imię i nazwisko - hihihi podoba mi się! Violet - proste, mało skomplikowane do rozczytania czy też napisania imię, lubię to. Nazwisko też bardzo fajne, choć nadal mam problem z rozczytaniem, ale nie zwracaj na to uwagi, bo ładnie się to komponuje av - ankaankankanka <33 ona jest cudowna, śliczna, trochę mroczna, ale dla Violki w sam raz! I podkreśla ten charakter ślizgońki, ładne ma oczy, no całą jest cudowna i ma dużo fajnych foci, więc fejmisz z avkami podpis - no tak troszkę, bo anka ma chyba dużo tych gifów. jakiś cytat by się przydał, bo tak trochę ubogo. z resztą masz mój login na bazzarta, więc gra - fajnie piszesz! seryjka, podoba mi się twój styl. i te przewlekłe wątki z jude, jest mega! NO I ELLIOTTEM FAJNE LISTY PISZESZ, PAMIĘTAJ O TYM
Imię i nazwisko- imię mi się podoba, gorzej z nazwiskiem :D Nie wiem jak go czytać :) Takie jakieś poplątane, wiem ze zapewne nie jest, ale dla mnie jest :D( jakieś dziwne zdanie mi wyszło)
avatar- jest super. Bardzo mi się podoba, szczególnie jego włosy :D Na prawdę, są super :D
podpisik- zdjęcie mega, a na resztę to można powiedzieć że nie zwracam uwagi :D No niby jest tam zdjęcie i ten tekst, więc nie ma zbytnio na co nie zwracać uwagi.
Co do imienia, Aqua. Po prostu. Chyba mi się nie podoba. Nazwisko kojarzy mi się z drinkiem albo z imieniem "Monika", niestety, też minus. Awatar... nie wyglądasz na siedemnaście lat, strasznie mnie to gryzie. Podpis - pasuje do awatara, nie jest krzykliwy, więc plusik, bo fotka bardzo naturalna. Posty piszesz króciutkie, no, ale. Nie rażą błędami, stylistycznie też w porządku. Myślę, że jakbyś spróbowała pisać je trochę dłuższe, byłoby naprawdę spoko.
Imię- ładne imię nawet bardzo Nazwisko- tak samo, ciekawe nazwisko Avatar- niestety twoja postać z wyglądu bardzo przypomina mi moja znajoma, którą nie lubię no wiec tak sobie on jest. Podpis- Nawet, nawet, tylko trochę niezbyt pasuje do twojej postaci
Imię i nazwisko: Muszę przyznać, że na początku imię twojej postaci nie za bardzo mi pasowało. Nie pasuje mi ono do kobiety. Jednak cały nick jest fajny. Avatar: Całkiem ladny jednak nie zgrywa się on z podpisem. Nie wiem jakiego koloru skórę ma twoja postać ale jeśli jest mulatką to avek jest w tym momencie nie adekwatny do twojej postaci. Podpis: Ta sama uwaga co co Avatara. Jednak trzeba powiedzieć, że nawet mi się podoba i za bardzo nie męczy gdy się na niego patrzy.
Imię i nazwisko. hmmm, co do tego drugiego nie będę się jakoś czepiała, chociaż jest takie no... zwykłe. A Bartholomew zupełnie mi się nie podoba, mega mi się plącze język przy tym >D Avatar. Jest fajny. <3 Ładny facet, tylko trochę kolory mi nie podchodzą, może jakimś filtrem po nim przejechać? Podpis. Szczerze? Jest okropny. Mówiłeś osobie wyżej, że nie pasuje av to sygny. a u cb to co? gość w podpisie jest pomarańczowy O.o poza tym cała sygna jest źle zmontowana i aż razi po oczach. ~ co do stylu pisania nie ocenię, bo nie widziałam twoich postów Ha, miła ja :sasasasa:
Imię i nazwisko: Jedno do drugiego moim zdaniem bardzo pasuje. Chociaż czasem mam od razu w głowie cudownego Wiktorka Kruma :DAle to nie jest żaden minusik. Ogólnie bardzo mi się podoba nazwisko, bo jest takie do niczego nie podobne.
Avatar: Nie jestem fanką czarno-białych avatarów, ale to ze względu na to, że nie wiem wtedy jaki dana postać ma np. kolor włosów i muszę zaglądać do KP. Poza tym jednak jest na prawdę super. Podoba mi się poza w jakiej jest, wygląda na prawdę przystojnie.
