|
Autor | Wiadomość |
---|
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : blizna na dłoni, cierniowa bransoleta, złe intencje
| |
| |
C. szczególne : rodowy sygnet na palcu, multum durnych tatuaży
| Re: Aslan & Luj Czw Mar 26 2020, 23:17; | |
| I mózg przy okazji też? *chwilę później*Gdzie jesteś i co się w ogóle stało? |
|
| |
| Re: Aslan & Luj Czw Mar 26 2020, 23:19; | |
| Nie bądź taki zabawny, Colton Nie wiem Iii... Nie wiem W ee... Dolinie Godryka? |
|
| |
| Re: Aslan & Luj Czw Mar 26 2020, 23:28; | |
| Kabaret to moje drugie imię To nie wiem Poszukaj w spodniach Albo pod łóżkiem Albo w dormitorium Hufflepuffu "Nie wiem" co masz z tym zrobić, Morris Kiedy go widziałeś po raz ostatni? |
|
| |
| Re: Aslan & Luj Czw Mar 26 2020, 23:32; | |
| Myślałem, że spierdolina Co mój portfel miałby robić w dormitorium Hufflepuffu, śmieszku Gdybym polegał na Twoich radach to nie wiem gdzie bym doszedł Wczoraj popołudniu, kiedy płaciłem za butelkę czystej w Zębatce Chyba |
|
| |
| Re: Aslan & Luj Czw Mar 26 2020, 23:39; | |
| Widzę, że wspinasz się na wyżyny humoru To w końcu śmieszku czy spierdolino, hm? Bo już się gubię Pytanie gdzie byś doszedł beze mnie i moich złotych rad No to wypierdalaj tam w podskokach, może szczęście Ci dopisze i przy okazji dokupisz sobie kolejną butelkę |
|
| |
| Re: Aslan & Luj Czw Mar 26 2020, 23:43; | |
| Mam kaca, spierdalaj Hmm... śmieszna spierdolino? Nie wiem, szczerze Wyobraź sobie, że już tam byłem Sprawdziłem też trasę stamtąd do domu Podejrzewam, że ktoś mnie okradł Pewnie to ta mała flądra... och jak ja ją dorwe |
|
| |
| Re: Aslan & Luj Czw Mar 26 2020, 23:53; | |
| Nawet skacowany błyszczysz elokwencją No to gratulacja, że wpadłeś na taki pomysł Rozpiera mnie duma, że mam tak mądrego przyjaciela Sprytna ta flądra Ty wiesz w ogóle, że są zaklęcia zabezpieczające? |
|
| |
| Re: Aslan & Luj Czw Mar 26 2020, 23:57; | |
| Gówno Dziękuję To jedyna rzecz w sumie, z której możesz być dumny To ta mała gryfonka, jak jej tam No wiesz, tamta o Ta Litwinka, jezu jak jej tam Możesz ją złapać i zapytać? Jesteś bardziej... * po dwóch minutach * ...ogarnięty społecznie Czy coś... |
|
| |
| Re: Aslan & Luj Pią Mar 27 2020, 00:04; | |
| Ummm Za chuja nie wiem o kim mówisz Ale już układam dialog w głowie "Hej, zajebałaś może portfel Luja? Tak się składa, że oddelegował mnie do tego zadania, więc pytam" |
|
| |
| Re: Aslan & Luj Pią Mar 27 2020, 00:07; | |
| No ta ta Ermm... Lidia Miśkinikis Lucyna Lada Nie znam się na tych litewskich imionach na żadnych sie kurwa nie znam, na niczym, kurwa
No, i pacz, od razu wiedziałem, że sie do tego nadajesz - liczę na Ciebie |
|
| |
| Re: Aslan & Luj Pią Mar 27 2020, 00:16; | |
| Leokadia? Zresztą nieważne Morris, Ty przygłupie Ogarnę to Bohaterski lew, kurwa mać
|
|
| |
| |
| |
| Re: Aslan & Luj Sro Kwi 08 2020, 20:26; | |
| Będziecie pięknie razem wyglądali! Wspólny dom, wspólny pies Czekam na zaproszenie na ślub Pomóc Ci się pozbyć tej drugiej? |
|
| |
| Re: Aslan & Luj Czw Kwi 09 2020, 12:42; | |
| No właśnie o tym mówie Dobrze, że sypialnie mamy oddzielne, chociaż czasem mam wrażenie, że jego syf mi zaraz wpełznie do mojej Jego pierdoły leżą wszędzie Może jak będzie pies to mu je zeżre..? Tej pierwszej w sensie? Za hajs Swansea mógłbym rozważyć takie drobne zabójstwo Ale ponoć jest pierdolnięta I jest półwilą Nie wiem czy bym się w to pakował, mogłoby mnie ponieść po fakcie..... |
|
| |
| Re: Aslan & Luj Nie Kwi 12 2020, 00:13; | |
| Jak nie będzie psa to Ty możesz spróbować je zeżreć, efekt będzie ten sam! Za hajs Swansea baluj Zostanie Ci pies i chata w spadku Jak jest pierdolnięta to tym bardziej Podobno Ale to wiesz, tak tylko przypadkiem słyszałem U mnie w ogródku jest dobre miejsce na zakopanie ciała Możemy to sprawdzić @Lyall Morris |
|
| |
| Re: Aslan & Luj Pią Kwi 17 2020, 16:51; | |
| E, Gwiazdor Dostałem zaproszenie na urodzinki do pucholandu Obiecaj mi, że będziesz mnie pilnował, żebym się uśmiechał i jak będę najebany żebym nie odwalił zbyt przesadnego gówna to pójdziemy razem @Aslan Colton |
|
| |
| Re: Aslan & Luj Pią Kwi 17 2020, 18:48; | |
| No i elegancko Czyje to kinder party? Będę najlepszą nianią, która w ostatniej chwili odciągnie Cię od ognistej Chociaż może w ogóle nie powinienem Ci pozwolić pić? @Lyall Morris |
|
| |
| Re: Aslan & Luj Nie Kwi 19 2020, 23:33; | |
| Nancy i jakiejś jej równie uroczej koleżanki azjatki Jak masz mi odmawiać alkoholu to nie ide Ja na trzeźwo jakoś nie dam rady z ludźmi mordo Czy możemy się upić zanim tam pójdziemy? @Aslan Colton |
|
| |
| Re: Aslan & Luj Nie Kwi 19 2020, 23:37; | |
| Chuj mnie to w sumie, jest impreza to idziemy Nie dąsaj się, Morris Obowiązkowo before dojebiemy Bo mi, tak dla odmiany, też jakoś ciężko na duszy |
|
| |
| |
| |
|