Autor Wiadomość Re: Marudnik Czw 26 Cze - 21:34; jutro wyniki matur, umieram. nie pójdę po to.
C. szczególne : Wysoki wzrost, blizny: trzy linie oplatające jego prawą dłoń
Dodatkowo : Wężoustość, legilimencja i oklumencja
Re: Marudnik Pią 4 Lip - 12:21; Jebać białe słomki Jebać balkony Jebać dwie maszyny Obozy pracy są złe 3
Re: Marudnik Sob 5 Lip - 3:40; Ja pierdolę, czemu ona normalnie porozmawiać nie umie, jeszcze się dziwi że się wkurwiam, co za tchórz jebany XDDD
Re: Marudnik Sob 5 Lip - 10:39; Pisać postów mi się totalnie nie chce :C
Re: Marudnik Sob 5 Lip - 12:09; boze, umieram, chce na openera jeszcze raz, gdzie mgmt, gdzie mój ben, halo, placze :""""(
Re: Marudnik Sob 5 Lip - 12:39; Rodzice to są jednak stuknięci. Ciekawe kto jest bardziej dojrzały w tym momencie ;')
Re: Marudnik Sob 5 Lip - 16:28; Ja pierdolę, czemu nie potrafią zrobić tak, żeby każdemu coś odpowiadało. Ściszcie to, do kurwy, idioci jebani
Dodatkowo : zestaw płyt dziwkarskiego rapu
Re: Marudnik Sob 5 Lip - 17:40; Nie lubię gdy ktoś kłamie... Jest mi wtedy bardzo przykro. CHLIPCHLIPCHLIP :C
Re: Marudnik Sob 5 Lip - 19:38; jest mi tak strasznie smutno
ale tak inaczej
boze, chce plakac
ide spac, dobranoc
Dodatkowo : najmłodsza Blythe, klon Psyche
Dodatkowo : zaklęcia bezróżdżkowe, opiekun Gryffindoru
Re: Marudnik Sro 9 Lip - 10:56; Zamknij drzwi w pokoju, żeby mieć spokój przez minutę - nie zdążysz mieć spokoju przez minutę, bo wszyscy przyjdą
a miał być spokój nananananan :sasasasa:
Dodatkowo : jasnowidzenie
Re: Marudnik Sro 9 Lip - 11:23; Kot zrobił kupkę i się do mnie przytula :C
Re: Marudnik Sro 9 Lip - 13:37; Jak mnie władują do pudła za morderstwo, to chociaż zeznawajcie na moją korzyść...
Re: Marudnik Pią 11 Lip - 9:06; gorzej i gorzej i gorzej jest jakiś limit pogarszania się?
Re: Marudnik Pią 11 Lip - 9:43; Zawsze może Ci ktoś dojebać tekstem, że jedziesz na jebane 7 dni przestawiać płot :lubie: :lubie: :lubie: PS. Który jest w chuja ciężki! PS2. A później zapierdalać do drugich dziadków żeby po marudzili jaka to ty jesteś bezużyteczna! Ohohoho, super!
Re: Marudnik Pią 11 Lip - 10:26; Amadeus Louis Lachad napisał: Sfinks, 3 zadanie, będę płakał, jak wyjdą piątki albo dwójki ;__________;
Mistrz Gry napisał: 2, 6
Amadeus Louis Lachad napisał: no, masz ci los, kostki mnie nie lubią... ale mam w kuferku fajnom liczbę z eliksirów (15), więc przerzucam sobie pierwszą kostkę, jak będzie 5, to idę się zabić
Mistrz Gry napisał: 5 :trollface:
Amadeus Louis Lachad napisał: no dobra, mistrzuniu, to teraz przynajmniej wylosuj nieparzystą, błagam, nie każ mi umierać
Mistrz Gry napisał: 2 :domowysmok:
JAJEBIX :sasasasa:
Re: Marudnik Pon 14 Lip - 12:16; pozdrawiam z piekła, ponad 8 godzin w pociągu w takim upale... by jutro jechać jakieś 12 w samochodzie
trudne życie podróżnika, ale mogę kartki przywieźć!
Re: Marudnik Wto 15 Lip - 20:00; Napisał, że "mogę wykasować jego numer" :c
Dodatkowo : zaklęcia bezróżdżkowe, opiekun Gryffindoru
Re: Marudnik Pią 18 Lip - 13:06; Jezu, nienawidzę presji. Nie chcę teraz. Nie mam za co. Nie wiem ile będę tam robić. Muszę oddać, nie wiem ile zostanie. Nienawidzę pośpiechu. Chrzanić yolo. ...
Re: Marudnik Pon 21 Lip - 23:10; wszysto sie zawala doslownie wszysrko kurwa
Re: Marudnik Wto 22 Lip - 9:35; ze mną można tylko pójść na wrzosowisko i zapomnieć wszystko