Osoby odpowiedzialne za funkcjonowanie forum: tworzą, sprawdzają, poprawiają, doradzają, a przede wszystkim – zmieniają. Chętnie pomogą Ci odnaleźć się na forum i rozwiążą problemy, z którymi się do nich zwrócisz. Ogólne zadania: sprawdzanie kart i podań, aktualizowanie stanu galeonów, upomnienia o zaległe punkty i dyplomy, cele postaci, kontrola nad Mistrzami Gry
MISTRZOWIE GRY
Kreatorzy fabuł, zawsze gotowi do zasypania Was ingerencjami, lokacjami i innymi projektami. Można śmiało nazwać ich działem kreatywnym Czarodziejów. Ogólne zadania: prowadzenie eventów i wątków, tworzenie ingerencji i akcji startowych
Huxley Williams
adminka „W dziewięćdziesięciu przypadkach na sto dobre lanie daje zbawienne skutki!”
Prywatnie utożsamia się z: Gryfonami W skrócie: rozrywkowa | żartobliwa | nocny marek
• Zwierzchnik modów i wsparcie fabularne • Kółka zainteresowań • Toplista postaci • Obserwator i Prorok CodziennyZajmuję się głównie fabułą oraz eventami. W sprawach życia i śmierci, zapraszam do mnie. Kiedy nie czaruję siedzę z drinkiem, oglądając seriale albo grając na PS. Kolor moda:biały
moderator „A teraz wkroczmy w noc i dajmy się ponieść tej płochej pokusie - przygodzie.”
Prywatnie utożsamia się z: Ślizgonami W skrócie: dusza towarzystwa | wyrozumiała | poczucie humoru
• Obserwator • Chętni do gry, poszukiwania postaci • Kółka zainteresowań i genetyki Na forum zajmuję się genetykami, kółkami, a także pomagam w znalezieniu kogoś do gry. Natomiast w wolnych chwilach beztrosko leżę na kanapie z psem Żurkiem, oglądam seriale i udaję, że znam się na winach. Kolor moda:kanarkowy
moderator „To, że twoja wrażliwość uczuciowa mieści się w łyżeczce od herbaty, nie świadczy o tym, że wszyscy są tak upośledzeni.”
Prywatnie utożsamia się z: Gryfonami W skrócie: kreatywna | perfekcjonistka | samotniczka
• Prorok Codzienny • Streszczenia lekcji • Mechanika tworzenia Lepszy ze mnie twórca, niż technik, więc z chęcią wysłucham wszystkich pytań i fabularnych propozycji. Zajmuję się głównie sprawami lekcji, retrospekcji oraz mechaniką tworzenia. W wolnych chwilach piszę, rysuję, czytam albo coś tworzę. Kolor moda:morelowy
moderator „Nigdy nie ufaj niczemu i nikomu, jeśli nie wiesz, gdzie jest jego mózg.”
Prywatnie utożsamia się z: Puchonami W skrócie: ludzka cynamonka | empatyczna | pamiętliwa
• Stypendia i kieszonkowe • Rangi i nieobecności • Szlabany W razie pytań i problemów chętnie spróbuję z nimi pomóc. Zajmuję się wypłatami kieszonkowego oraz stypendium, zmieniam rangi i pilnuję nieobecności oraz szlabanów. W wolnych chwilach… Gdybym miała, piłabym kawę i czytała książki. Kolor moda:indygo
moderator „Ja nie szukam żadnych kłopotów – to kłopoty zwykle znajdują mnie."
Prywatnie utożsamia się z: Ślizgonami W skrócie: pechowiec | wygadana | poczucie humoru
• Spis mieszkań i rodów Doliny Godryka • Ścieżki kariery oraz gry i kluby • Reklama forumStaram się pomagać w każdej sytuacji, czasem lubię namieszać fabularnie. W wolnych chwilach jestem magnesem na niewyobrażalne przypadki pecha.