Harukichi - nie wiem, czy dobrze wymawiam, bo końcówka jest - kisi? Od razu skojarzyło mi się Irkiem <3 W ogóle dżapanis i ten teges. Fajne No i Haru zacny skrócik. Yamato - proste, fajne, spoko av - fajną modelkę masz Poszukaj może innych jej fotek? :-D podpis - prosty i w ogóle taki nijaki :c jakąś fote czebabyło sczelić
Elisabeth - imię mi pasuje dla takiej starej panny z trzydziestoma kotami, a nie 24- latki, niestety :< Jeszcze bardziej dołuje mnie zdrobnienie Eliza albo Beth :c O nie, zdecydowanie :< Dixon - no, fajniejsze, chociaż kojarzy mi się z jakąśtam wróżką, czy czymś właśnie wróżkopodobnym Skojarzenia mam dziwne, no cóż, ale chodzi o to, że nazwisko już o wiele lepsze : D Avatar - nje, nje, nje :< co ona tak w ogóle na ma głowie? w czerwonego (granatowego, hehe) kapturka się bawi, czy jak? Podpis - najlepszy w tym wszystkim. Świetny cytat, ciekawa animacja i ładna czcionka <3
Katherine - Trochę oklepane, popularne w latynoskich telenowelach i w ogóle powinno mnie odrzucać. Ale tego nie robi i to jest dziwne oO To zapewne sprawka cudownego skrótu Kath, który aż prosi się o używanie go Butterline - Kiedyś za nim nie przepadałam. Wiadomka - masło. A masło jest OHYDNE. Ale teraz, kiedy się człek przyzwyczaił, to bardziej kojarzy mi się z motylem, niż z tym ohydztwem. Av - Ładnie przycięty, w cudnych jasnych kolorach, ale modelka mi się strasznie nie podoba. Kojarzy mi się z fałszywością, a poza tym wygląda starzej niż na 17 ;< Podpis - Tu już dziewczyna podoba mi się bardziej. Oprócz ostatniego zdjęcia, które w ogóle mi się nie podoba. Szkoda, że nie ma żadnego cytatu, ale cóż... odnośniki są, Baton wygląda na spoko gościa. Mógłby się zaprzyjaźnić z moim Stefanem, który jest co prawda pluszowy, ale ciii.
Courtney - imię ubóstwiam. Cudowne, z pozoru twarde, ale.. Boże, no, kocham je <33 Kath miała się tak z początku nazywać. Anderson - tu akurat szału nie ma, no ale nie ty wymyślałaś xd. Ważne, że komponuje się z imieniem. Av - ładny, ładny, chociaż mi najbardziej podobał się ten z koszulą. Ale ogółem obecny nie jest zły. Fajnie widać na nim te rude kłaki, a modelka też piękna <3 Podpis - aww, uwielbiam go. Jest taki radosny, optymistyczny, wakacyjny.. Gęś mnie rozwala Jedyne co mi tutaj nie pasuje to cytat. Początek fajny, ale końcówka zniszczyła moją wizję i żyli długo i szczęśliwie. Odnośniki są, fajnie wtapiają się w cytat i animację. Nie no, gites
Kathleen - Ketlin, ładne, takie już oswojone. Na początku było mi jakoś obco, ale już mi się podoba. No i skrócik Kath <3 Gardner - oczywiście skojarzenia z ogrodem. Ale ono tez nie nastąpiło od razu. Ja w ogóle nie próbuje czasami forumowych nazwisk czytać wymawiać, czy rozumieć. Ale, ale, jest okey av - śliczny, w ogóle lubię avki Kath <3 podpis - trochę mi nie współgra, ale się nie czepiam już i jest dobrze, ładnie i w ogóle fajnie
imię i nazwisko już komentowałam :> av - tamten baaardziej mi się podobał! niepotrzebnie słuchałaś Kat, jako czerwony -czarny kapturek wyglądała bardzo ładnie, a teraz... jeszcze vardziej widać, że jest okropnie młoda ;o Bo jak av-av, jest nawet okej o, uzupełniłaś podpis : D cytacik piękny, ale animacja już mi się nie podoba :< wiem, pewnie wyjdzie, że jestem dziwna, ale już o tym mówiłam gdzieś, chyba Eff na skypie, ale co tam xd, że nie lubię takich animacji, że to miga-miga, powtarza się i... właściwie niczego nie wnoszą. Np. te co mają Cass i Courtney są śliczne <3. No... a poza tym.. wgl, to co ona tam robi, nie za bardzo przypadło mi do gustu.
