Marudnik i szczęściarz nie zawsze się sprawdzają. Czasami nie wiadomo czy się cieszyć czy płakać. Wątpliwości? Wyżalociesz się w neutrarlinku! ;33 :morph:
- chyba kurwa kpi - ech, trzy suche dupy na schodach i wycie piosenki z kubusia puchatka, niezapomniane :") - za tydzien mam egzaminy na FC i olewam wszystko, pozdrawiam - zapomniałam juz o tym, to chyba nawet dobrze - zatykają mi się uszy od tego śmiesznego ciśnienia - fizykafizykafizyka - zostało 11 dni pracujących do wyjazdu na Sardynię - lubię poniedziałki za to, że przynajmniej mam pieniądz i szlugi przy okazji
"i tam był taaaaki TĘTNIAK AORTY, rozumiesz to?! ale się tym jaram! ale TAKI wielki! najgorsze było piłowanie mostka, a potem jakoś poszło!"- przyjaciółka pierwszy raz oglądająca operację. bff
Fajnie jest, siedze od godziny w pociagu, obok smiesznego pana ktory smierdzi i się na mnie pcha i nie zanosi się na to, żeby pociag ruszyl, ale za to WRACAM TAM, musze, za bardzo się stesknilam, a to jednak wiekszosc mojego zycia! I wpierdzielanie lodow z grycana chyba zakonczy się zaraz źle. Tak tak drapcie mnie pudelkami i walcie w glowe torbami jeszcze, to caliem fajnie.
jutro (dzisiaj) sie dowiem, czy moja szalona walka o przetrwanie cos dala, boję sie + pojutrze FC, dobrze, ze cos z tym robie :sasasasa: jesli wszystko pojdzie dobrze, to wlasciwie od srody mam juz wakacje <333
caly dzien plazing, teraz siedze sobie w jakiejs smiesznej altance i czaruje, widoczek na morze ZYC NIE UMIERAC szkoda, ze troche ze mnie rak oblany keczupem : ((
jestem z siebie bardzo dumna, bo uzupełniłam niedawno relacje anala i violety, a dziś wygrałam z htmlem <3 ale smutno mi, bo byłam wczoraj u szczepienia i nie mogę wychodzić dziś z domu, a miałam takie piękne plany, chlip
zajebiście, że poznałam cudownych ludzi z przeróżnych krajów. Szkoda tylko, że nie mogę się teraz z nimi spotykać, bo jadę nad jebane morze na dwa tygodnie, zaaaaajebiście. -.- dzięki Ziutku, że stanąłeś mi na przejściu kolejowym i nie chciałeś ruszyć, jebany silnik, serio aj łil bi forewer elołn & fat <3 dobrze przynajmniej, że moja bff zapierdziela teraz na parkiecie z przystojnym Włochem, może przestanie w końcu marudzić c:
Isolde Bloodworth
Czystość Krwi : 100%
Wzrost : 177 cm
C. szczególne : zjawiskowo długie nogi, blizna na prawym boku, arystokratyczny akcent, tytanowy pierścień (pierścień działania)
kurs się skończył, będę tęsknić za moją rąbniętą grupą, która składała się z najdziwniejszej zbieraniny ever. a teraz mam niby dużo czasu, a nie aż tyle, żeby spotkać się ze wszystkimi, którzy tego oczekują. cholera, chyba założę kalendarzyk i zacznę przydzielać terminy
Zimno mi, ale w poniedziałek zakupy, oby udane <3 Kolejny tydzień minął, a ja wciąż nie zaniosłam mojej ukochanej torebki do szewca :") NIE MOGĘ JECHAĆ NA OGNISKO :< Ale dobra, przeboleję to, bo plany i tak już są <3 i szyja mnie boli :c