Czyli z tego "i tak i nie" zostaje tak, skoro jesteś w innym domku, tylko się spóźniłaś. Chcesz gdzieś wyjść? Czy masz pare spraw do załatwienia tylko, że teraz z mamą?
Może być mugolski park? Park Armstronga? Jest tam jedno takie miejsce, w którym wczoraj byłem, myślę, że mała jest szansa na to, by ktoś nam przeszkadzał
18 brzmi sensownie, choć możemy tam też spędzić jak najwięcej czasu.
Dostałem pokój z twoimi nauczycielami od OPCM i jakiegoś starca co mruczy o korzonkach, zgaduję więc, że jest to profesor od zielarstwa. Ja NAPRAWDĘ nie chce tam wracać.
Shawn E. Reed
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 184 cm
C. szczególne : Tatuaże, magiczna metalowa proteza prawej ręki, Gwiazda Południa zawieszona na łańcuszku na szyi.
Brzmisz niezwykle tajemniczo i na podekscytowanego, wnioskuję więc, że to duże i pozytywne znalezisko.
Zaspokój moją ciekawość.
Mało bywam w pensjonacie. Mam pokój z ojcem, który wziął noworodka, więc noce spędzam na mokradłach lub w lesie, zaglądam tylko przebrać się i odświeżyć. Jeśli jednak bardzo byś się uparł, to mnie znajdziesz.
A czy ja kiedykolwiek ratowałam świat? To nie domena tych ludzi w pelerynach, co mugole ich lubią i mają moce?
Miło, że rozbiłaś nasze spotkania na części pierwsze, teraz możesz mi powiedzieć jakie miejsce łączy te wszystkie rzeczy w jedno i o której się tam spotykamy
U Ciebie albo chodźmy wieczorem na bulwary, wybierz sobie. Daj mi tylko znać, o której. Mam coś do załatwienia jeszcze w Londynie, więc będę wolna po ósmej.
Shawn E. Reed
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 184 cm
C. szczególne : Tatuaże, magiczna metalowa proteza prawej ręki, Gwiazda Południa zawieszona na łańcuszku na szyi.
Znowu chcesz mnie upijać? Nie no weź. To ja przyniosę szklanki i kocyk, czemu by nie. Ciekaw jestem co tam się u ciebie w życiu wydarzyło, kiedy mnie w nim nie było