Bell - to zdrobnienie od Anabell? Może mi się dziwnie jakoś kojarzy, ale takie są moje wrażenia ;P Rodwick - fajne nazwisko, dobrze komponuje się z imieniem, ogólnie takie fajnie brzmiące Avatarek - ten jest taki spokojniejszy niż poprzedni (znaczy, ten z zębami ;P) ogólnie fajną postać wybrałaś podpis - jest taki genialny, że aż go nie ogarniam...
Ogółem - gites majonez :lol!:
Luke Gringott
Rok Nauki : I
Czystość Krwi : 100%
Dodatkowo : Legilimencja i oklumencja, teleportacja
Eveline - cóż, mam sentyment do tego imienia, więc.. Kochałam kiedyś polską wersję. Eveline, Eveline. No ładnie w sumie, ładnie. Dobrze, że jest to -e na końcu, bo nie lubię wersji Evelin : D Aquila - aww, brak skojarzeń, czyli nieciekawie. Dobrze, że przynajmniej pasuje do imienia. I fajnie, że z -l w środku :3 Tak dobrze się to wymawia. Av - przedstawia piętnastoletnią dziewczynę, więc gites, pasuje. Komponuje się z czerwienią Gryfonów. W dodatku te okulary, czyli mam pozytywne skojarzenia, bo ze słońcem. Jedyne co mi nie odpowiada to ten pasek :< Podpis - oj, boli, boli, boli :< Obrazek zdecydowanie za duży, a poza tym, jakoś do mnie nie przemawia, kolor cytatu nijak nie pasuje do reszty, mogłaby być również inna czcionka. Jedyny plus to to, że są odnośniki.
Luke - o matko, matko, jak ja kocham to imię. ŁUKASZ rozwala mnie totalnie w polskiej wersji, natomiast w ingliszu jest tak zacne, swojskie, gustowne i śliczne i kojarzy mi się z moim mężem Lukiem z Cherrybomb trafiłaś w sedno Gringott - brzmi dobrze, fajnie że jest takie "twarde" - Grrrrrrrrringottttt, bo przez to ładnie się komponuje z imieniem. no a poza tym przypomina mi of kors bank Gringotta, czyli mój ulubiony rozdział VIII bodajże części HP rozkosznie. Luke Gringott, jestem na tak! av - omaaaaaaaamo, trzymajcie mnie. uwielbiam go ten model jest TAKI PRZYSTOJNIACKI, że to aż niemożliwe. bardzo mi się podoba, bardzo pasuje do Łukasza, nie wyobrażam go sobie w innej wersji. + to chyba najlepszy z twoich! co prawda ten gustowny zielony sweterek pasuje raczej do Slytherinu, tam tez w ogóle pasuje L., ale co tam. podpis - jeszcze więcej Luke'a = lubiętolubiętolubięto piękne zdjęcia, śliczne kolory i cudownie się komponuje z tym cytatem na dole. rany, kocham ten miętowy odcień! gra - nigdy nie pisałam z Lukiem, zgroza :( i chyba jakoś nie wczytywałam się w jego wątki, niemniej jednak wiem, ze piszesz zacnie i lubię cię czytać. kiedy trzeba, jest dowcipnie, kiedy trzeba, to na serio. i zawsze piszesz takie ładne, długie <3
Jacqueline bardzo zacne imię ! Początkowo mnie trochę raziło i szczypało, ale przywykłam i szczególnie polubiłam skrót żak
Moreau tu już mniej sympatyczniej, ale właściwie nigdy się na nim nie skupiłam bo patrzyłam tylko na imię. Ładnie to razem brzmi w każdym razie.
