Clarissa - Imię ogólnie mi się nie podoba, ale pasuje mi do charakteru Clar. Z niczym mi się nie kojarzy, co jest dziwne, bo w końcu ja zawsze mam jakieś skojarzenia ;o
Blanchett - Dziwne, ale tu już przynajmniej mam skojarzenia. BLASZANY ŁEB *.* Oja, jaka ja głupia jestem. Pasuje do imienia. No i przynajmniej jest oryginalne.
Avatar - Nie podoba mi się :< Taki... zbyt przerobiony :< Praktycznie nie widać twarzy tej dziewczyny. No i wygląda jak jakaś laska z horrorów typu "The Ring" :C
Podpis - Te zdjęcie mnie przeraża, a ta modelka ma chyba jakąś rozbieżność oczu Cytat fajny, podoba mi się. Odnośniki wszystkie są, więc jest słit :-D
Katherine- Imię dość pospolite, nie jest najgorsze ale osobiście nie przepadam za Kaśkami. Ciężko mi powiedzieć czy pasuje do postaci, raczej zbytnio się nie wyróżnia.
Butterline- Nazwisko kojarzy mi się zdecydowanie z masłem. Ciekawe chociaż zbytnio śniadaniowe
Avatar- Nie widać twarzy, co jest dla mnie dość sporym minusem, zresztą na pierwszy plan wysuwają się bransoletki i popiersie. Może i miał pokazywać, jaka jest Katherine (dość szalona itp...) ale mimo wszystko jakoś do mnie nie przemawia.
Podpis- Zdecydowanie przypadł mi do gustu gif (choć pojęcia nie mam skąd on jest), tylko ten chłopak jakoś tam średnio pasuje ( ot przyplątało się coś i zostało) . Podpis , nie przeczę intrygujący w dość wredny sposób, ale równocześnie dość naiwny i młodzieżowy- taki ugrzeczniony opis na gg.
Ogólnie podoba mi się gif i intryguje śniadaniowe nazwisko. Reszta średnia i bez zbędnych emocji.
Sigrid może być, choć kojarzy mi się z Ingrid i jakoś tak kompletnie do mnie nie przemawia. Weisen z nazwiskiem lepiej, lepiej. Łącznie ładnie się to wszystko prezentuje Avatar on mi kompletnie nie pasuje do postaci Sigrid, a poza tym jest taki słodki i niewinny, że to aż dziwi. Dodatkowo ma tu dziwną minę i jest taki pospolity. Nie podoba mi się. :( Podpis Zdjęcie z podpisu jest za to cudowne *.* Zakochałam się w nim normalnie Cytat fajny, linki są, jest okej. :kefir:
Hanna - Jejuuu, uwielbiam to imię <3 Jest pospolite, ale jakoś wyraźnie tego nie widać. Wręcz przeciwnie, bo wygląda na takie, których za często się nie używa :-D No i brzmi tak studencko, co pasuje do postaci xd
Glau - Nie wiem czemu, ale kojarzy mi się z brokatem xd Może dlatego, że właśnie tamto słowo też zaczyna się na literę "G", albo po prostu... nie wiem. Podoba mi się i pasuje do imienia. :fruu: Avatar - Nie podoba mi się :C Zdecydowanie miałaś lepsze :C
Podpis - Obecnie jeden z moich ulubionych na całym forum <3 Przykuwa uwagę i jest ciekawy. Za to nie pasuje mi tu ten cytat :C Czcionka fajna, odnośniki są ;-D Całość prezentuje się fajnie i bardzo mi się podoba :hyhy:
Katherine - bardzo podoba mi się to imię. Na serio! Jest długie i oryginalne. Lecz trochę nie pasuje mi do twojej postaci :<. Gdybym robiła postać o imieniu Katherine to byłaby to osoba miła, przyjacielska, pomocna itp. No ale pozory mylą :)
Butterline - ładne i śmieszne. Od razu skojarzyło mi się z linią i masłem co idzie za tym ,,Linia masła" . Jest oryginalne.
