Autor Wiadomość Flora&Lennox Sro Lis 20 2019, 21:51; Chodzisz w chmurach
Wołałem Cię...
C. szczególne : duże, błękitne oczy.
Re: Flora&Lennox Sro Lis 20 2019, 21:55; To dlatego, że gdy ja Ciebie szukałam, to nie mogłam znaleźć. Wydawało mi się, że się przesłyszałam.
Wszystko w porządku?
Re: Flora&Lennox Sro Lis 20 2019, 21:58; Nie powinnaś mnie szukać
Dlaczego mnie szukałaś?
Naprawdę o to mnie pytasz, nie widząc mnie od tak dawna? Lepiej wykorzystaj tę okazję
Re: Flora&Lennox Sro Lis 20 2019, 22:12; wiem, nie powinnam. A jednak chciałam Cię zobaczyć. Żeby podziękować oczywiście! Upiec Ci coś.
A dlaczego Ty mnie wolałeś?
Właśnie dlatego o to pytam!
Re: Flora&Lennox Sro Lis 20 2019, 22:17; Dlaczego uważasz, że nie powinnaś? I... Oczywiście, żeby mi coś upiec. Nie znoszę tego słowa.
Dla zabawy.
Chodziło o to, abyś inaczej wykorzystała swoje jedno pytanie.
Re: Flora&Lennox Sro Lis 20 2019, 22:28; Co jest w nim złego? Przecież lubisz łakocie.
Nie mogę Ci powiedzieć dlaczego, wybacz Lennox. Mhm, zabawa.
mogę zapytać o co chcę i odpowiesz?
Re: Flora&Lennox Sro Lis 20 2019, 22:30; Nie o ciasto
Słowo "dziękuje" nie istnieje w moim słowniku
Jeżeli odpowiesz na moje pytanie, ja odpowiem na Twoje. Brzmi sprawiedliwie?
Re: Flora&Lennox Sro Lis 20 2019, 22:32; To musisz kupić nowy słownik, koniecznie. Jakie chcesz ciasto? (to nie moje pytanie)
Okej. Brzmi sprawiedliwie. Możemy tak zrobić.
Ostatnio zmieniony przez Flora J. Martell dnia Sro Lis 20 2019, 22:38, w całości zmieniany 1 raz
Re: Flora&Lennox Sro Lis 20 2019, 22:40; Nie powinnam Cię szukać, bo to nie sprowadzi na mnie niczego dobrego..
Kiedy się spotkamy, żebym mogła dać Ci słodycze?
Re: Flora&Lennox Sro Lis 20 2019, 22:42; Jeszcze bardziej przerażające jest to, że całkowicie zdajesz sobie z tego sprawę.
Możesz nawet w tym momencie mnie znaleźć.
Re: Flora&Lennox Sro Lis 20 2019, 22:46; Tak, mnie też to przeraża. A jednak, nadal w to brnę.
najprędzej jutro, bo nie zdążę tak szybko Ci upiec. Poza tym, jak to znaleźć? Czy Ty zdajesz sobie sprawę, jak Hogwart jest wielki, a ja mam małe stopy i niezbyt długie nogi?
Re: Flora&Lennox Sro Lis 20 2019, 22:49; Widziałaś mnie raptem dwa razy. Nie mów, że to Ci wystarczyło.
Zwiń coś z kuchni... Dam Ci fory i pozwolę znaleźć się szybciej.
Re: Flora&Lennox Sro Lis 20 2019, 23:16; wystarczyło do czego?
nie, chce sama coś zrobić. Jeśli chcesz, możesz do mnie dołączyć, bo zapach z kuchni i tak pewnie Cię ściągnie do niej :)
Re: Flora&Lennox Sro Lis 20 2019, 23:21; Do tego.
Wiesz, że przyjdę tam tylko dla jedzenia?
Re: Flora&Lennox Sro Lis 20 2019, 23:25; wciąż nie rozumiem, o czym myślisz i do czego mi wystarczyło.. Naprawdę, jesteś chodzącym niedopowiedzeniem.
Oczywiście, że tak. Przecież nie dla mnie.
Re: Flora&Lennox Sro Lis 20 2019, 23:27; Bo sie zawstydzę.
Słabo się cenisz Flo. Aa, chcę nadzienie. Dużo nadzienia.
Re: Flora&Lennox Sro Lis 20 2019, 23:30; Nie jestem pewna, czy akurat Ty wiesz, jak się zawstydzić. Nie chcę mi się wierzyć w istnienie Twojej uroczej strony. ^^
jaki smak? Stwierdzam tylko fakty. Flo? Weszliśmy chyba na nowy etap znajomości.
Re: Flora&Lennox Sro Lis 20 2019, 23:35; Kiedyś może dożyjesz momentu, w którym moje poliki przyprószy róż godny dziewicy.
Nieistotne jaki. Dobrze Martell.
Re: Flora&Lennox Czw Lis 21 2019, 18:00; Wybacz, usnęłam..
Nie chce mi się wierzyć, że tego doczekam. Oho, teraz zrobiliśmy dwa kroki wstecz, Zakrzewski?