Avatar ta dziewczyna jest całkiem ładna, ale to zdjęcie trochę ją szpeci bo ma dziwną minę, zamyśliła się i jakoś tak to mi się nie widzi. Ja byłam fanką tego z ostro rudymi włosami, podartymi rajstopami i papieroskiem pomiędzy wargami
Podpis zdjęcia o wiele ładniejsze, świetnie to wygląda właściwie. Są odnośniki i jest duży plus za te okulary ze zdjęcia na środku bo są super
Hanna - tak zwyczajnie i pospolicie, ale bardzo mi się podoba <3 imię kojarzy mi się z kwiatem, a konkretnie jakimś tam fiołkiem albo makiem. ogólnie jest takie dynamiczne i pasuje do postaci : D no i bardzo dobrze, że na końcu jest bez 'h', bo to popsułoby cały efekt :< no i nie pasowałoby. Glau - oprócz kleju to... chyba z niczym mi się nie kojarzy :d o, ewentualnie jeszcze z brokatem xd Avatar - stylowy, wyróżniający się wśród innych. strasznie mi się podoba <3 Podpis - najlepsze jest to, że animacja jest mała. to najbardziej dodaje uroku temu podpisowi. no i poza tym jest świetna <3 odnośniki są, chociaż na twoim miejscu zmieniłabym czcionkę ;<
Charlotte - Aww... kocham je! A już zupełnie zakochałam się w Szarlotce <3 Mam taką jedną ulubioną bohaterkę o takim imieniu, co sprawia, że jeszcze bardziej je kocham. de La Brun - DLB... podoba mi się, ale nie bardzo ogarniam, dla czego "de" jest z małej, a "La" już z dużej ;c Ale ja się nie znam, hyhy. Dodaje imieniu taki zacny podźwięk i nutkę arystokracji, poza tym idealnie się z nim komponuje. Av - Świetny! Uwielbiam czarno-białe avatary, poza tym widać, że postać ma charakterek i jest oryginalna. Potargane włosy przypominają mi trochę ćpunkę, więc jak najbardziej pasuje! Ładne cięcia, nie ma nic niepotrzebnego, czy zawadzającego. Podpis - Animacja niby fajna, ale nie lubię, jak gify przeskakują. Wprost nienawidzę! Cytat trafny i ciekawy, rozmiar idealny, kolor i czcionka też super. A odnośniki ładne, tyle że zrobiłabym między nimi większe odstępy XD
Courtney - moje pierwsze wrażenie - 'że co?' po prostu nie skojarzyłam, że taki zapis ma imię , które lubię - Kortnej, Kortni. Jak już się skapowała, było miło Dobra, dobra, namieszałam, ale podsumowując, lubię to imionko <3 Anderson - takie proste i w ogle, i dobrze, bo jak jakiś antytalent fonetyczny z angielskiego natrudzi się z czytaniem imienia, to tu jest prosto. Fajnie, fajnie av - ładny, ale chyba miewałaś lepsze xd podpis - świeeetny <3 tak jak i poprzedni :-D gra - szczerze, to nie śledzę Country w grze fabularnej, ale wiem, że fajnie prowadzisz Elliott i Endriu, wiec jest na plus
Elizabeth - uwielbiam to imię, chociaż wolę formę z "s", Elisabeth. Elise, Elize, mam straszny sentyment do tego imienia. + zajebongo skrót Betka <3
Dixon - i i x przy sobie nasuwają mi skojarzenie z pixie dixie, z jakąś wróżką, czymś uroczym, a taka właśnie jest Betka : D Pasuje!
Av - ten pierwszy był najlepszy, ten ala czerwony kapturek ale w granacie. Fajnie się komponowało właśnie z całą resztą, było takieee wróżkowe. Ten obecny w ogóle mi się nie podo : D
Podpis - słodziutki jest : D chociaż sama wybrałabym inny chyba, bo dość mocno przycina w momencie zmiany. Ale lepszy od poprzedniego z butelkami i ma dobry rozmiar. Tylko utwierdza mnie w przekonaniu, że Alexis jest prześliczna, chociaż wciąż obstawiam przy tym, że wygląda za młodo na nauczycielkę : D
Gra - nie grałam z Tobą nigdy, ale całkiem fajowo piszesz z tego co widziałam. Nie masz skłonności do robienia niepotrzebnych dłużyzn, jest rzeczowo i lekkim piórem. Ale masz minusik za nawoływanie do kolejności w klasie, o! :C Trzeba radzić sobie z chaosem
Lunarie - imię ładne, kojarzy mi się z psem dobrej znajomej, który jest uroczy, więc najsik. Skrócik Luna mi odpowiada. No i mam również skojarzenia z nocą, ale to nic nowego ;d Sophie - zawsze się śmieje, gdy słyszę to imię. ZOSIA Zofia, Zocha <jebs> Przypomina mi moją byłą woźną i pewną znajomą ze zlotu. No ale nie pasuje mi do LSD :< Zupełnie. Zofię widzę jako starszą, pulchną panią, a nie ćpunkę. Deceiver - lubię nazwiska z "v". Komponuje się z imionami, więc gites majonez. I fajny skrót LSD z tego wszystkiego wychodzi ;3 Avatar - idealne oczy, brwi, usta, cera. Jednak brakuje mi tu włosów. Modelka wygląda, jakby miała je krótkie, a ja takich niestety nie preferuję :< Niemniej jest ładny, choć najbardziej podobał mi się ten pierwszy co miałaś. Podpis - oł, kocham go. Animacja jest cudna, z piosenki, którą lubię, Megan wygląda tutaj tak ćpuńsko. Przeszkadzają mi jedynie te plamki, ale.. Wszystko nadrabiają rozszerzone źrenice <3 Cytat okej, odnośniki są. Gra - mało czytałam twoich postów, jednak te, które akurat miałam okazję podobały mi się. Styl poważny, używasz dobrych słów, błędów ortograficznych i interpunkcyjnych nie robisz. Pisałam z tobą chyba tylko raz, ale to tylko trzy, cztery posty, więc się nie liczy ;D Nie no, gra jest akurat bardzo dobra; na wysokim poziomie!
