8 - ładny, nie jest przekombinowany, ale jak dla mnie jednak tekst jest dość mało czytelny... cieniutkie te literki
Percival d'Este
Rok Nauki : II studencki
Czystość Krwi : 0%
Wzrost : 203cm
C. szczególne : Piegi, tatuaże na całym ciele, kolczyki. Chorobliwie biała cera. Krzyż Dilys na łańcuszku na szyi. Szmaragdowa blizna na dłoni, która jawi się zielonkawym świetle przy ludziach z genetyką, blizna na nodze po złamaniu.
bardzo bardzo estetyczny i ten złoty motyw jest totalnym koksem, dycha ode mnie cytat to trochę nostalgia, nie bardzo lubię tę nutkę, ale jak włączyłem to dodało mi do kolejki soundtrack z Cowboy Bebop, więc minusika za to nie ma
Hope U. Griffin
Rok Nauki : I studencki
Czystość Krwi : 0%
Wzrost : 165 cm
C. szczególne : Piegi na twarzy i ciele. Kilka blizn po szponach na ramionach i jedna na skroni, skrupulatnie zakrywana włosami.
Ma idealnie dobrane kolory, cytat to klasyka, Hope jest przecudna jedno co, to może bym napis jednak przesunęła troszkę niżej, żeby nie nachodził na gify, bo chwilami odrobinkę znika, ale ogólnie podpis jest super! 9.5
Cashmere A. Swansea
Czystość Krwi : 75%
Wzrost : 1.88 m
C. szczególne : niebieskie, sektorowa heterochronia w lewym oku | magiczny tatuaż motyla, który wylatuje z kokonu na lewym pośladku | ubrania przesiąknięte są wonią krwawego ziela
9 - podobają mi się gify i napisy i chyba zawyżam ocenę, kiedy widzę Twoją mordkę. XD Bo zastanawiam się te gify to jakieś niebo? Plamy? Kosmos? Kawa się wylała? Z tym ostatnim żartuje. XD Kawa w kosmosie hmm...
A MÓJ PODPIS - WIELBCIE MNIE! PATRZCIE JAKIE CUDO SE ZROBIŁEM. MISZCZ JESTEM!
Hm, gify fajne, ale chyba trochę za duże dla mnie. Myśle że idealnie by było, jakby były tak szerokie jak napis. No i do tej kreski na górze, zwłaszcza dłuższej niż i tak duże gify, nie jestem przekonana. Daje 6,5 bo kolorystyka, cytat i gify są okej, tylko te wielkości trochę psują odbiór.
Murphy M. Murray
Wzrost : 173
C. szczególne : często chodzi po szkole z rogami lub ogonem, a w chwilach wzmożonych emocji włosy zawsze informują o tym otoczenie swoim kolorem; blizna po ranie ciętej na lewym boku na wysokości pępka
Uwielbiam co prawda chyba bym dobrała kolorki pod rangę albo avatar, mam na myśli ten duży napis, ale tak też jest bosko, no i ten gif jest boski, ta scena zawsze już będzie mi się kojarzyć z Murphym :D 10
Absolutnie kocham ten podpis, zwłaszcza kolory. Może jedynie odległości między napisami wydają mi się trochę duże, ale przez te piękne kolory nie mogę nawet za to odjąć, więc i tak 10
Ruby Maguire
Rok Nauki : III studencki
Czystość Krwi : 50%
Wzrost : 160
C. szczególne : golden retriever energy | irlandzki akcent | duże oczy | zapach cytrusów
podoba mi się! podobają mi się kolory i ten gif jest bardzo uroczy, taka niewinna Emka chociaż kojarzy mi się z takim klimatem celtyckiej nocy trochę - 10/10
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 183
C. szczególne : gardłowy głos, zbielałe prawe oko, blizna po oparzeniu na prawej części twarzy, tatuaże na przedramionach, mniej widoczne - uwydatnione żyły i papierowa skóra - wszystko mniej rzucające się w oczy przez wili urok
Podoba mi się minimalizm, spójna stylistyka i czytelność, ale wydaje się taki hmmm, trochę luzacki, a trochę niedbały, a to nie mój gust + gif taki "powszechny", mimo, że wiza masz bardzo wyjątkowego, ale za to fajnie gra kolorystycznie, więc ostatecznie mocne 8
Vinícius Marlow
Wzrost : 170,5 cm
C. szczególne : krzywy zgryz, dużo pieprzyków, w tym nad górną wargą. Tatuaż na karku, kolczyk w lewym uchu, spora blizna w prawej pachwinie. Na jego ramieniu zwykle siedzi elficzka
Robi mi niezwykle przyjemnie w oczy. Jest w nim taka harmonia, podoba mi się, że jest taki nieduży, kolory są pięknie dobrane, a kształt oryginalny. 10!