Avatar - Sorki, ale nie za bardzo mi się podoba :(. Poprzedni miałaś lepszy.
Podpis - Mogę powiedzieć tylko dwa słowa ,,jest super!" :). Na serio!
Całość ogólnie mi się podoba, ale poprzedni avatar był o wiele lepszy :).
Ingrid - za twarde dla twojej lękliwej postaci. Kojarzy mi się z lodem i zimą. No i jest bardzo podobne do Ingrith, przez co mylę wasze postacie.
Noah - kolejne złe skojarzenie, a mianowicie z siostrą Miley Cyrus ;c Ale ogółem mówiąc, nie jest złe i fajnie komponuje się z nazwiskiem, więc okej.
Avatar - taaaak, pasuje do Ingrid. Jest trafiony. Nie mogę się do niczego przyczepić.
Podpis - hm, sam w sobie mi się nie podoba, tzn. nie potrafię się na niego zagapić przez kilkanaście sekund, jak to mam w zwyczaju. Ale tak właśnie sobie wyobrażam Ingrid i jej rodzinę, więc plus.
Hanna- Bardzo mi się podoba to imię. Ale na przydał nie znoszę polskiej wersji-kojarzy mi się z starą śmierdzącą wilgocią babcią :oO: ale angielska wersja jest świetna. Glau- jedno z moich ulubionych na forum <3 Kojarzy mi się z kropelką,z klejem i po dłuższej analizie z masłem xD No i świetnie pasuje do imienia. Avatar- baaaaaaaardzo mi się podoba! Ale najlepszy był z tą dziewczyna co wcinała coś ze słoika :-D Podpis- jak mam coś pod tobą napisać to siedzę i się na niego gapię. Jest bezbłędny.
Simon Lewis (razem) - zarówno imię jak i nazwisko wydają mi się dosyć powszechne, ale w sumie to razem fajnie brzmią! I ogólnie mi się podobają. avatar - ładny, aczkolwiek poprzedni bardziej mi się podobał. podpis - super zdjęcie! Ale cytat mi się nie podoba :C
Nevaeh - co prawda zawsze mam dylemaciQ czy to jest Nevaeh czy Naveah, ale poza tym jest zacnie, ładnie brzmi, milusio się skraca i w ogóle! Campbell - NAOMI CAMPBELL he he! nie no, ładne, pasuje do imienia i ogólnie lubię je avatar - bardzo hardkorowy, niby taki zwyczajny a jednak Z PAZUREM (to dlatego, że ona ma kurtkę na gołe ciało hehehehe cwaniara) <3 ładniejszy niż tamten! podpis - podpis miaaaaaaażdży, wszystko bardzo niewąskie, szczególnie ta gąska
Holden- dziwne imie wolabym juz Harold a nie imie podobne do psiego żarcia ale nawet śmiesznie jest ok Edelweiss - nazwisko podobne do nazwy batona jak bylem w 4 klasie to sie wszkole takie sprzedawalo a to byly Milkiweje. I przypomina nazwe dobrej chekolady wedel. avek- całkiem fajny tylko fryz taki gejowski troche ale kazdy ma sfuj gustaw. podpis- całkiem git
Krystian - nie jest to szczyt kreatywności, ale może być >D Krokos - o nie, zdecydowanie mi się nie podoba! kojarzy mi się z kroczem krokusa XD avatar - kiepska jakość podpis - nic szczególnego, nie podoba mi się :C
Nevaeh - takie lekkie i przyjemne, miło mi je się wymawia *chyba, że wymawiam je źle, to już co innego...* i ogólnie, podoba mi się. Takie... delikatne, o! Campbell - samo nazwisko już mi nie przypadło do gustu. Może dlatego, że jest dość popularne i bardzo często trafiam na nie w książkach? Nie ważne. W połączeniu z imieniem brzmi bardzo spoczko, a to się tutaj liczy chyba najbardziej, więc najsik. Avatar - urocza, z pozoru niewinna blondynka. Hyhy, a jak się popatrzy dłużej, to widać że dziewka potrafi się nieźle zabawić! Bardziej podoba mi się niż Twój wcześniejszy, i chyba na ten moment sobie Ciebie z innym nie wyobrażam. Podpis - hardcorowa gęś miażdży wszystko A i odnośniki fajnie wyglądają.
