolne, więc wpadnij. Dawno nie gadaliśmy. Nie jestem na bieżąco z Twoimi chłoptasiami...
Re: Sophie & Lucas Sro Paź 14 2020, 13:31; zobaczymy, nie dam się tak łatwo przekupić
no co ty, za kogo mnie masz? wzorki na ścianach?! przecież to by było kiczowate
prędzej bym ci coś przykleiłam na ścianie zaklęciem trwałego przylepca
ok, to przyjdę
Re: Sophie & Lucas Sro Paź 14 2020, 13:43; I właśnie dlatego, przychodzisz do naszego domu, kiedy jest już wyremontowany
To będę czekał, siostrzyczko
Re: Sophie & Lucas Pon Paź 26 2020, 20:00; dostałam całą sakiewkę galeonów i że niby mam ci je przekazać
mogę kupić sobie za nie miotłę? wnioskuję z listu, że ich nie chcesz
@Lucas Sinclair
Re: Sophie & Lucas Sro Paź 28 2020, 13:10; Jakie galeony?
Gadałaś z Finnem? Wzięłaś od niego jakieś pieniądze?!
Nawet nie waż się ich wydawać! Przelej mi je na moją skrytkę, muszę mu je oddać.
Re: Sophie & Lucas Sro Paź 28 2020, 13:23; A tak, Finn, tak się podpisał
Niby co miałam zrobić jak przyleciała sowa, zostawiła przesyłkę i od razu odleciała
Napisał, że nie możesz mu ich zwrócić
Dlaczego tak bardzo nie chcesz kasy jak ktoś ci daje?? czy to zapłata za coś nielegalnego? :whaat:
Re: Sophie & Lucas Sro Paź 28 2020, 13:32; Eh, fakt... Nie widuje go już w zamku, a nie znam numeru jego skrytki...
Nie, to kasa na nową różdżkę. Pożyczyłem mu swoją i niechcący ją zniszczył.
Ale sam mu zaproponowałem pożyczkę, a mogłem się domyślić, że tak zareaguje na obcego. Dlatego nie chciałem tej zapłaty
Re: Sophie & Lucas Sro Paź 28 2020, 14:03; Nie, nie możesz. Zacznij chodzić na lekcje to Ci kupię dobrą miotłę. Bo jak na razie to widze, że sobie wagarujesz coraz częściej
Re: Sophie & Lucas Sro Paź 28 2020, 14:28; Nie wiem czy można to nazwać wagarami, skoro już jestem na studiach
Chociaż kusząca propozycja
Mogę też po prostu nie ci oddać tych galeonów
Re: Sophie & Lucas Sro Paź 28 2020, 14:54; Właśnie, jesteś na studiach, a nie widać jakby Ci na nich zależało
Tylko mi nie płacz pod koniec semestru, jak przyjdą egzaminy
Re: Sophie & Lucas Czw Gru 10 2020, 11:29; Hej, Lu
5 minut później
postanowiłam, że nie będę taka jak ty i ci powiem nim sam się dowiesz
5 minut później
wynajęłyśmy z Cali mieszkanie na Amortencji
jest piękne ale niektóre jego... elementy pozostawiają wiele do życzenia
jak już same trochę ogarniemy, zechciałbyś wpaść i nieco pomóc?
@Lucas Sinclair
Re: Sophie & Lucas Czw Gru 10 2020, 11:38; Mieszkanie? Z Cali?
Jasne, że Wam pomogę...
Hmm, tylko może zorganizuj to tak, żeby Twojej współlokatorki nie było, bo delikatnie mówiąc nie przepadamy za sobą
*Kilka minut później*
Generalnie nie wiem czy Ci mówiłem o Eskilu. Sam dowiedziałem się kilka tygodni temu, że jest synem brata mojej biologicznej matki
Re: Sophie & Lucas Czw Gru 10 2020, 11:50; Nie wiem czy to będzie takie proste, przecież nie powiem jej, żeby sobie poszła z własnego mieszkania
A myślałam, że zorganizujemy imprezę remontową
ty, ja Cali i jeszcze Fillin
Jakoś tak wyszło, że nie mówiłeś. Ale tak jakby DOMYŚLIŁAM się, że coś jest na rzeczy
i jak się z tym czujesz? to w sumie większe pokrewieństwo niż ze mną
Re: Sophie & Lucas Pią Gru 11 2020, 11:45; Przepraszam, rzeczywiście to głupio zabrzmiało. Nie no, jeśli jej nie będzie przeszkadzać moja obecność, to spoko...
Impreza brzmi świetnie, ale nie wiem czy w takim towarzystwie nie skończy się źle.
Jak dobrze, że mam taką DOMYŚLNĄ siostrę ♡
Na początku miałem mieszane uczucia. Wiesz dobrze, że nigdy nie chciałem mieć nic do czynienia z TĄ KOBIETĄ. Ale Eskil jest podobny do mnie. Nie zna ojca, wychowuje go babcia. No i ma problemy. Chciałbym mu pomóc, bo to naprawdę fajny dzieciak
Powiedz prawdę, Soph. Jak to było z tym ZL?
Re: Sophie & Lucas Pią Gru 11 2020, 13:44; dobra, coś się wymyśli, to pewnie i tak będzie dopiero po świętach
swoją drogą, co robisz na święta? wracasz do domu?
no wiem
ale zauważam między wami więcej różnic niż podobieństw
było prawie dokładnie tak jak powiedział Eskil
chciałbyś znać wszystkie szczegóły?
Re: Sophie & Lucas Sob Gru 12 2020, 19:21; Nie, Soph. Nie wracam tam. Nie mam po co. Wyprowadziłem się, żeby go nie oglądać, więc to nie miałoby sensu. Ale jeśli chcesz, to możesz spędzić święta z nami. Myślę, że Charlie i Gab nie będą mieli nic przeciwko. Mamy jeden pokój wolny
Pod względem charakteru, bardzo się różnimy to prawda
Nie, chciałbym dowiedzieć się prawdy. Coś mi nie pasuje w tym, że namawiałaś go do zawrócenia, kiedy on chciał wejść. To nie w Twoim stylu.
Re: Sophie & Lucas Sob Gru 12 2020, 19:54; Dzięki za propozycję, jesteś kochany :* ale w sumie pojawił się taki pomysł, że może pojadę z Cali do Stanów. Zobaczę jeszcze
więc pod jakim jesteście podobni?
masz rację, nie namawiałam
Re: Sophie & Lucas Sob Gru 12 2020, 20:04; Oo, do Stanów. Fajnie, to dużo ciekawsze niż nudne święta z bratem
Jasne, jedź i baw się dobrze
Obaj wychowywaliśmy się bez rodziców praktycznie. Obaj nie umieliśmy sobie poradzić z tym jacy jesteśmy. Myśle, że obaj biliśmy (albo nadal jesteśmy) zagubieni.
To znaczy...?