Autor | Wiadomość |
---|
C. szczególne : rodowy sygnet na palcu, multum durnych tatuaży
| Re: THE Aslton! Sob Sie 29 2020, 19:09; | |
| W takim razie Czy kojarzysz taki pub w stylu lat sześciedziątych w Londynie? Jutro kończę dyżur wcześniej, tj. ok 18, a w poniedziałek mam wolne Nie przyjmuję odmowy, Thad. |
|
| |
C. szczególne : Zaraźliwy uśmiech, szkocki akcent, drobna blizna obok ust, wielkie dłonie i jeszcze większa muskulatura
Dodatkowo : Kapitan Drużyny Puchonów
| Re: THE Aslton! Sob Sie 29 2020, 19:52; | |
| Trener rzucił mnie na przymusowy urlop Nie mam co ze sobą, kurwa, robić Załatw mi fajki, będę |
|
| |
| Re: THE Aslton! Sob Sie 29 2020, 20:12; | |
| To się świetnie składa, bo będziemy jutro, kurwa, pić. I najwyraźniej również palić Błękitne Gryfy czy Merlinowe Strzały? |
|
| |
C. szczególne : Zaraźliwy uśmiech, szkocki akcent, drobna blizna obok ust, wielkie dłonie i jeszcze większa muskulatura
| Re: THE Aslton! Sob Sie 29 2020, 20:45; | |
| A trzeba było zdawać na tę jebaną teleportację Te mocniejsze Niczego dobrego się nie spodziewam, to niech mnie chociaż sponiewiera |
|
| |
| Re: THE Aslton! Nie Sie 30 2020, 00:56; | |
| Well... W sumie to mam dobrą nowinę Że niebawem będziemy mogli sobie polatać nie korzystając z teleportacji Wszystko ogarnę Sponiewieramy się razem |
|
| |
| Re: THE Aslton! Nie Sie 30 2020, 06:42; | |
| Miotły kupujesz? Nie, to bez sensu Motocykl? Utrzymasz Ty w ogóle takiego Bravo albo Turnova? |
|
| |
| Re: THE Aslton! Wto Wrz 01 2020, 23:22; | |
| Nie wiem czy utrzymam, ale chyba warto, co? Brałem każdą możliwą zmianę, żeby móc coś kupić Jutro mi doradzisz |
|
| |
| Re: THE Aslton! Pią Sty 22 2021, 19:58; | |
| to moglibyśmy być my, ale... ach nie, stop, to już nieaktualne bo ktoś tu zdał prawko |
|
| |
| Re: THE Aslton! Pią Sty 22 2021, 20:15; | |
| Żartujesz nie? NO KURWA W KOŃCU To kiedy jedziemy? Cholibka, kiedy zdałeś? Za którym razem? |
|
| |
| Re: THE Aslton! Sob Sty 23 2021, 13:36; | |
| no tak się składa, że w przyszłym tygodniu mam luźniej z dyżurami ale wiesz, mam prawko, nie motor to musi poczekać, chcę się w końcu wyprowadzić z zamku, a remont tej rudery trochę mnie wyniesie, zwłaszcza że nie wezmę ani sykla od rodziców pytając KIEDY powinieneś uzmysłowić sobie jedną rzecz - jesteś pierwszą osobą, do której o tym powiedziałem a więc odpowiedź to: jakieś 5 minut temu hit - za pierwszym, jeden mały błąd popełniłem tylko |
|
| |
| Re: THE Aslton! Sob Sty 23 2021, 19:20; | |
| A to żaden problem Mogę być twoim plecaczkiem Co do remontu, jak potrzebujesz BEZCENNEJ siły roboczej to znasz mój adres. Mam już wprawę w remontach O kurwa, przed chwilą? GRATY Schlebiasz mi Pamiętam mój egzamin... Egzaminator robił do mnie maślane oczy |
|
| |
| |
| |
|