Lauren - Podoba mi się ;-) Ciekawe i pasujące do postaci. Hm, i chyba tyle, co mogę na jego temat powiedzieć xd Mallory - Nie wiem czemu, ale według mnie nazwisko do imienia nie pasuje. Jest takie.. pospolite i nudne :C Avatar - Kocham goo! <333 Cudowne zdjęcie! Moim zdaniem avek najlepszy, jaki do tej pory miałaś. Podpis - Szału ni ma, ale cytat piękny
Katherine - jak już kiedyś mówiłam, ładne, lepsze od wersji z "C" i można je slicznie skrócić - Kath Butterline - maaaaasło heheh! ale oprócz tego brzmi jak Butterfly, więc mi się podoba, pasuje do imienia i tak dalej. avatar - podoba mi się! w sumie nie jakiś hardkorowy, ale pasuje do postaci i jest ładny podpis - łee, szkoda, że nie masz żadnej słit animacji :< cytat fajny, chociaż dałabym inną czcionkę i kolor, ale to tak baj de łej.
Julian podoba mi się z tego względu, że nie jest popularne i chyba nie ma na forum (?) drugiego Juliana. Dobrze jest, kiedy nie trzeba dodawać nazwiska,a od razu wiadomo o kogo chodzi. Generalnie nie podobają mi się nazwiska rozpoczynające się na Mc ale w tym połączeniu wygląda i brzmi dosyć ciekawie, także nie mogę powiedzieć o tym złego słowa. Żeby nie było aż tak słodko i przyjemnie muszę skrytykować twój avek. Nie wiem dlaczego, bo facet nie jest aż taki tragiczny (w innym wypadku nie został by modelem), ale patrzenie na jego zdjęcia z całą pewnością nie sprawia mi przyjemności. A nawet myślę, że nie dałabym rady patrzeć na niego bez przerwy dłużej niż dwadzieścia sekund. Ale podobno o gustach się nie dyskutuje. Za to podpis mi się podoba. Jak dla mnie jest bardzo prawdziwy i ma ładny kolorek xddd
Alexis - bardzo mi sie podoba, ladnie wyglada, brzmi i do tego cudownie sie komponuje z Alexem, hyhy. No i pasuje do postaci, a to chyba najwazniejsze :> Brooxter - jest takie hmm TWARDE, czy nie wiem jak to nazwac, ale jak najbardziej na plus kojarzy mi sie z krolikiem Buksem (Baksem? juz nie pamietam) av - ty niedobra, zmienilas, a tamten byl po prostu boski. ten jest ladny, dziewczyna of kors sliczna, ale stary bardziej chyba mi sie podobaaaal podpis - zacne zdjecie, zacne odnosniki, wszystko gra <3
Gilbert - Hm, ogólnie to imię pasujące do postaci. No i trzeba mieć łeb, żeby takie wymyślić Przynajmniej nie poszedłeś na prościznę i nie nazwałeś go Martin albo bógwiejakjeszcze :> Mi się podoba. Slone - Kojarzy mi się ze ślimakiem. Albo sianem. O, już wiem! Słony ślimak w sianie! No, ale przynajmniej pasuje do postaci xd Avatar - Doskonale odzwierciedla charakter Gilberta Podpis - Boże, świetny jest! Jeden z moich ulubionych na Cz.