Kathleen - skojarzenia z moją przyrodnią siostrunią, ale ok. I fajnie się zdrabnia - Kath Gardner - ogród albo ogrodnik, czy coś w ten deser. Pasuje do imienia, więc wyszystko gra. Av - śliczne różyczki! Podpis - odnośniki są, więc luz. Trochę w gifie nie ogarniam tej części z sukienką, bo nijak się komponuje z resztą. Może się nie znam.
Eveline - w sumie imię ładne, ale jakoś bez szału, ot, dość zwyczajne i nie powala mnie na kolana :< w ogóle w polskiej wersji też średnio mi się podoba, jest takie... sama nie wiem. Ale w sumie jak tak patrzę na tą laskę, to pasuje do niej! Aquila - brr, tego nie mogę przeżyć. Samo w sobie jest spoko (kojarzy mi się z wodą hmmm ktoś już tu to chyba pisał XD), ale w połączeniu z imieniem brzmi tak ŚLISKO, dla mnie masakrycznie. Dużo lepsze byłoby jakieś nazwisko z R w środku. :< av - fajny kolor włosów (pasuje do czerwieni Gryffindoru!), dziewczyna ładna, ale to ujęcie jakieś takie dziwne, wygląda, jakby przewróciła się na rowerze albo coś XD i ta ucięta ręka :< ale z drugiej strony, lepszy niż tamten poprzedni, zatem idziesz do przodu podpis - bardzo zacna animacja, podoba mi się nie pasuje mi tylko ten napis i jej jakość jest słaba, ale to już wina gifsoupa >D ogólnie, podpis wygrywa gra - jeny, widziałam chyba jednego twojego posta XDDDD ale PO TYM JEDNYM wnioskuję, że jest okej!
Luke Gringott
Rok Nauki : I
Czystość Krwi : 100%
Dodatkowo : Legilimencja i oklumencja, teleportacja
Holden - o mamusiu, kocham to imię. Tym bardziej, że to z "Buszującego w zbożu" Nie no, poza tym pasuje do postaci. Trafiłaś idealnie. Ach, i oczywiście to toster mojej bff, więc jak tu nie wielbić tego imienia? Edelweiss - fajnie, że z tym "l" to dobrze łączy się z imieniem. Kojarzy mi się ze snicersami, czyli czymś, co kocham <33 Nie mogłaś inaczej mnie ująć Av - jejku, Holden wygląda tu tak słodko i niewinne. Aż mi się przypomina jego brutalna śmierć :( Idealnie komponuje się z kolorem duchów. I zawsze wgapiam się w te drzewa w tle Nie no - PODOBA MI SIĘ. Podpis - niby minimalny minimalizm, ale.. Kurde, uwielbiam go. Cytat jest zacny i trafiony, a poza tym widząc go od razu słyszę w głowie River flows in you, czyli mega plus! Czcionka fajna, odnośniki są :3 Gra - jej no, kocham twoją grę. Zawsze leję z każdego twojego posta. Nawet jak są smutne, choć.. Ty takich nie piszesz XDD Masz taki luźny, zabawny, swobodny i naturalny styl, że.. NO KURZA TFASZ, ZAZDROSZCZĘ.