Podpis: Nie mogę o nim tak na prawdę nic napisać, bo jest taki zwykły. Ubarwiłabym go jakimś napisem, czy coś. Ale ogólnie gif całkiem w porządku. Taki mroczny i zagadkowy <3
Imię i nazwisko: Quinn D. Ladris. W sumie pasuje mi do postaci, Pheobe zawsze taka słodka i trochę mało rozumna mi się wydaje gdy tak patrzę na jej zdjęcia, a "Ladris" kojarzy mi się z landrynkami, więc idealnie do niej pasuje. No i Quinn, takie królewskie imię, też w sam raz dla ślizgonki. Proste, krótkie, dobrze się czyta - podoba mi się! Avatar: otóż ja lubię jak postać na avku widać wyraźnie, to znaczy zdjęcie nie jest rozmazane czy coś, a taka animacja i zdjęcie zawsze trochę mnie rozkojarza, ale mam słabość do takich avków, więc masz moją miłość XD Podpis: takie duże te animacje, nie wiem, ja jestem zwolenniczką takich, które nie są większe od avatara. Poza tym jest spoko! Gra: właściwie to nie wiem jak grasz, dopiero dwa posty przeczytałam, ale z tego co widzę to jest ok :sasasasa:
Imię i nazwisko: Użycia imienia Quinn zapewne miało nieco przypominać słowo Queen, co niekoniecznie będzie przez wszystkich lubiane, co znam z doświadczenia. Mi osobiście nie przeszkadza, bo ma inną pisownię, no i ładnie komponuje się z resztą nazwiska. PS lubię to D. pomiędzy imieniem a nazwiskiem!
Avatar: Bardzo ładny, lubię czarno-białe avatary, ale ciiii. :sasasasa: Poza tym ładnie dobrany wizerunek.
Podpis: W moim mniemaniu nieco za duży, nie pasuje też kompletnie do avatara. Kolejnym minusem jest połączenie dwóch gifów, które zupełnie nie wpadło w mój gust.
Gra: Trudno mi stwierdzić. Po przeczytanych przelotnie postach mogę powiedzieć, że czasami wydają mi się zdecydowanie za krótkie. Ortograficznie przecież jest ładnie, może i zdarza ci się popełnić jakiś błąd stylistyczny czy interpunkcyjny, ale to nie tobie jednej.
Imię i Nazwisko: Pasują do siebie, chociaż jakoś nie bardzo podobają mi się połączenia, przez które wychodzą jedno znakowe inicjały (tak jak u ciebie np. CC). Imię jest zwyczajne, ale za to bardzo je lubię, bo ma wiele różnych zdrobnień i przezwisk. Nazwisko ciekawi mnie - jest niecodzienne i nie mam pojęcia jak się je czyta. Skalą: 9/10
Avatar: Jest taki hm... Specyficzny. Nie znam twojej postaci, ale widząc to mam wrażenie, że i tak jest pod nią perfekcyjnie dobrany. Podoba mi się pozycja i to, co wyraża twarz mężczyzny. Ale odrzuca mnie dość mocno jego strój. Tyle szczęścia, że tatuaż odwraca od niego uwagę. Skalą: 8/10
Podpis: Szczerze mówiąc jeśli chodzi o podpis to jestem fanką takich, które zwierają gify oraz albo odprowadzacze np. do KP, albo konkretne cytaty. Ale mniejsza z tym, bo nawet prostym obrazkiem w opisie można ładnie wszystko ułożyć. Niestety moim zdaniem ów fotka jest paskudna. Odrzuca mnie tak bardzo, że nie mam najmniejszej ochoty na nią patrzeć. Aż mnie ciarki przechodzą. Jakbym miała oceniać skalą, to 0/10
Imię i nazwisko: jakoś nie przepadam osobiście za imieniem Brittany, ale nazwisko fajne i razem brzmią całkiem spoko c: Avatar: ta dziewczyna ma jakąś dziwną minę, jakby trochę napaloną? O.o xd ale ogólnie chyba jest ładna, tylko trochę tego nie widać. poza tym kolory tego zdjęcia takie matowe trochę... Podpis: no nie ma za bardzo co oceniać, bo ci hosting nawalił i się pokazują te wkurzające znaczki tinypica ;p
Imię i nazwisko: Bardzo ładne dla nowej ofiary moich niecnych planów! Avatar: Dobre emocje, dobrze. Doskonałe kolory. Świetnie, pięknie. Trzy razy tak. Podpis: Rozumiem, że jesteś w trakcie zamiatania? Aww. pięknie. Zachwyt! Gra: Bardzo ładne długie posty. Świetnie, że aż miło.
