Nie wiem czy ten temat ma sens, ale zainspirowało mnie trochę to, że wszyscy ciągle siedzimy w domu, a trochę to, że dopiero odkryłam TO CUDOWNE ROZSZERZENIE do chroma. Można oglądać razem netflixa, jest tam czacik, jak ktoś stopuje - wszystkim się stopuje i tak dalej. Przetestowane, mega wygodne i mega fajne, polecam
W związku z tym pomyślałam, że może czasem zorganizujemy sobie jakiś czaro seans Ten temat jest właśnie po to, jak ktoś ma plan obejrzeć wieczorem film na netflixie - może tutaj wrzucić info, link i kto chce, ten się przyłączy. Przy okazji można wrzucać tu też info o wspólnych grach na kurniku, rozmowach głosowych, wszystkim co na chb może uciec. Więc no, w ramach promowania #zostańwdomu (ale też potem na przyszłość!)- zapraszam!
Ostatnio zmieniony przez Emily Rowle dnia Pią Kwi 03 2020, 17:53, w całości zmieniany 1 raz
Alexander D. Voralberg
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 198
C. szczególne : wysoki i wychudzony | blady | blizny wokół ust i na twarzy | nienaturalnie białe oczy i mogące wywołać niepokój spojrzenie
Dzisiaj ok. godz. 20:00, tak jak wczoraj w nocy - planujemy: KALAMBURY Wczoraj było całkiem zabawnie, więc serdecznie zapraszamy również dzisiaj! #teamkoparnik Link zostanie wygenerowany o docelowej godzinie na CB (: #zostanwdomu
(można dodawać swoje hasła więc jak ktoś ma pomysł - priv (; )
Hej! Co powiecie na jakiś czaro seans jutro? Proponuję o 19, 18:45 wrzucę tu link i wszyscy chętni będą mogli wbić w każdej chwili. Myślałam może o "W lesie dziś nie zaśnie nikt"? A może coś głupiego, bardziej do komentowania (365 dni? XD), a może coś ambitnego? Jak ktoś jest chętny to piszcie tu na co macie ochotę i jutro machniemy jakiś pierwszy, wspólny seans <3
Bruno O. Tarly
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 183,5
C. szczególne : mocno zarysowane kości policzkowe, baran na głowie, typowo brytyjski akcent
Usuńcie mój post, jeśli nie powinien się tu znaleźć, ale muszę aż zainterweniować
Wczoraj miałam totalnie beznadziejny dzień, chciałam więc obejrzeć coś głupiego, a że Netflix wrzucił to głośnie "365 dni", to stwierdziłam "why not, przynajmniej będę miała czyste sumienie przy hejtowaniu". No i błagam! Nie popełniajcie tego samego błędu, co ja! Ten film to tragedia. Gra aktorska, dialogi, logika wydarzeń - wszystko jest dnem z mułem XD serio, nawet się nie ma z czego pośmiać, byłam zażenowana od pierwszej minuty, do ostatniej. Lepiej poczytać hajdy na forum!
Nie ma bata, ja to obejrzę i tak. Z czegoś trzeba się pośmiać
EDIT: Oczywiście z Wami zawsze obejrzę wszystko Nawet "365 dni"!
Ostatnio zmieniony przez Bruno O. Tarly dnia Pią Kwi 03 2020, 01:59, w całości zmieniany 1 raz
Boris Zagumov
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 177 cm
C. szczególne : Blizny po gniciu na szyi, klatce piersiowej i górze brzucha, rytualny krwawy znak na małym palcu prawej ręki, naszyjnik Ariadne zawsze zawieszony na piersi oraz mocno zmęczona twarz z widocznie podkrążonymi oczyma, które wydają się zapadać w sobie
Wiem, że kilka osób będzie, ale chyba odpuścimy sobie ten horror i 365 dni, nie? xD Propki moje i Eliego: - Ocean's 8, bo się wydaje spoko - Wredne dziewczyny, bo... czy tutaj trzeba wiele mówić? - Magic mike XXL - tu nic nie trzeba mówić - Rodzina Adamsów - skończyły mi się wyszukane komentarze
Chyba, że wasze myśli idą jednak w ambitniejszym kierunku.
Mi się wszystkie opcje podobają... chociaż mogę już te filmy cytować XD
Dobra, magic mike'a jednak nie ma już na netflixie *rozpacza w tle*. Dużo ludzi dzisiaj i tak nie może, bo ogląda balet, więc proponuje jutro o 18. Piszcie na jakie filmy macie ochotę, jak coś to weźmiemy coś innego z ankiety.
dziś wieczorem, będę oglądał "Midnight Gospel" na netflixie, od początku do końca (ma 8 odcinków po 20 minut). Jeśli ktoś chce się dołączyć, śmiało!
Sam serial to animacja dla dorosłych od twórcy "Adventure Time" i jest to tripowa przygoda po ciężkich i często filozoficznych tematach w oprawie psychodelicznej animacji i charakterystycznej dla chociażby Adventure Time kreski. Bardzo polecam, jeśli ktoś nie ma czasu dzisiaj, to i niech i tak sobie sprawdzi co to jest, bo warto! A tak na koniec dodam najśmieszniejszy komentarz o tym serialu jaki póki co zobaczyłem xD
random z facebooka napisał:"Kiedy myslisz ze Netflix już nie wymysli nic dziwnego a oni robią Spin Off Muminków o Włóczykiju"
Hej! Jako, że na netflixie pojawił się Harry Potter, myślę, że jesteśmy zobowiązani do urządzenia czaro-party, a raczej serii seansów, raz w tygodniu (?) jedna część. W tym tygodniu oczywiście pierwsza. Przypominam, że żeby uczestniczyć trzeba mieć konto na netflixie i ściągnąć nakładkę na chrome, wszystko wytłumaczone w pierwszym poście. Na górze tematu znajduje się ankieta, w której możecie wybrać, czy wolicie seanse w soboty, czy w niedziele, a przynajmniej jak chcecie w tym tygodniu. Zachęcam! <3
Heaven O. O. Dear napisał:Hej! Jako, że na netflixie pojawił się Harry Potter, myślę, że jesteśmy zobowiązani do urządzenia czaro-party, a raczej serii seansów, raz w tygodniu (?) jedna część. W tym tygodniu oczywiście pierwsza. Przypominam, że żeby uczestniczyć trzeba mieć konto na netflixie i ściągnąć nakładkę na chrome, wszystko wytłumaczone w pierwszym poście. Na górze tematu znajduje się ankieta, w której możecie wybrać, czy wolicie seanse w soboty, czy w niedziele, a przynajmniej jak chcecie w tym tygodniu. Zachęcam! <3