Marudnik i szczęściarz nie zawsze się sprawdzają. Czasami nie wiadomo czy się cieszyć czy płakać. Wątpliwości? Wyżalociesz się w neutrarlinku! ;33 :morph:
hahahahahaha nie poszłam na imprezę bo wolę leżeć w łóżku w objęciach podręcznika z chemii......................świat zwariował, ten koniec świata to chyba serio prawda ;o niech czarodzieje wiedzą
Luke Gringott
Rok Nauki : I
Czystość Krwi : 100%
Dodatkowo : Legilimencja i oklumencja, teleportacja
ha, wiem jak się pozbyć durnych reklam. wywiadówka piątego, ja umrę umrę umrę umrę! tak ogółem - żyć nie umierać, łikend. CO CIĘ NIE ZABIJE, TO CIĘ WZMOCNI!
ty, ty.. Kamila, ty.. Jebnij się w łeb nim kolejny raz kogoś posłuchasz żeby coś zrobić. Urwać kontakt. Okazuje się, że osoba, którą chciałaś zerwać z nią kontakt, teraz jak potrzebujesz pomocy, ona rozumie Ciebie najlepiej. dupa wołowa ze mnie nie umiejąca podejmować decyzji.. ..aczkolwiek czasem podejmuje je zajebiście dobrze. enyłej.. będzie dobrze. tak.
Tylko ja mogłam zgubić się w Pradze razem z moją znajomą xd po sylwestrze powrót planowany był wczoraj, a ostatecznie spałyśmy w samochodzie jeszcze jedną noc :face:
Meląsz wszechczasów, "po-każ cycki, pokaż cycki!", tyyyyle miłości i Kłosia w klopie <3 i jeszcze rozpieprzony system na wosie naszą fantastyczną czwórką+1 omnomnom oni są tacy kochani Ale teraz bedzie taki zapierdol w szkole, ze nie wiem, czy dozyje ferii D:
Ja: No jestem Baranem. Bartuś: A ja Panną. Ja: O! To przebierz się za pastereczkę i będziesz mnie pasać! Ależ ja jestem poczytalna. Muszę zmienić dawcę.