to jest margaryna, nawet mam jej logo w podpisie :(
Ridge - cudowne, boskie, piekne, swietne po prostu, miazdzy wszystkie inne Johanson - nigdy nie wiem, czy tam jest Johanson czy Johnson :c ale tak czy siak brzmi fajnie! av - ojaaaaa sam fakt, ze jestem psycho fanka Zaca sprawia, ze ubostwiam wszystkie twoje avy!!! podpis - fajne, slit fociaszki i zacny cytacik, ale ja zadam jakiegos boskiego gifa :(
Manuel - wielbię to imię. Zacne, pasuje do postaci i ach. Cud, miód i orzeszki <3 Rosado - komponuje się z imieniem i ogółem mówiąc jest fajne. Av - bu, pasuje do charakteru Manuelka, ale nie podoba mi się :( Tamte dwa poprzednie miałaś lepsze. Ale co na niego spojrzę to wybucham śmiechem, bo mina modela mnie rozwala Podpis - ach, cytat idealnie oddaje motto życiowe Manuelosława Ale brakuje mi tego obrazka z margaryny :< Ach, ach, no i super, że masz Jadzię w podpisie, bo och, no kocham ją!
Kathleen - mrrr... strasznie mi się podoba. Rozważałam nawet, żeby dać tak na imię mojej Elliott, ale noo... dwie Kathleen w jednym Hogwarcie to za dużo Gardner - Ogroodnik... zacna fucha. Ładnie współgra z imieniem, łatwo zapamiętać - jest git Avek - Uwielbiam, uwielbiam, uwielbiam. I to zdjęcie, i Natalie Portman. I więcej nic nie powiem, bo nie wie coo...właśnie zapełniam linijki, hłe, hłe. Podpis - Co do zdjęcia, to wróć do podpunktu o avku, a odnośniki wszystkie są. Gwiazdki bardzo zacne, pasują do kolorka.
Courtney - Średnio mi się podoba :< To znaczy... brzmi tak studencko i w ogóle, ale ogólnie w wymowie słychać takie wielkie EEEEEER, a to mi się kojarzy z jakimś fanatycznym Hiszpanem który podkreśla swój akcent xd
Anderson - Anderson, Andrew, Ananas, cośtamcośtam. Nazwisko o wiele lepsze od imienia, chociaż fajnie do niego pasuje. Nie, poprawka. Idealnie pasuje! I jakoś sobie nie wyobrażam dziewczyny z innym, hłe hłe
Avek - Bardzo bardzo zacny! Taki słitaśny. I te uszy, mwahahaha < 3
Podpis - Zawsze podobają mi się te animacje :albino: Odnośniki fajne, podobają mi się, ale dałabym je większą czcionką :<
fanatyczni Hiszpanie podkreslajacy swoj akcent sa superrrr
No ale do rzeczy. Katherine Butterline, jak juz wieeele razy wspominalam, brzmi ladnie i bardzo mi sie podoba, nawet jesli nie zaskakuje nie wiadomo jaka oryginalnoscia ^^ w ogole to idkad uslyszalam wersje Barbry Streisabd z tym imieniem, to zawsze nuce jak cie widze, bo to fajniacko brzmi avatar zacny, kazdy twoj podoba mi sie coraz bardziej hihi. podpis tez, te fociaszki sa naprawde mega!
O ile podoba mi się imię Julian, a jeszcze bardziej pieszczotliwe Julek to nazwisko mnie strasznie wkurza ;c poza tym z czymś mi się kojarzy, ale nie mogę sobie przypomnieć z czym :ave: Razem brzmi tak sobie, ale nie jest źle. Za to avatar kocham,kocham,kocham,kocham,kocham,kocham *.* cudowny jest Podpisik też fajny, szkoda, że go mało na animacji, ale to nie twoja wina
Hanna - Bo dobra Hania nie jest zła! Takie to kurcze zwyczajne, wręcz polskie i swojskie, a takie słitaśne i w ogóle. Mi pasuje <3 Glau - Niby pasuje do imienia, to fakt. Składa się na fajną całość, ja wiem. Ale samo w sobie jest ble. Avatar - Okropieństwo! xD ale takie cholender urokliwe i charakterne, że lubie to ^^ Podpis - jakiś taki kurcze... kiepsko z nim w porównaniu z resztą, niestety. Ale gorzej być mogło! Jakoś mi nie pasi i już