C. szczególne : wyjątkowo niski i zachrypnięty głos | tatuaż z runą algiz na wnętrzu lewego nadgarstka | na palcu prawej dłoni zawsze obrączka Bruhavena, a nad nią krwawy znak | blizny: na palcach i wierzchu lewej dłoni oraz jedna biegnąca w poprzek jej wnętrza, na łydce po ugryzieniu inferiusa, w okolicach zregenerowanego lewego ucha
sądziłam, że do tego czasu zaakceptujesz moje zaproszenie do znajomych, ale jak nie chcesz to trudno...
znaczy szkoda, bo fajnie się z tobą gadało no ale...
w każdym razie nie wiem czy wiesz od kruczych Swanseach, ale organizujemy imprezę w Felix Felicis z okazji naszego zwycięstwa w meczu. Chciałabyś może wpaść?
C. szczególne : obecnie różowe włosy, bransoletki, pierścionki, drobny tatuaż na nadgarstku przedstawiający małą gitarę i na paluszkach gwiazdki i serduszka.
Jebie mi się ten wizbook, kurwa za duże przeciążenia.
No jacha, że chce wpaść.
Gdzie robicie tą imprezę i o której...??
Violetta Strauss
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 168cm
C. szczególne : wyjątkowo niski i zachrypnięty głos | tatuaż z runą algiz na wnętrzu lewego nadgarstka | na palcu prawej dłoni zawsze obrączka Bruhavena, a nad nią krwawy znak | blizny: na palcach i wierzchu lewej dłoni oraz jedna biegnąca w poprzek jej wnętrza, na łydce po ugryzieniu inferiusa, w okolicach zregenerowanego lewego ucha