Autor | Wiadomość |
---|
C. szczególne : Niewielkie blizny łobuza weterana, dość często ma ślady farby na dłoniach. Na lewej dłoni nosi prostą i cienką złotą obrączkę.
| Re: Dina i Cassius Sro 8 Sty 2020 - 22:15; | |
| Miałem nadzieję, że ty masz. Może na jednorazowe występy wpuszczą mnie ze zniżką. Jak myślisz? Zaraz będę. |
|
| |
Dodatkowo : Pół wila, prefekt
| |
| |
C. szczególne : Niewielkie blizny łobuza weterana, dość często ma ślady farby na dłoniach. Na lewej dłoni nosi prostą i cienką złotą obrączkę.
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| |
| Re: Dina i Cassius Nie 23 Lut 2020 - 14:10; | |
| Myślę, żeby pójść morsować Ale w sumie mogę nie iść Co robisz? |
|
| |
| Re: Dina i Cassius Nie 23 Lut 2020 - 14:15; | |
| Co jest w tym fajnego? Pytam poważnie Grzeje tyłek w saunie. Eliksiry wreszcie zaczęły działać i nie czuję się jak gówno. |
|
| |
| Re: Dina i Cassius Nie 23 Lut 2020 - 14:22; | |
| Nie wiem, nigdy nie morsowałam, chciałam spróbować. Ciesze się, że czujesz się lepiej Chcesz się potem wybrać do centrum? Jeśli masz siły Jak nie to... coś Ci przynieść? Chce kupić jakieś pamiątki |
|
| |
| |
| |
| |
| |
| Re: Dina i Cassius Nie 23 Lut 2020 - 21:36; | |
| Cassius Cass? Cassius, jesteś? Gdzie jesteś? Muszę natychmiast wracać do Hogsmeade Prosze, pojedź ze mną
Ostatnio zmieniony przez Dina Harlow dnia Nie 23 Lut 2020 - 22:29, w całości zmieniany 1 raz |
|
| |
| |
| |
| Re: Dina i Cassius Nie 23 Lut 2020 - 21:40; | |
| Tak Spotkajmy się w centrum Wszystko CI powiem na miejscu |
|
| |
| Re: Dina i Cassius Sob 21 Mar 2020 - 21:27; | |
| Cass? Masz chwilę? Robie naleśniki i mam jakiś taki dzień z dupy |
|
| |
| Re: Dina i Cassius Sob 21 Mar 2020 - 21:49; | |
| dla ciebie zawsze
w sumie to mam super, akurat nie jadłem śniadania. Kupić coś po drodze? |
|
| |
| Re: Dina i Cassius Sob 21 Mar 2020 - 21:52; | |
| Butelkę wina. Albo dwie...
Jak Ci mija dzień? Oglądałam na wizzbooku film o tym jak przewracać naleśniki w powietrzu Wyobraź sobie, że nie udało mi się jeszcze ani razu |
|
| |
| Re: Dina i Cassius Sob 21 Mar 2020 - 22:09; | |
| Tak z rana? Podoba mi się twój sposób myślenia. Chujowo. Próbuję ograniczyć palenie. Lol, nie marnuj jedzenia. Zaczekaj aż stanę pod patelnią z talerzem. |
|
| |
| Re: Dina i Cassius Sob 21 Mar 2020 - 22:11; | |
| Nie spałam od wczoraj, więc jakby... to nie jest rano Prawda? No to postaram się dziś nie wkurwiać, żeby Ci sie nie zachciało zaraz całej paczki kopcić. Nie bądź taki chytry..! ... podrzucam je nad talerzem |
|
| |
| Re: Dina i Cassius Sob 21 Mar 2020 - 22:29; | |
| czemu nie spałaś? przecież cię ze mną nie było... fenk ju from de mołtajn pewnie i tak nie poskutkuje. dzisiaj udało mi się ominąć jednego i to tylko dlatego, że wciągnąłem się w szkic. nie jestem chrytry. jestem głodny |
|
| |
| Re: Dina i Cassius Sob 21 Mar 2020 - 23:05; | |
| Nie wiem Może właśnie dlatego... Czekaj Ktoś dzwoni do drzwi :/ jak to Ty to masz w czape |
|
| |
| Re: Dina i Cassius Sob 21 Mar 2020 - 23:51; | |
| dzisiaj śpisz ze mną. nie ja. Dopiero idę po wino. kto to? |
|
| |
| Re: Dina i Cassius Nie 22 Mar 2020 - 20:31; | |
| harlow nie mogę znaleźć wina złapałem świstoklik do Francji, będę za godzinę |
|
| |
| Re: Dina i Cassius Czw 16 Kwi 2020 - 20:35; | |
| rozmawiałam z Twoją kuzynką myślałam, że nie wiem, że że będę umiała się z nią dogadać *parę skreślonych słów* starałam się, naprawdę zależy mi na Tobie *znów kilka skreślonych słów* zależy mi na Tobie, chcę być blisko ludzi na ktorych Tobie zależy nie jestem w tym najlepsza, ale starałam się *i jeszcze jakieś wykreślone wersy* no ale chyba się nie dogadamy chciałam, żebyś o tym wiedział |
|
| |
| |
| |
| Re: Dina i Cassius Pon 20 Kwi 2020 - 19:46; | |
| elaine nie wiem co się stało podejrzewam, że coś zjebałam chciałam dobrze wyszło jak zwykle pytała mnie co u Ciebie myślałam, że mamy taki moment, wiesz? taki jakby no nie wiem, bliższy babski bonding czy coś to kretyńskie, nie wiem czemu przyszło mi do głowy w ogóle próbować włosy zmieniły jej kolor i poszła sobie praktycznie bez pożegnania pójdziemy gdzieś? nie chce o tym myśleć... |
|
| |
| |
| |
|