Ma pan rację, panie doktorze. Jak to dobrze, że jest pan taki staromodny. To bardzo mądre - nie zakładać gipsu, gdy jest potrzebny. Dwa dni w domu załatwią sprawę. Dziękuję, panie doktorze. To ja się przebiegnę, co?
Callisto Marquett
Dodatkowo : opiekun Slytherinu, legilimencja, oklumencja
Jestem głodna. ._. I chyba chora. Chyba na głowę też. Nie zamówię kolejnej pizzy, bo zgrubnę, a poza tym i tak musiałabym wstać, żeby ją odebrać. Ujebałam rok studiów i tak, oczywiście, że chcę teraz płacić pół tysiąca za możliwość powtarzania ich przez następny rok, bo czemu nie? Tylko ich, żeby było jasne. Po co mi iść na trzeci rok... Przecież mam czas. :/ Przemilczmy już bycie do kompletu idiotką, która bez sensu kłóci się z ludźmi, na których jej zależy. Mówiłam już, że jestem głodna? ._.
Nienawidzę egzaminów, których nie da się zdać. Zmarnowane trzy dni. Ale może jednak zdam. Dzieci takie upiorne. Jutro dwa egzaminy. I dużo, dużo grzańca.
jakbym nie była masochistką, to by mi ta pierwsza i ostatnia trójka z fizyki koło dupy przeszła. ale nie, uczenie się z gorączką materiału z czternastu lekcji na ostatnią chwilę zawsze na propsie.