Ogółem - baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo mi się podoba. B a r d z o
Luke lubię krótkie i proste imiona, a to wyjątkowo przypadło mi do gustu. Jest świetne, szkoda tylko, że kojarzy mi się z przyjaznym i milutkim chłopcem, a to nijak ma się do twojej postaci, ale już się przyzwyczaiłam, że on taki nie jest Ponad to kojarzy mi się z moim pro elo kuzynem Łukaszem lub Łukim jak kto woli i szkoda, że Luke nie jest fanem solarium bo może nawet byliby podobni
Gringott przede wszystkim kojarzy mi się z bankiem, a co za tym idzie z pomarszczonym, wrednym i niefajnym goblinem z długimi pazurami. Dobrze brzmi z imieniem no i takie trochę arystokratyczne, a to do niego pasuje
Avatar ten model jest super, ale to zdjęcie wyjątkowo niefajne. Wygląda jak przerośnięty orzeł z haczykowatym nosem i wydziobanymi oczkami ;< plusik za gustowny sweterek.
Podpis uwielbiamuwielbiamuwielbiam *.* cudowny jest, a te ikonki w środku to po prostu mistrzostwo jest cytacik fajny no i LUBIE TO
Gra grałam z Ireczkiem i Marlenką i bardzo, bardzo pozytywnie Nigdy co prawda nie wgłębiałam się w żaden post Luke'a, ale czytałam list do Lau no i postać całkiem całkiem
Hanna - kocham to imię <3 mój pierwszy rpg, grałam z Hannah jedną właśnie, sentymencik. Chociaż zdecydowanie wolę wersję bez ostatniego "h", ślicznie.
Glau - ok, nie jestem wyjątkiem, ale jest takie kleiste XD ale fajnie się komponuje z Hanką, nie widzę jej z niczym innym!
Av - nie pasi mi :C wygląda na nim jak księżniczka lodu, taka zdystansowana i zimna, a to mi nie leży u Hani. Poprzedni zdecydowanie <33
Podpis - w sumie nie lubię takich, które ujawniają, że nasze postacie to zwykli modele/modelki, gdzie widać plan albo kamery. Ale jest na nim taka śliczna, że nie mogę za wiele ponarzekać : D Odnośniki, ładnie, zgrabnie!
Gra - nie grałam z Tobą nigdy i KONIECZNIE TRZEBA TO ZMIENIĆ, bo lubię jak piszesz, dobrze mi się ciebie czyta : D
Morpheus - niby wydumane, ale oryginalne i podoba mi się bardzo <3 poza tym bóg snu, i to grecki w dodatku, więc cudnie <3 Phersu - nie podoba mi się za bardzo, nie wiem dokładnie jak je wymawiać/czytać >D ale w sumie już się z nim zżyłam! avatar - <3333333333333333333333 CUDOWNY i nie wiem co mogłabym więcej napisać! sygnatura - <33333333333333333333 czyli dokładnie to samo. W ogóle wielbię Cedrika, awww a Twoje sygny są zawsze cudowne. Odnośniki spoko. gra - kocham, uwielbiam Twój styl, poczucie humoru, pomysły i w ogóle wszystko <3 OGÓLNIE SIĘ ZAKOCHAŁAM
Boris-awwwwwww uwielbiam to imię. Pasuje do postaci,jest po prostu BOSKIE no i jeszcze to Borysek Tygrysek Lavarov-takie strasznie twarde ale podoba mi się. Pasuje do imienia,razem z nim tworzy spójną całość. Avatar-bardzo go lubię. Nie mam pojęcia skąd go wytrzasnęłaś Podpis siedzę i gapie się na niego zamiast posta pisać... Gra-nigdy jakoś się nie zagłębiłam w posty Nev a z Boryskiem chwilkę pisałam więc nie za bardzo co mam ocenić.
Bellatrix - uwieeelbiam. Ze względu na Potterową Bellatrix, która jest po prostu cudowna, choć zua i niedobra! Ogólnie, z powodu tej wielkiej miłości moje psisko zostało przeze mnie "skrzywdzone" tymże mieniem.
Lennox - całkiem, całkiem. Trochę mi nie pasuje, że w nazwisku jak i w imieniu zawarte jest x, bo przez to brzmi tak... twardo. Nazwisko dla odmiany mogłoby być łagodniejsze, ale w sumie to się przyzwyczaiłam i nie mam większych zastrzeżeń.
Av - śliczna panienka, ale granatowe tło trochę mi się nie zgrywa z rangą studentki, jednak tu już się tak trochę czepiam, bo przecież wiadomo, że ciężko znaleźć dobre zdjęcie, które by pasowało do danej rangi, sama mam z tym trudności. :c
Podpis - cytacik nawet fajny, jednak czcionka moim zdaniem jest trochę zbyt ciemna :c Za to odnośniczki są ładnie zrobione, co ważne, bo nie musiałabym przeszukiwać forum.
