C. szczególne : wyjątkowo niski i zachrypnięty głos | tatuaż z runą algiz na wnętrzu lewego nadgarstka | na palcu prawej dłoni zawsze obrączka Bruhavena, a nad nią krwawy znak | blizny: na palcach i wierzchu lewej dłoni oraz jedna biegnąca w poprzek jej wnętrza, na łydce po ugryzieniu inferiusa, w okolicach zregenerowanego lewego ucha
Napisałem Czarodziejowe słowa na poniższą melodię, enjoy, sing along!
Pani Minister, Pani Minister, Jak Pani miewa się za sterem? Jakie mamy plany? Co to z nami będzie? Floyd nie żyje, ja pierdziele! Łoj łoj joj joj, Łoj joj joj joj!
Pani Lewicowa, Tak promugolowa, Co to kurde za urlopy? Czemu z Ministerstwa Chcesz wywalić wszystkich I zostawić tam jełopy? Łoj łoj joj joj, Łoj joj joj joj!
A wy się bijcie, gińcie, zesrajcie Selmą się nie martwcie! Różdżki połamcie, tylko dupy Mi nie zawracajcie! I tylko WON mi z Ministerstwa! Nie ma was tu, nie ma was tu, Nie ma was tu, nie ma was tu, Nie ma was tu, nie ma was tu, Nie ma was tu, nie ma was tu!
Pani Minister, Pani Minister, Jak Pani miewa się za sterem? Jakie mamy plany? Co to z nami będzie? Floyd nie żyje, ja pierdziele! Łoj łoj joj joj, Łoj joj joj joj!
Uzurpatoreczko, Kto ci nadał prawo By ujawniać nasz świat cały? Spadaj do Afryki, Łap za różdżkę żwawo I rozbrajaj niewypały! Łoj łoj joj joj, Łoj joj joj joj!
A wy się bijcie, gińcie, zesrajcie Selmą się nie martwcie! Różdżki połamcie, tylko dupy Mi nie zawracajcie! I tylko WON mi z Ministerstwa! Nie ma was tu, nie ma was tu, Nie ma was tu, nie ma was tu, Nie ma was tu, nie ma was tu, Nie ma was tu, nie ma was tu...
Felinus Faolán Lowell
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 178
C. szczególne : Na prawej dłoni nosi Sygnet Myrtle Snow i Pochłaniacz Magii. Spokojne spojrzenie, łagodna aparycja.
C. szczególne : leworęczność, Znak zorzy w postaci czerwonej kreski na palcach lewej dłoni, tatuaż kojota na lewym ramieniu,tatuaż fiolki z syreną i sroką na lewym przedramieniu, Telepatyczne połączenie z Brewerem