Autor Wiadomość Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : zawadiacki uśmiech, podczas którego jego prawa brew zawsze unosi się nieco wyżej niż lewa; dołeczki w policzkach
Matthew & Pazuzu Pon 27 Sty 2020 - 20:27; Matthew Gallagher usunął wiadomość.
Hej!
Spotkanie na spaghetti aktualne?
Może obejrzymy jakiś film?
Ostatnio zmieniony przez Matthew C. Gallagher dnia Wto 28 Sty 2020 - 0:55, w całości zmieniany 1 raz
C. szczególne : Wężowa blizna :brew:
Re: Matthew & Pazuzu Pon 27 Sty 2020 - 21:04; Co to ma być za usuwanie?
Aktualne. Przyniosę wino
Masz już na mieszkaniu odpowiednie kieliszki czy Ci kupić?
Zależy jaki film masz do zaproponowania ;)
Rok Nauki : III studencki
C. szczególne : zawadiacki uśmiech, podczas którego jego prawa brew zawsze unosi się nieco wyżej niż lewa; dołeczki w policzkach
Re: Matthew & Pazuzu Pon 27 Sty 2020 - 21:16; Literówka.
Powiem Ci czy mam, jak powiesz jakie wino ;)
Może jakiś sensacyjny albo kryminał?
Btw mogę mówić na Ciebie Zazu?
Re: Matthew & Pazuzu Pon 27 Sty 2020 - 21:55; I jeszcze kłamiesz. Nieładnie, Gallagher.
...no a niby jakie wino mógłbym przynieść do spaghetti bolognese?
Przecież nie wymagam od Ciebie żebyś miał konkretny kieliszek w zależności od typu czerwonego wina. Jakikolwiek do czerwonego się nada
Kryminał. Zdam się na Twój gust
Możesz, ale wolę jak mówisz do mnie Pazuzu
Spójrz w lustrze jak układają się Twoje usta, gdy wymawiasz moje pełne imię
Re: Matthew & Pazuzu Pon 27 Sty 2020 - 22:54; Skąd wiesz, że kłamię?
O, czyli czerwone, spoko! Sorry, nie znam się na winach.
Szkoda...
Zazu dobrze mi się kojarzy...
Btw myślisz o moich ustach?
Re: Matthew & Pazuzu Pon 27 Sty 2020 - 23:50; Czyli przyznajesz się, że kłamiesz?
"spoko - mam odpowiednie kieliszki" czy "spoko - kup"?
Mógłbym zapytać z czym Ci się kojarzy, ale mam dziwne wrażenie, że mi się to nie spodoba i wtedy zabronię Ci tak mówić. Dla Twojego szczęścia więc udam, że tego nie przeczytałem
Zdarza mi się
Re: Matthew & Pazuzu Pon 27 Sty 2020 - 23:55; Czy ja powiedziałem, że się przyznaję?
Mam. Chyba. Tak myślę.
I tak Ci powiem!
Zazu to imię postaci z takiej bajki... znaczy się filmu animowanego, który oglądałem za dzieciaka. Ale naprawdę jest świetny. Mugole się nim strasznie jarają i chyba nawet jest w top 100 światowych filmów? W każdym razie to był mój ulubiony film. Oglądałem go nieraz z mamą, a nieraz tym wujem, o którym Ci opowiadałem. Powinieneś go kiedyś zobaczyć.
Ja też nieraz myślę o Twoich... Szkoda, że Cię tu nie ma ;)
Re: Matthew & Pazuzu Wto 28 Sty 2020 - 0:06; YY czekaj... znajdę jakieś zdjęcie.
zdjęcie
Tak to wygląda, że no... nie przedstawia realistycznych postaci. Nie ludzi, to taka bajka. Najpierw rysowana na papierze, a potem przenoszona dopiero na ekran jako film.
Eh, nie wiem czy to dobrze wytłumaczyłem. Ale tym bardziej musisz to zobaczyć!
A co oznaczają te trzy kropki?
Re: Matthew & Pazuzu Wto 28 Sty 2020 - 0:17; Mhm, lwiątko tratowane przez stado bydła. Te bajki mugoli to zawsze takie wesołe?
Rozumiem koncept, ale nie umiem sobie tego wyobrazić. Możesz mi kiedyś pokazać
Ale nie sądzę by jakiekolwiek filmy miałyby być lepsze od teatru, nawet te animowane
A trzy kropki oznaczają, że nie wiesz kiedy się zamknąć
Ale to też ma jakiś urok
Tylko nie dziw się potem, że reaguję nerwowo
Re: Matthew & Pazuzu Wto 28 Sty 2020 - 0:20; O nie, nie. Teatr jest świetny, ale nie ma co porównywać z filmem. To zupełnie coś innego. I to, i to można równie intensywnie przeżywać.
Obejrzymy któregoś wieczoru razem, ok?
Po co chcesz mnie zamykać? Wprowadzam pierwiastek radości i czułości do Twojego życia. Doceń to.
No chyba że chcesz mi zamknąć buzię swoimi ustami... wtedy możesz nawet reagować nerwowo.
Re: Matthew & Pazuzu Wto 28 Sty 2020 - 0:27; Matthew C. Gallagher napisał: O nie, nie. Teatr jest świetny, ale nie ma co porównywać z filmem. To zupełnie coś innego. I to, i to można równie intensywnie przeżywać.
Obejrzymy któregoś wieczoru razem, ok?
Po co chcesz mnie zamykać? Wprowadzam pierwiastek radości i czułości do Twojego życia. Doceń to.
No chyba że chcesz mi zamknąć buzię swoimi ustami... wtedy możesz nawet reagować nerwowo.
✓ Wyświetlono pon 21:47
Re: Matthew & Pazuzu Wto 28 Sty 2020 - 0:37; Mogę i to zrobię
A Ty dasz się w spokoju zignorować
Jutro Ci to wynagrodzę
Re: Matthew & Pazuzu Wto 28 Sty 2020 - 0:40; Jak wynagrodzisz? ;>
Wiesz, podobno nie powinno się kupować kuguchara w worku.
Re: Matthew & Pazuzu Wto 28 Sty 2020 - 0:42; Matthew C. Gallagher napisał: Jak wynagrodzisz? ;>
Wiesz, podobno nie powinno się kupować kuguchara w worku.
✓ Wyświetlono pon 21:54
Re: Matthew & Pazuzu Wto 11 Lut 2020 - 23:29; 14 lutego 2020 roku: Przyjdź do mnie koło 18. Pilna sprawa.
Pokój nr 12.