Clarissa - hm, chyba nie przepadam za tym imieniem. Nie mogę się zdecydować, jakie jest, przez "r" i "s" twarde i syczące, ale zmiękcza je "l", wychodzi takie niewiadomoco :C jakoś kiepsko mi się kojarzy, przywodzi mi na myśl złośliwą ciotkę XD
Blanchett - !!! cudowne. Miękkie i lekkie, wspaniałe. No i takie jak i jednej z moich ukochanych aktorek. I właśnie to ono ładnie równoważy imię, więc sponio
Av - fajowy, mega mi się podoba jego kolorystyka, bo pasuje do Krukonki. Jest zadziorny i interesujący.
Sygna - jeszcze cudniejsza! Najlepsza ze wszystkiego, świetna <3 chociaż chciałabym, żeby była większa :C mega wyczułaś kolory, bo sygna pasuje do ava, a i różowe odnośniki pasują do obrazka w podpisie, idealnie
Gra - szczerze, nie mam zielonego pojęcia. Nie czytałam chyba żadnego posta z żadnego z Twoich kont nie wiem, jak to się stało, ale wnioskując po długości, która kiedyśtam mi mignęła, musi być ładnie.
Lunarie - podoba mi się i ogólnie skrót LSD jest taki idealnie komponujący się do Twojej postaci.
Decevier - o ile jestem zafascynowana tłumaczeniem Twoich imion, to musiałam skupiać się, żeby je przeczytać. Nie lubię tego, ale CO TAM. Przynajmniej brzmi ślicznie. Chociaż masz tak delikatne imię i nazwisko, że zupełnie nie kojarzyłoby mi się z taką niedobrą LSD
Av. - fajny. Pomimo że to Megan Fox, która mi okropnie zbrzydła przez parę inny for, to ty wybrałaś zdjęcie, takie... inne niż wszystkie. O wiele lepsze, niż poprzednie gdzie wygląda trochę plastikowo. Żeby nie powiedzieć bardzo.
Sygna - z punkty widzenia Griga doskonała I w zasadzie nawet w niej udaje mi się nie zauważać, że jest to ta Megan, bo wygląda jakoś fajniej na nim. Ale literki takie mało kolorowe, a tamto barwne LSD tak mi tu pasowało. Albo chociażby kolorowe odnośniki jakby były <3
Gra - :////// Tutaj to nie wiem co napisać ŻALÓWA PARÓWA. Nienawidzę z Tobą pisać. Dlatego unikam jak mogę relacji z Tobą i nie miałyśmy jeszcze żadnych romansów. Wcale mnie nie wzruszają Twoje posty jak piszesz jakąś Collete, ani nie uśmiecham się jak widzę wiecznie naćpaną LSD :////
Grigori - ahhhh, Grzegorz niby zwyczajne, ale po zagłębieniu się w jego cudowne brzmienie i polskie tłumaczenie, to tak tak, bardzo zacnie, bardzo swojsko, podoba mi się, i można je ślicznie skracać do "Grig" albo zdrabniać do "Griguś". uwielbiam <3
Orlov - w sumie nigdy mnie nie zachwycało, dopóki nie usłyszałam jak wymawia je CARMEN PRO w przeróbce Barbry Streisand! po tym absolutnie się w nim zakochałam, jest śliczne i marzę o tym, by wyjść kiedyś za Rosjanina o tymże nazwisku i nazywać się Marta Orlov awwwww
av - ROZKOSZNIE piękny i jaki zadziorny!!! od razu widać, że Grig to menski twardziel i prawdziwy menszczysna, nie jakiś tam frajer pompka i mięczak. cudowna nonszalancka fryzura, kozacka fajka i markowy zegarek dodają mu klasy i uroku :grig:
podpis - zaczynając od góry: bardzo trafny cytacik, doprawdy, idealnie pasuje i jest uroczo minimalistyczny. odmośniki w porząsiu, ZDJĘCIA SEKSOWNE JAK NIE WIEM CO, szczególnie pierwsze jest słodkie drugie mhroczne i ahh ta kotwica, a trzecie takie tajemnicze <3 trzy twarze Griga! no i ten boski odnośnik. perfekcja!
gra - w sumie to chyba nie grałam z Grigiem :O szok, bul i bólwers, trzeba to nadrobić. niemniej jednak wiem, że piszesz zacnie, nie tylko nim, ale na pszykład Rocio też i w ogóle cię uwielbiam i nie śmiałabym skrytykować nawet jakbym miała za co!