Imię i nazwisko: Awww. kochany przez wszystkich, a najbardziej przez mnie Avatar: Trochę już przestarzały, ale zawsze w cenie. Podpis: Przestraszone dzieciaki bardziej pasowałyby do obserwatora. No chyba, ze coś zamierzasz i ja jeszcze o tym nie wiem? Gra: Bardzo ładne posty, w końcu wiadomo
Imię i nazwisko:Imię świetne, takie niespotykane, a nazwisko jeszcze lepsze. Avatar:Mi się średnio podoba, sama nie wiem dlaczego :/ Podpis:Fajny, świetny, fajny, świetny :D Noo, jest świetny :) Gra: Nie grałam ale czytałam. Długie posty, fajowe posty!
Imię i nazwisko: Nie porwało mnie, ale w sumie dobre. Przynajmniej nie muszę zapamiętywać jakiegoś idiotycznego imienia czy nazwiska Avatar:Nie gustuje za bardzo w czarnobiałych, ale zły też nie jest Podpis: Ja bym go zaokrągliła na końcach czy coś, ale jest spoko. Tak tylko sobie marudzę Gra: Nie mam pojęcia, bo w sumie mało cię widzę w grze. Może to znak by wyjść z offtopów i otworzyć się na ludzi (np.: taką mnie )
Imię i nazwisko: Kojarzy mi się z lumkiem. Całkiem spoko. ;3 Pozwolę Ci zachować te dane. Avatar: WYBACZ, ALE TEN AVATAR POWINIEN STĄD WYJŚĆ XD Podpis: BOŻE JAKI PIĘKNY, CIEKAWE KTO CI GO ZROBIŁ Gra: Jest genialna jako mg, jako Ari i jako Peter. A co do Cait to sama psujesz, bo nie mówisz. Ona ma język? xDDD
Imię i nazwisko: Najcudowniejsze, najpiękniejsze, najwspanialsze na świecie. <3 Avatar: JESTEŚ MEGA SUPER SEKSI WIĘC KAŻDY AVATAR JEST SUPER EKSTRA FAJNY. Podpis: To już staje się nudne, ale... Jest najlepszy. Gra: Najciekawsza fabuła tylko z Lailą Howett! NIE JESTEM SUBIEKTYWNY. Ale bardzo lubię z nią rozmawiać i robić różne rzeczy!
Imię i nazwisko: Stylowe, mnie się tam podoba Avatar: W porównaniu do tego co mogłoby być to jest słaby. Wierze, ze po tej nocy zrobić jakiś zajebisty Podpis: Taki klasyczny, lubimy. Gra: Awww. wiesz co lubię. Czekam tylko na wącik bójki z Filipem i big love z Lailą
Imię i nazwisko: Fajne, oryginalne. Pasuje do siebie wiec jest gites ;D Avatar: Byłby fajny gdyby nie ten róg. jakoś mnie to nie kręci. Podpis: Gif fajny jednak ten cytat jakoś do mnie nie przemawia.
imię i nazwisko - lubię to imię, kojarzy mi się z Glee, co teraz wywołuje u mnie stany depresyjne, ale wiadomo, jak to jest, kiedy jest się gleeholikiem. Nazwisko jest spoko, dla mnie trochę za krótkie, chociaż wygląda przyzwoicie i pasuje do imienia. avatar - uwielbiam avatary w żółci, są strasznie klimatyczne i przyjemne dla oka. Ładnie wykadrowany, jedyne, do czego mogę się przyczepić, to kontrast i jasność. W pewnych miejscach jest za ciemny, z kolei koszulka zlewa się ze skórą. Ale to tylko takie szczegóły, bo całościowo jest prześliczny podpis - Tu się trochę poprzyczepiam. Jak pewnie widać po moich postaciach, lubię jak avek i podpis są do siebie dopasowane. Tu podpis jest trochę od czapy, za duży, w innych kolorach. Cytat bardzo znany, ale bardzo go lubię, także spoko. I znowu, kolor trochę mi tu nie pasi ;c gra - nie miałam okazji poczytać ani pograć, więc nie wiem.