Zabawa polega na rozpoznaniu postaci po wklejonej ciekawostce. Parę zasad: 1. Ciekawostki powinny być z kart postaci postaci aktywnych i z przydzieloną już rangą. 2. Nie zgadujemy własnych postaci 3. Staramy się wklejać charakterystyczne ciekawostki a nie takie, które często się powtarzają np. "mam kota". 4. Po odgadnięciu postaci wklejamy od razu kolejną ciekawostkę.
:face: :face: :face:
Zaczynamy!
Mimo braku marzeń, jedynym czego by chciał, a nie ma na to bezpośredniego wpływu, jest seks z murzynką i azjatką w jednym czasie.
Autor
Wiadomość
Marla O'Donnell
Czystość Krwi : 25%
Wzrost : 168 cm
C. szczególne : szeroki uśmiech, koścista sylwetka, bardzo ekspresyjny sposób bycia, irlandzki akcent, często wplata kolorowe apaszki we włosy
To chyba źle, że najpierw pomyślałam o Viro... Veronica!
Mimo, iż dobrze lata na miotle, boi się otwartych przestrzeni na wysokości. Brak jakiegokolwiek ogrodzenia skutkuje tym, że zaczyna mu/jej się kręcić w głowie i jest mu/jej słabo.
Hariel Whitelight
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 184
C. szczególne : podobny do Camaela, wręcz myląco gdyby nie oczy i pieprzyk nad górną wargą | pachnie perfumami z nutą sosny | nosi super buty, które tworzą za nim kwiatkowy korowód | zawsze ma kolorowe okularki na nosie
C. szczególne : miodowe końcówki włosów, blada twarz, blizna na prawym przedramieniu po szponach sokoła, blizny na lewej dłoni i ręce po kugucharze, nosi mugolskie ciuchy
Odświeżmy może tę grę! Po 2 latach niestety obawiam się, że ciekawostka może być o postaci nieaktywnej, także pozwolę sobie wrzucić inną:
Boi się balonów. Jeśli tylko gdzieś w pobliżu jakieś się znajdują, a już zwłaszcza mocno napompowane, widocznie się spina i nerwowo zerka w ich stronę, jakby w każdej chwili miały pęknąć.
Morgan A. Davies
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 10%
Wzrost : 162
C. szczególne : skórzany plecak, nieodłączne bransoletki
★ Rodzice chcieli bym nauczył się dobrze języków, jak całe moje rodzeństwo, ale nie mam do tego talentu. W końcu dla draki szkolę się wybitnie w trollańskim.
Ricky McGill
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 188
C. szczególne : irlandzki akcent | zapach błękitnych gryfów
Pod pewnymi względami - typowy zły chłopiec. Nie ma co ukrywać, że to może imponować dziewczynom, a on z przyjemnością posyła im swoje anielskie uśmiechy i mruga znad wypalanych papierosów.