kot nasikał mi na podłogę kolejny raz. znowu kolejne próby usuwania tego zapachu. wrrr. + rozwaliła się półka z naczyniami. ot tak się osunęła i było trochę szkód w postaci potłuczonych talerzyków, kieliszków itd. love it. sprzątałam chyba z godzinę. uwielbiam ten dzień.
Archibald Blythe
Czystość Krwi : 50%
Dodatkowo : zaklęcia bezróżdżkowe, opiekun Gryffindoru
Ktoś w końcu mnie rozumie! Czas wpada do jakiejś czarne dziury, tak bardzo go brak. Niedługo postawie mu tabliczkę na cmentarzu. Ale... Musze być dobrej myśli...
Clement Appius Wellington
Czystość Krwi : 75%
Dodatkowo : teleportacja, animagia (szary niedźwiedź)
Pozdrawiam kolejki u weterynarza. Czekanie 3 godziny na zdjęcie czterech szwów. Gorące pozdrowienia też dla zmian nocnych i do chodzenia na 8 do szkoły. Będę pobijała swój rekord ilości godzin nieprzespanych <3
chyba się zabiję jak się nie uda, a wiem że się nie uda. co robić, żeby się udalo, skoro się nie uda. noszkurwa. dlaczego to jest takie trudne, dlaczego to nie jest łatwe. dlaczego smutna muzyka jest smutna. dlaczego takiej lubię słuchać w nocy. dlaczego tyle ludzi do mnie pisze. po co oni piszą. zła, głodna, zła. bardziej zła niż głodna. nie uda się, i to jest najsmutniejsze. przykro trochę.
nienawidzę egzaminów ustnych, nie lubię rozmawiać z profesorami i nie widzę w tym najmniejszego sensu, aby pokazywał mi, jaką niewiedzę według niego reprezentuje. szlag, denerwuje się!