Autor | Wiadomość |
---|
C. szczególne : duże, błękitne oczy.
| |
| |
C. szczególne : azjatycka uroda, zawsze na nadgarstku ma bransoletkę z wiecznych fiołków i drugą czarno-żółtą z zawieszką borsuka
| Re: Borsucza Norka Sob 29 Lut - 21:59; | |
| Nie jest całkowicie bezalhokolowe, Weddie. Chociaż faktycznie nie ma zbyt wielu procent. I miło z twojej strony, Flora, ale nie musisz przerzucać się na bezalkoholowe dla mnie. Chociaż doceniam |
|
| |
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : Burza brązowych loków na głowie i uśmiech przyklejony do twarzy, tatuaż z runą algiz na lewej kostce
| Re: Borsucza Norka Nie 1 Mar - 12:38; | |
| Hejka! :3 Zawsze mam ochote na piwo kremowe! A z borsuczkami to już w ogóle! |
|
| |
C. szczególne : Ma na twarzy dwie gojące się blizny, resztę ukrywa pod ubraniami.
| Re: Borsucza Norka Pon 20 Kwi - 15:43; | |
| O boże Powiedzcie, że nic mnie nie ominęło A jak mnie coś ominęło to chce wiedzieć co Były już musicale? Ale kaszana jak przegapiłam :C W ogóle to nie jakoś teraz urodziny Nancy&Yuuko? Przepraszam, że przegapiłam |
|
| |
C. szczególne : Burza brązowych loków na głowie i uśmiech przyklejony do twarzy, tatuaż z runą algiz na lewej kostce
| Re: Borsucza Norka Wto 21 Kwi - 19:51; | |
| Słodka Helgo, Cein! Ty żyjesz! Wszystko w porządku? |
|
| |
C. szczególne : Ma na twarzy dwie gojące się blizny, resztę ukrywa pod ubraniami.
| |
| |
| |
| |
C. szczególne : piegi, egzotyczna uroda, lekko odstające uszy, flegmatyczny głos, powolne ruchy, ciepłe spojrzenie
| Re: Borsucza Norka Sob 25 Kwi - 21:25; | |
| h halo jak się to używa dlacxego te literki są takie małe ;_; |
|
| |
| Re: Borsucza Norka Sob 25 Kwi - 21:28; | |
| Pisz większymi to będą większe! Zrobiłaś już prace domową na OPCM ? |
|
| |
C. szczególne : piegi, egzotyczna uroda, lekko odstające uszy, flegmatyczny głos, powolne ruchy, ciepłe spojrzenie
| Re: Borsucza Norka Sob 25 Kwi - 21:32; | |
| Rozumiem, że pytasz, bo się martwisz, a nie dlatego, że chcesz żebym Ci pomogła... Albo to Ty chcesz mi pomóc :* |
|
| |
| |
| |
| Re: Borsucza Norka Sob 25 Kwi - 21:40; | |
| Jak najbardziej możesz mi z nią pomóc, moja droga :* Tym razem mnie nie urobisz na tę słodką buźkę... |
|
| |
| Re: Borsucza Norka Sob 25 Kwi - 21:45; | |
| Kiedy ja się nie znam na smokach Zapytałabym Gunnara, ale się na mnie obraził. Masz chociaż jakąś książkę pożyczyć..? P-LIIIS. |
|
| |
| |
| |
|