Leonardo O. Vin-Eurico
Wzrost : Ok. 222cm
C. szczególne : Wzrost; blizny na udzie i łopatce; umięśniony
8! Puchoński, i like it... ale coś mi nie do końca pasuje w tym napisie "Home", w sensie chyba bym czcionkę trochę inną dała. Albo gdyby go przesunąć na środek? Wydaje mi się bardzo mięciutki i okrągły, a dałabym chyba troszku kontrast, bo górne rogi są już okrągłe
Alexander D. Voralberg
Wzrost : 198
C. szczególne : wysoki i wychudzony | blady | blizny wokół ust i na twarzy | nienaturalnie białe oczy i mogące wywołać niepokój spojrzenie
Idę robić gorącą czekoladę, just sayin, a na serio to ten font mi się trochę gryzie a obrazki mogłyby być kolorystycznie troszke lepiej do avatara ale możliwe, że to wina mojej przeglądarki więc daje mocne 9
Nathaniel Bloodworth
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 190 cm
C. szczególne : Lewa ręka: pochłaniacz magii, sygnet rodu | prawa ręka: od łokcia w dół pokryta paskudnymi bliznami, runiczne tatuaże na ramieniu | blizna pod łopatką
Wiem dużo o złych magicznych wyborach, 10 za rel XD Tak poważnie to ładnie jest, harmonijnie, nie ma się do czego przyczepić za bardzo, poza tym, że chciałabym zobaczyć coś innego w końcu u Ciebie!
Alexander D. Voralberg
C. szczególne : wysoki i wychudzony | blady | blizny wokół ust i na twarzy | nienaturalnie białe oczy i mogące wywołać niepokój spojrzenie
prześliczny gif, akuratny (bardzo Jinowy XD) cytacik, świetnie komponuje się z avkiem. W prostocie siła, 10 <3
Nathaniel Bloodworth
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 190 cm
C. szczególne : Lewa ręka: pochłaniacz magii, sygnet rodu | prawa ręka: od łokcia w dół pokryta paskudnymi bliznami, runiczne tatuaże na ramieniu | blizna pod łopatką
Dałabym cieńszą ramkę i ten tekst na szerokość obrazka i wtedy byłoby naprawdę bardzo fajnie (może tekst powinien być na górze, skoro obrazek zwęża się ku dołowi?)! O i może ten żółty bym dała na kolor Puchonów, to wtedy super pasowałby do rangi ale to tylko takie moje rady Daję 7.5, ma super wiosenny vibe.
Alexander D. Voralberg
Ty weź się zde- a, to profil Natha. Nie no pasuje bosko. 1p/10
Harmony Seaver
Rok Nauki : VII
Wzrost : 156 cm
C. szczególne : Wiecznie obecny, promienny uśmiech (SeaverSmile™). Często chodzi z łyżwami przewieszonymi przez ramię. Bransoletka z charmsami. Tatuaż na lewym przedramieniu - fiolka zamknięta zwojem, z którego wypływa syrenka, otoczona falami. Blizna w kształcie kluczy nad sercem.
Śliczne, proste, krukońskie. Wiosenne ale nie zgubiła "Alexa". Bardzo mi się też podoba, że żółta część tekstu idealnie leży pod jaśniejszymi magnoliami. No i kolorystycznie idealnie nawiązuje do avka! 10/10
C. szczególne : Wiecznie obecny, promienny uśmiech (SeaverSmile™). Często chodzi z łyżwami przewieszonymi przez ramię. Bransoletka z charmsami. Tatuaż na lewym przedramieniu - fiolka zamknięta zwojem, z którego wypływa syrenka, otoczona falami. Blizna w kształcie kluczy nad sercem.
Sam tekst to złoto i w kategorii treści dostałoby maxa. Obrazek jest uroczy, ale jak dla mnie trochę za duży. Zmieniłabym też pewnie kolor "spring", żeby może kolorystycznie pasował do occamy, coś żywszego. No i tekst zrobiła bez justowania, żeby się nie rozjeżdżał, więc całokształt 6/10
Camael Whitelight
Czystość Krwi : 90%
Wzrost : 185
C. szczególne : tęczówki w kolorze oceanu; bransoletka z morskiego szkła i syrenia bransoleta; zapach Lordków i drzewa sandałowego; tatuaż z Oazy Cudów na łopatce; pierścień kameleona
Jest bardzo remkowy i podoba mi się, że kolory pasują do koloru rangi, tekst cudny, ale okropnie mi nie siedzi ta poświata wokół gifu i psuje mi to cały efekt, więc daję 8/10
Wzrost : 192
C. szczególne : zawsze długi rękaw, nosi bransoletkę z ayahuascą, zapach cytrusowo-drzewny, piżmowy, ziemisty, jest *duży*, mówi z akcentem