Marudnik i szczęściarz nie zawsze się sprawdzają. Czasami nie wiadomo czy się cieszyć czy płakać. Wątpliwości? Wyżalociesz się w neutrarlinku! ;33 :morph:
3 godziny w sklepie sprawily, ze czuje sie jak lepszy czlowiek 'hahahaahah.. MAGDO MYŚL, TO NIE BOLI!' tak tak potrzebowalam tego, to mile a ten rok sie konczy, czyli mam pecha w milosci tylko w tym miesiacu, jakos to przezyje, wcale nie wierze we wrozby ahahhahaha, wesolo mi
sami sobie kurfa robcie imprezy. ja nigdzie nie wychodze, nienawidze czegos takiego O MATKO moja irytacja siegnela zenitu, zegnam, ide pod koldre zabawiac sie z juliuszem gejuszem cezarem. amen. a pieniadze wyslij mi przelewem
JEDYNYM SZCZESCIEM DNIA DZISIEJSZEGO JEST DOBRY OBIAD I TYLKO 2 RZECZY DO NAUCZENIA NA JUTRO
a wczoraj było chujowo i te tępe chuje bez wyobraźni pierdoleni skurwiele i jedenastoletnie fanki w pogo srające do eris i udające że lubią taką muzykę wepchnęli mnie na głośnik i zrobili coś z małym palcem. kocham was ludzie.
może dziś, albo w sobotę? dobra strona jest taka, że dziś jadę. o.
wcale się nie boję. wcale się nie boję. wcale się nie boję. 39 mnie nie przeraża. 39 mnie nie przeraża. 39 mnie nie przeraża. nie kłamię. nie kłamię. nic sobie nie wmawiam.
nie dość że się wypociłam nad ta pracą to: 1. Przeczytali najnudniejszy fragment 2. Dostałam jakiś głupi słownik... ale pani od polskiego mnie kocha i jest dobrze
chce byc chuda czyli zyciowe problemy marty cz.1 oraz jesli dostane co tydzien 10zl to przez 3 tygodnie nazbieram na 3 polmetki ALE nie bede miec forsy na prezent dla rodzicow (NA KTORY NIE ZASLUZYLI) = musze odlozyc ta kase = niewiemcoteraz oh wow lovely czyli zyxciowy problem cz. 2
PADA ŚNIEEEEEeG! I to prawdziwy śnieg, a nie jakieś dziwne białe.n suche gówno. Chcę dużo śniegu, bo dużo śniegu = bitwa na śnieżki z bardzo fajnymi ludźmi, DAJCIE! Jedyna miła rzecz, jaka wydarzyła się w tym tygodniu pełnym porażek. Nadal muszę iść na ten pieprzony sprawdzian z historii, do którego nic nie umiem. A chciałam, kuźwa, czwórkę No i wyrzyguję swoje wnętrzności! :lubie:
jezus maria wlasnie sie zorientowalam ze skoro mam 16 lat to idzie mi juz siedemnasty rok zycia a ja siedze w szlafroku pod kaloryferem i smieje sie z all day jem all night zupe, zaprzepaszczajac szanse na 5 z religii i chwale sie tym ludziom zarejestrowanym na wuwuwukropkaczarodziejekropkamyrpgkropkacom
i błagam, błagam, błagam, tylko koleżanka, nic więcej, niech przyjdzie nawet z nią, geez, desperacja, człowieku, co się z tobą dzieje, ogarnij się. no ale niech przyjdzie. pójdę się kurde modlić -.-
Uda się, uda się, uda się, wiem, że sue uda, wmawiam sobie, uda się, uda, uda, uda, błagam, niech się uda, ja już się zapaliłam do tego nooooo. Ma się udać, błagam, umrę, jak nie wyjdzie, jak boga kocham umrę.
Boże, nawet .Marudnik" nie pasuje na TO. Lekcja skrócona z racji pożaru! Ostatnio prześladują mnie wypadki. Ciśnie mi się coś na klawiaturę, ale miałam tak nie myśleć.
Niedługo Londyn i gala Priant. Jak sobie poradzę? Od jutra wznawiam treningi. Lecz nie wiem jak to będzie, mój przeciwnik to nie byle kto, a gala jest najbardziej brutalna jaką się zna w dziejach światowego MMA. Mimo tego jadę, jestem sam, bez trenera bez pomocy. Lecz sobie poradzę, to jedyna szansa by ponownie móc walczyć i odzyskać licencje. Później może Czechy lub Niemcy. Na takie gale jak KSW nawet nie mam co liczyć, ale cóż xD Na razie skupiam się na swym obecnym rywalu. Będzie to klatka, więc mój żywioł, lecz przewaga 12KG robi tutaj spory problem. Na pewno nie zdążę przytyć, więcej niż 2KG. Jednak muszę wygrać! To moja jedyna szansa na powrót....
i znów go nie zobaczę -,- Przez ponad TYDZIEŃ Ale złożył tak zajebiaszcze życzenia, że fajnie No i mama chciała mnie "sprzedać" za posprzątanie ogrodu. Ale jakby miała mnie "sprzedać" jemu, nie miałabym nic przeciwko <3
kupiłam te prezenty, spędziłam 3 godziny szukając ich kupiłam sobie tą śliczniastą pacyfkę, której nie dostałam na mikołajki/wigilię klasową + rzemyki i jest okej jutro święta i pierogi i ryba po grecku
ale wydałam wszystko, ze 140zł zostało mi 25 groszy a to oznacza że nawet jeśli dostanę kasę na święta tooo nie kupię sobie skyrima booo chcę płytkę i koszulki
nie wiem czy dobrze, czy źle szkoda, że przy lepszych ustawieniach się zupełnie grać nie da... szkoda, że się wyłącza...
ale działa, uff. pomińmy fakt, że trzeba czekać 10 minut aż się uruchomi, a potem kolejne 10 na wczytanie zapisu. ach, i zapisywanie co 3 minuty, bo się jeszcze wyłączy i gwrgwhwgw.